Cortez_Lukas Paskelbta Penktadienis 22:08 Dalintis Paskelbta Penktadienis 22:08 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Cortez_Lukas 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Avoidedas_Nakuj 3. Priežastis: Modifikuotas zaidimo failas, suteikia pranasuma taip pat kaip ir nelegalios programos. 4. Vaizdinė medžiaga: Naudoja neleistinas modifikacijas, tokias kaip ''MotionTask'' tai yra originalus failiukas GTA V, kuri su OpenIV programa gali redaguoti, redagavus pakeiti tam tikrus skaiciukus ir tavo zmogeliukas juda greiciau. Kaip suprast juda greiciau? - Nusitaikius su ginklu, zmogeliuko judejimas tampa greitesnis negu iprastai kaip su default failu nusitaikius, dideli pranasuma duoda ypac First Person kas naudoja zaidime. Vakar paprase jis manes mano POV'o kaip as pakilau i ora, ten tikriausiai discorde matei. Tada jis ikelia i Media ta pati POV tik is savo puses, pamacius keliems zmonems jog jis naudoja ''MotionTask'' istryne galimai. Jeigu nori galiu pateikti pavyzdzius kaip veikia MotionTask koreguotas vs MotionTask Default. Atkreipk demesi prisizoominus kaip mano zmogeliukas letai juda, o kaip pas Avoideda juda zmogeliukas i sonus kulniuodamas greit, tiek pradzioje, tiek video gale kai mane ismete i virsu jis eina i prieki kokiu greiciu.. Pabandyk pats Arturai ir pamatysi skirtumus. Liudna kai administratorius bando mumis ''prigauti'' ivairiais POV, uz kiekviena nusovima praso POV, o pats naudoja nelegalias programas.. Jeigu reikias daugiau informacijos apie tai, galesiu pateikt daugiau. Cia mano POV kaip vaikstau prisizoomines - Avoidedo POV kaip vaiksto suredaguotu MotionTask failu - [00:00 - 00:03 / 00:11 - 00:13] Paprasiau kad nufilmuotu kaip dabar vaiksto prisizoomines su default failais, tai kaip ir nebegaunu atsakymo jokio.. 5. Papildomi komentarai: Gaudom zaidejus kurie duoda adminams i kudlas veiksme o jie patys cytina tai nera problema!! Juodas_Betmenas, Luka_Tony, Martin_Brown ir 21 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 19 3 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Avoidedas_Nakuj Paskelbta Penktadienis 22:12 Dalintis Paskelbta Penktadienis 22:12 Žaidėjas, kuris jums kūrė koreguotą failiuką pasakė nuomonė, prašau nebekurti pasakų, puikiai matoma, kad vėliau pradėjus šaudyti nusitaikius judu lėtai Galit neargumentuot daugiau, kad čia va pasigavęs pateik tiudi siudi, viskas pateiktą Toshai tą pačią dieną ir paaiškinta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Turbo_Pushka Paskelbta Penktadienis 22:15 Dalintis Paskelbta Penktadienis 22:15 prieš 2 valandas(-ų), Avoidedas_Nakuj rašė: Žaidėjas, kuris jums kūrė koreguotą failiuką pasakė nuomonė, prašau nebekurti pasakų, puikiai matoma, kad vėliau pradėjus šaudyti nusitaikius judu lėtai Galit neargumentuot daugiau, kad čia va pasigavęs pateik tiudi siudi, viskas pateiktą Toshai tą pačią dieną ir paaiškinta. Jo? Louis_Vuitton, Don_Alvarez, Martin_Brown ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 6 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Penktadienis 22:16 Autorius Dalintis Paskelbta Penktadienis 22:16 Ką tik, Avoidedas_Nakuj rašė: Žaidėjas, kuris jums kūrė koreguotą failiuką pasakė nuomonė, prašau nebekurti pasakų, puikiai matoma, kad vėliau pradėjus šaudyti nusitaikius judu lėtai Galit neargumentuot daugiau, kad čia va pasigavęs pateik tiudi siudi, viskas pateiktą Toshai tą pačią dieną ir paaiškinta. Nebesvajok svajokli, paziurek i zaidejo galva kaip jinai juda (mazi zingsniukai kas nera imanoma) kadangi motiontask failius koreguotas ir yra sugreitinas zaidejo movementas ant labai mazai, ir sugreitinus ta movementa tuomet judant su advanced rifle tavo galva sokineja pirmyn atgal, o su default failiuku tai nera imanomas dalykas, prasyciau atkartot tokia pat situacija streaminat viesai discorde ir paziuresim ar tuometu tavo galvute taip sokines kaip tam videke kur pasigavai!! LEGIT ZAIDEJAS!! Saul_Combs, Gintas_Alk, Turbo_Pushka ir 10 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 12 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Penktadienis 22:35 Autorius Dalintis Paskelbta Penktadienis 22:35 (redaguota) Kadangi zinau kad tau sunku bus pateikti identiska video, tai galiu ir as pateikt pupuliuk! Redaguota Penktadienis 23:15 nario Cortez_Lukas Juodas_Betmenas, Lukiss_Naujas, Clemmy_Berman