Jump to content

Peikiu Policijos pavaduotojąDanny_Fernandez

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Prikaifaves_Steroidu
2. Peikiamo valdžios atstovo Vardas_Pavardė serveryje: @Danny_Fernandez
3. Jūsų kaltinimai: Su savo gaujos nariais laukiam boso atsiradimo ir nieko prie jo neprileidom. Lauke išgirdau r8 twin turbo v10 audike, galvojau išeisiu į lauką pažiurėti kokie čia mafukai pokštus krečia, o galu gale ten buvo kažkoks musaras kuriam galima bet ką daryti boso vietoi @Max_Tosha atkreipk dėmesį ačiū
4. Vaizdinė medžiaga:  
 https://imgur.com/a/FfAMmXg https://streamable.com/rnzl4p

Redaguota nario Prikaifaves_Steroidu
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Už šaudymą prie boso lokacijos nei vienas pareigūnas tavęs nenubaus, tačiau Tavo pažeidimas įvyko ne prie boso lokacijos. Nuo boso lokacijos buvai surakintas ir išvežtas už padarytą pažeidimą kurį rasi čia - https://streamable.com/vzowz0

Pareigūnų įrodymai galioja 3h. 

Nuoroda į atsakymą

prieš 23 minutes(-čių), Danny_Fernandez rašė:

Už šaudymą prie boso lokacijos nei vienas pareigūnas tavęs nenubaus, tačiau Tavo pažeidimas įvyko ne prie boso lokacijos. Nuo boso lokacijos buvai surakintas ir išvežtas už padarytą pažeidimą kurį rasi čia - https://streamable.com/vzowz0

Pareigūnų įrodymai galioja 3h. 

O tai as netureciau but sulaikytas kazkur toliau nuo boso lokacijos ? pvz: as i tave saudziau pries 2 valandas man sandelis koks as sandeli saudausi dabar atvaziuoji irgi sulaikai mane vidury sandelio nes saudziau pries dvi valandas nors man yra veiksmas su gauja arba pvz: as koks mechanikas man vyksta treniruote treniruotes metu tu mane pajiemi isvezi tas pats turi but ir su bosu lokacijom kad ten visi susirenka saudosi o po veiksmo reiktu bausti jei as kazka anksciau buvau padares tau  kita karta gal jau banko plesimo metu surakinsit ir isvesit nes saudziau pries kazkiek valandu ir pripisit staru

Redaguota nario Prikaifaves_Steroidu
Nuoroda į atsakymą

@Prikaifaves_Steroidu atsižvelgiu. Prašyk, kad pakomentuotų kaip laikosi šitų taisyklių, neišsisuks:

Spoiler

4. Darbo valdžia privalo laikytis Taisyklės, šių nuostatų, savo paties sukurtų taisyklių.

10. Darbo valdžiai draudžiama piktnaudžiauti paskirtomis pareigomis ir funkcijomis, statusu, įtaka, imti kyšius, elgtis nesąžiningai ar kitaip kenkti darbui su pakvietimu.

7. Nepiktnaudžiauk projekto suteiktomis komandomis, funkcijomis. Darbo komandas ir mygtukus naudok pagal jų tikslinę paskirtį.

Seniuk, laikykis, aš už Tave!

xN34EZc.png

iu2ADkz.png

Started from the Max, now we are Tosha.
Max_Tosha

Nuoroda į atsakymą

prieš 32 minutes(-čių), Max_Tosha rašė:

@Prikaifaves_Steroidu atsižvelgiu. Prašyk, kad pakomentuotų kaip laikosi šitų taisyklių, neišsisuks:

Paslėptas turinys

4. Darbo valdžia privalo laikytis Taisyklės, šių nuostatų, savo paties sukurtų taisyklių.

10. Darbo valdžiai draudžiama piktnaudžiauti paskirtomis pareigomis ir funkcijomis, statusu, įtaka, imti kyšius, elgtis nesąžiningai ar kitaip kenkti darbui su pakvietimu.

7. Nepiktnaudžiauk projekto suteiktomis komandomis, funkcijomis. Darbo komandas ir mygtukus naudok pagal jų tikslinę paskirtį.

Seniuk, laikykis, aš už Tave!

@Mantas_Cancel Bahuras bazarink su mano advokatu tau cia primete laikykis nepamirsk kas esi zek sawes dwj

Nuoroda į atsakymą

prieš 52 minutes(-čių), Prikaifaves_Steroidu rašė:

O tai as netureciau but sulaikytas kazkur toliau nuo boso lokacijos ? pvz: as i tave saudziau pries 2 valandas man sandelis koks as sandeli saudausi dabar atvaziuoji irgi sulaikai mane vidury sandelio nes saudziau pries dvi valandas nors man yra veiksmas su gauja arba pvz: as koks mechanikas man vyksta treniruote treniruotes metu tu mane pajiemi isvezi tas pats turi but ir su bosu lokacijom kad ten visi susirenka saudosi o po veiksmo reiktu bausti jei as kazka anksciau buvau padares tau  kita karta gal jau banko plesimo metu surakinsit ir isvesit nes saudziau pries kazkiek valandu ir pripisit staru

Nereikia maišyti veiklų kaip: sandėlio/gamyklos grobimai, pastato grobimai ar banko plėšimai, kurie vyksta per tam nustatytą laiką. Boso lokacijos neturi būti naudojamos kaip vieta kurioje galite pasislėpti nuo teisėsaugos. Gaujos tam turi savo gaujos bazę. Nuo Paleto/Bunkerio atsiradimo mūsų, kaip Policijos, veiksmai buvo apkalbėti su Direktorių Prižiūrėtoju. Buvo pasakyta, jog Policijos darbuotojas dalyvaudamas boso veikloje negali naudoti darbo funkcijų ir/ar inventoriaus (dalyvauti galima tik su civiline apranga). Tačiau Policijos darbuotojas gali atvažiuoti prie boso lokacijos, surakinti bei išvežti asmenį kuris buvo padaręs pažeidimus ir/ar turi viršyta star limitą. Žinoma Pareigūnas tai privalo šiuos veiksmus atlinkti su darbine apranga bei darbo transportu (išimtis: Policijos Departamento aukščiausio rango darbuotojai gali dirbti be darbinės uniformos ir transporto (išskyrus plėšimus ir grobimus), rakinti, įtarti ir pasodinti į kalėjimą. Tokių aukščiausio rango narių firmoje gali būti iki 5 (be valdžios atstovų)). Taipogi šio rango informacija turi būti aprašyta forumo temoje.) @Max_Tosha pasiskaityk, gal ir pačiam pasidarys aiškiau.

Redaguota nario Danny_Fernandez
Nuoroda į atsakymą

• Mantas_Cancel pakeitė pavadinimą į Peikiu Policijos pavaduotojąDanny_Fernandez
  • Mantas_Cancel užrakino šią temą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...