Turbo_Pushka Paskelbta Liepa 30, 2025 Dalintis Paskelbta Liepa 30, 2025 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Turbo_Pushka 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Pingvinas_Angry 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Su darbine uniforma vazineja su nuosava tr.priemone ir dar Drive By 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): 2 ShotGun kulkas 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/ca7wpw Redaguota Liepa 30, 2025 nario Turbo_Pushka Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Pingvinas_Angry Paskelbta Liepa 30, 2025 Dalintis Paskelbta Liepa 30, 2025 1. Nuosavoje tr. priemonėje draudžiama patruliuoti, ar atlikti darbo veiksmus, ko aš čia nedariau. (Pasitikslinau su DP dėl tavęs.) 2. Jei pasižiūrėtai į savo health barą, ir mano tracerius, matytai, kad šaudau į kolegos kūną, ne tave BOYNA GALAVA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Turbo_Pushka Paskelbta Liepa 30, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 30, 2025 prieš 2 valandas(-ų), Pingvinas_Angry rašė: 1. Nuosavoje tr. priemonėje draudžiama patruliuoti, ar atlikti darbo veiksmus, ko aš čia nedariau. (Pasitikslinau su DP dėl tavęs.) 2. Jei pasižiūrėtai į savo health barą, ir mano tracerius, matytai, kad šaudau į kolegos kūną, ne tave O tai kokiu tikslu tada vazineji su nuosava tr. priemone ir apsirenges S.W.A.T apranga? Saudai be jokio tikslo ne bazeje, o uz juos ribu kaip minejai i savo kolega, rodai ne koki pavyzdi aplinkiniams kaip su pareiguno uniforma. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Pingvinas_Angry Paskelbta Liepa 30, 2025 Dalintis Paskelbta Liepa 30, 2025 prieš 1 minutę, Turbo_Pushka rašė: O tai kokiu tikslu tada vazineji su nuosava tr. priemone ir apsirenges S.W.A.T apranga? Saudai be jokio tikslo ne bazeje, o uz juos ribu kaip minejai i savo kolega, rodai ne koki pavyzdi aplinkiniams kaip su pareiguno uniforma. Su tikslu atvykti į gamykla. Kolega Lunis_Hakis rodė blogą pavyzdį, ne aš, dėl ko ir gavo kulkų. BOYNA GALAVA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Turbo_Pushka Paskelbta Liepa 30, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Liepa 30, 2025 prieš 2 valandas(-ų), Pingvinas_Angry rašė: Su tikslu atvykti į gamykla. Kolega Lunis_Hakis rodė blogą pavyzdį, ne aš, dėl ko ir gavo kulkų. Kolegos visi atvyko su darbinem tr.priemonem, o tu atvykai kad ''kietesnis'' pasirodyti su nuosava tr. priemone ir dar darbine uniforma.. Pingvinas_Angry sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Liepa 30, 2025 Dalintis Paskelbta Liepa 30, 2025 Atmesta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai