Turbo_Pushka Paskelbta Liepa 30 Dalintis Paskelbta Liepa 30 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Turbo_Pushka 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Pingvinas_Angry 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Su darbine uniforma vazineja su nuosava tr.priemone ir dar Drive By 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): 2 ShotGun kulkas 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/ca7wpw Redaguota Liepa 30 nario Turbo_Pushka Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Pingvinas_Angry Paskelbta Liepa 30 Dalintis Paskelbta Liepa 30 1. Nuosavoje tr. priemonėje draudžiama patruliuoti, ar atlikti darbo veiksmus, ko aš čia nedariau. (Pasitikslinau su DP dėl tavęs.) 2. Jei pasižiūrėtai į savo health barą, ir mano tracerius, matytai, kad šaudau į kolegos kūną, ne tave BOYNA GALAVA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Turbo_Pushka Paskelbta Liepa 30 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 30 prieš 2 valandas(-ų), Pingvinas_Angry rašė: 1. Nuosavoje tr. priemonėje draudžiama patruliuoti, ar atlikti darbo veiksmus, ko aš čia nedariau. (Pasitikslinau su DP dėl tavęs.) 2. Jei pasižiūrėtai į savo health barą, ir mano tracerius, matytai, kad šaudau į kolegos kūną, ne tave O tai kokiu tikslu tada vazineji su nuosava tr. priemone ir apsirenges S.W.A.T apranga? Saudai be jokio tikslo ne bazeje, o uz juos ribu kaip minejai i savo kolega, rodai ne koki pavyzdi aplinkiniams kaip su pareiguno uniforma. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Pingvinas_Angry Paskelbta Liepa 30 Dalintis Paskelbta Liepa 30 prieš 1 minutę, Turbo_Pushka rašė: O tai kokiu tikslu tada vazineji su nuosava tr. priemone ir apsirenges S.W.A.T apranga? Saudai be jokio tikslo ne bazeje, o uz juos ribu kaip minejai i savo kolega, rodai ne koki pavyzdi aplinkiniams kaip su pareiguno uniforma. Su tikslu atvykti į gamykla. Kolega Lunis_Hakis rodė blogą pavyzdį, ne aš, dėl ko ir gavo kulkų. BOYNA GALAVA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Turbo_Pushka Paskelbta Liepa 30 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 30 prieš 2 valandas(-ų), Pingvinas_Angry rašė: Su tikslu atvykti į gamykla. Kolega Lunis_Hakis rodė blogą pavyzdį, ne aš, dėl ko ir gavo kulkų. Kolegos visi atvyko su darbinem tr.priemonem, o tu atvykai kad ''kietesnis'' pasirodyti su nuosava tr. priemone ir dar darbine uniforma.. Pingvinas_Angry sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Liepa 30 Dalintis Paskelbta Liepa 30 Atmesta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai