Jump to content

Peikiu Pingvinas_Angry

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Turbo_Pushka
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Pingvinas_Angry
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Su darbine uniforma vazineja su nuosava tr.priemone ir dar Drive By
4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): 2 ShotGun kulkas
5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://streamable.com/ca7wpw

Redaguota nario Turbo_Pushka
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

1. Nuosavoje tr. priemonėje draudžiama patruliuoti, ar atlikti darbo veiksmus, ko aš čia nedariau. (Pasitikslinau su DP dėl tavęs.)
2. Jei pasižiūrėtai į savo health barą, ir mano tracerius, matytai, kad šaudau į kolegos kūną, ne tave :classic_ninja:

BOYNA GALAVA
image.png.b3c0adf80672d516d0f1e2f8d70e0511.png.4c37e9c32a7a2a68934b8c2f10802054.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 valandas(-ų), Pingvinas_Angry rašė:

1. Nuosavoje tr. priemonėje draudžiama patruliuoti, ar atlikti darbo veiksmus, ko aš čia nedariau. (Pasitikslinau su DP dėl tavęs.)
2. Jei pasižiūrėtai į savo health barą, ir mano tracerius, matytai, kad šaudau į kolegos kūną, ne tave :classic_ninja:

O tai kokiu tikslu tada vazineji su nuosava tr. priemone ir apsirenges S.W.A.T apranga? Saudai be jokio tikslo ne bazeje, o uz juos ribu kaip minejai i savo kolega, rodai ne koki pavyzdi aplinkiniams kaip su pareiguno uniforma. 🙂

Nuoroda į atsakymą

prieš 1 minutę, Turbo_Pushka rašė:

O tai kokiu tikslu tada vazineji su nuosava tr. priemone ir apsirenges S.W.A.T apranga? Saudai be jokio tikslo ne bazeje, o uz juos ribu kaip minejai i savo kolega, rodai ne koki pavyzdi aplinkiniams kaip su pareiguno uniforma. 🙂

Su tikslu atvykti į gamykla. Kolega Lunis_Hakis rodė blogą pavyzdį, ne aš, dėl ko ir gavo kulkų.

BOYNA GALAVA
image.png.b3c0adf80672d516d0f1e2f8d70e0511.png.4c37e9c32a7a2a68934b8c2f10802054.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 valandas(-ų), Pingvinas_Angry rašė:

Su tikslu atvykti į gamykla. Kolega Lunis_Hakis rodė blogą pavyzdį, ne aš, dėl ko ir gavo kulkų.

Kolegos visi atvyko su darbinem tr.priemonem, o tu atvykai kad ''kietesnis'' pasirodyti su nuosava tr. priemone ir dar darbine uniforma..

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...