ir 9 kiti(-ų) sureagavo į tai 12 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Penktadienis 23:09 Autorius Dalintis Paskelbta Penktadienis 23:09 (redaguota) Netgi interjeruose tapai greitesnis @Avoidedas_Nakuj, kokia batu ismera kad taip greitai judi? POV SU MOTIONTASK Redaguota Penktadienis 23:29 nario Cortez_Lukas Juodas_Betmenas, Lince_Naikintuvas, Dovis_Subininskis ir 11 kiti(-ų) sureagavo į tai 14 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lince_Naikintuvas Paskelbta Šeštadienis 09:27 Dalintis Paskelbta Šeštadienis 09:27 Komandos narys nebus nubaustas, jam neliečiamybė Gintas_Alk, Check_Bass, Don_Alvarez ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Šeštadienis 09:59 Autorius Dalintis Paskelbta Šeštadienis 09:59 (redaguota) IRODYMAI TARP SPOILER (Spustelkit ant spoiler ir pamatysi musu lojalu admin nary lmg komandoje!) Sveiki, sveikas ir tu @Avoidedas_Nakuj lojalus komandos nary! Stai duodamas cytu configas mielam Avoidedas_Nakuj (legit admin narys) Spoiler Del daiktu bug itemo, pats norejo bugo nors nebuvo jam net noro tai pranesti pagr.administracijai! @Max_Tosha Spoiler Ojj kaip gaila, vos gi nepagavo Norkevicius tai teko @Avoidedas_Nakuj visais budais nuversti Norkeviciu is komandos... (didysis gruzo statytojas mister avoidedas) Spoiler Zaidejas pries akis naudoja cytus, o ka gi Avoidedas_Nakuj daro?? ogi nieko!! https://streamable.com/awacl1 Redaguota Šeštadienis 10:15 nario Cortez_Lukas John_Rulyt, Unknown_Ltu, Kiesha_Bicepsas ir 14 kiti(-ų) sureagavo į tai 3 14 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tomas_Norkevicius Paskelbta Šeštadienis 14:31 Dalintis Paskelbta Šeštadienis 14:31 Sveiki, kadangi buvau paminėtas temoje - įsikreipsiu ir aš. Kalbėsiu apie tai kur ir buvau paminėtas. Avoidedas man ne kartą buvo sukėlęs įtarimą dėl palengvinančių programų naudojimo, tačiau pasitikėdamas juo, kaip Administratoriumi, numesdavau viską į šoną. Dabar matau tik viena, mokėjimas pakalbėti ir apeiti viską kas jam tik naudinga. Nežinau ar gražu, bet Artūrui gal būt reikėtų ne visados pasitikėti net ir tais, kurie bando kenkti saviems. Kaip ten sakoma? Akis už akį, dantis už dantį. Tuo metu Avoidedas labai norėjo dupe bug'o, jo negavęs, pradėjo daryti viską kad tik manęs nebūtų komandoje. Kodėl? Nes jis matė kaip didelį pavojų iš manęs. Bijojo mano teisingų veiksmų. Suklastoti labai lengva dalykus, tačiau kai pats prisidirbi ir bandai išsaugot "subinę", apkaltini nieko dėtą žmogų - mane! Kalbu apie Avoidedą ne tik kaip apie žmogų, bet ir kaip Administratorių - apsukrus, naudos beieškantis žmogus. Klausimas tik vienas, ar nebus jis dar kur nors prikišęs nagų ir ko nors nuslepęs? Sužinosime jei yla išlys iš maišo dar labiau. Louis_Vuitton, Swaika_Kent, Martin_Brown ir 9 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 9 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Cortez_Lukas Paskelbta Šeštadienis 14:33 Autorius Dalintis Paskelbta Šeštadienis 14:33 prieš 1 minutę, Tomas_Norkevicius rašė: Sveiki, kadangi buvau paminėtas temoje - įsikreipsiu ir aš. Kalbėsiu apie tai kur ir buvau paminėtas. Avoidedas man ne kartą buvo sukėlęs įtarimą dėl palengvinančių programų naudojimo, tačiau pasitikėdamas juo, kaip Administratoriumi, numesdavau viską į šoną. Dabar matau tik viena, mokėjimas pakalbėti ir apeiti viską kas jam tik naudinga. Nežinau ar gražu, bet Artūrui gal būt reikėtų ne visados pasitikėti net ir tais, kurie bando kenkti saviems. Kaip ten sakoma? Akis už akį, dantis už dantį. Tuo metu Avoidedas labai norėjo dupe bug'o, jo negavęs, pradėjo daryti viską kad tik manęs nebūtų komandoje. Kodėl? Nes jis matė kaip didelį pavojų iš manęs. Bijojo mano teisingų veiksmų. Suklastoti labai lengva dalykus, tačiau kai pats prisidirbi ir bandai išsaugot "subinę", apkaltini nieko dėtą žmogų - mane! Kalbu apie Avoidedą ne tik kaip apie žmogų, bet ir kaip Administratorių - apsukrus, naudos beieškantis žmogus. Klausimas tik vienas, ar nebus jis dar kur nors prikišęs nagų ir ko nors nuslepęs? Sužinosime jei yla išlys iš maišo dar labiau. Nebusiu nustebes jei Avoidedo planas ir buvo uzblokuoti mane, nes povu praso tai kaip reikalas, vos ne visuose veiksmuose!! Eddy_Electro, Rokas_Oliveira ir Louis_Vuitton sureagavo į tai 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar