Tonis_Sopra Paskelbta Pirmadienis 14:43 Dalintis Paskelbta Pirmadienis 14:43 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tonis_Sopra Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: medikų valdžios atstovus @Crimson_Serpant Papeikimo priežastis: Noriu pateikti papeikimą direktorei @Crimson_Serpant dėl nederamo elgesio 2025 m. rugpjūčio 3 d., gamykloje vykusio veiksmo metu. Asmuo Unknown_Ltu, be jokios priežasties, man parašė įžeidžiančią frazę „pusk lavonas“, kurią laikau nepriimtina, žeidžiančia mano orumą bei pažeidžiančia bendravimo etikos normas. Gindamas savo teises bei reaguodamas į tokį nepagarbų elgesį, nusprendžiau neleisti Unknown_Ltu dalyvauti tolimesniame gamyklos veiksme nušaudamas jį. Tikiu, jog kiekvienas bendruomenės narys turi jaustis saugiai ir būti gerbiamas, nepriklausomai nuo pareigų ar statuso. Prašau situaciją išnagrinėti ir, jei įmanoma, imtis atitinkamų veiksmų, kad ateityje tokie incidentai nesikartotų. Po veiksmo dar įkėlė į juodajį sąrašą kai jos darbuotojas pirmas mane įžeidė o nalogo suma neadekvati palyginus su kitais žaidėjais kurie gavo nalogą. Pažeidimų įrodymai: https://streamable.com/vre2mu Paprašiau kad patrauktų mašiną. Bet darbuotojas mane įžeidė to pasekoje aš jį nušoviau. Luka_Tony, Mill_Andreas, Unknown_Ltu ir 11 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 12 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Unknown_Ltu Paskelbta Pirmadienis 15:31 Dalintis Paskelbta Pirmadienis 15:31 Sveikas Tonis_Sopra, kadangi pats parašiau "pusk lavonas" todel jaučiu atsakomybę atsakyti . prieš 26 minutes(-čių), Tonis_Sopra rašė: Paprašiau kad patrauktų mašiną. Bet darbuotojas mane įžeidė to pasekoje aš jį nušoviau. nu tas tavo prašimas skambėjo nekaip (Varikit iš čia nx) tai pat kaip ir (Viniojat meškeres pisat nx). Nenoriu tavęs kaip zmogaus nuvertinti, bet nevisi čia kaimiečiai ir supranta normaliai lietuvių kalbą. prieš 32 minutes(-čių), Tonis_Sopra rašė: Asmuo Unknown_Ltu, be jokios priežasties, man parašė įžeidžiančią frazę „pusk lavonas“, kurią laikau nepriimtina, žeidžiančia mano orumą bei pažeidžiančia bendravimo etikos normas. Gindamas savo teises bei reaguodamas į tokį nepagarbų elgesį Tas "Pusk Lavonas" buvo panaudotas tik po tavo nepagarbaus elgesio. Pats dar įrodimus įmetei ir net nepasižiurėjai, kada tai buvo parašyta. John_Kerey, Crimson_Serpant ir Haroldas_Lith sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Crimson_Serpant Paskelbta Pirmadienis 16:01 Dalintis Paskelbta Pirmadienis 16:01 Labas vakaras, tik nereikia mūsų gąsdinti „dideliais žodžiais“. Kaip „time stamp“ panaudosiu būtent tavo įkeltą video medžiagą. Įžeidinėjimai prasidėjo 0:19 vaizdo įrašo sekundę „Vyniojat meškeres, pisat naxui“, ir juos inicijavai būtent tu. Nesulaukęs atsakymo 0:39 sekundę pavartojai įžeidžiantį žodį „gaidžiai“, ko pasėkoje darbuotojas Unknown_Ltu 0:41 sekundę raštu tau atsakė „pusk lavonas“. Manau, kad darbuotojas turėjo teisę tau atsikirsti. Tuo pačiu pacituosiu tavo panaudotą frazę „žeidžiančia mano orumą, bei pažeidžiančia bendravimo etikos normas“ – panaudodamas frazes „Vyniojat meškeres, pisat naxui“ ir „gaidžiai“ pats prieštarauji savo išsikeltam teiginiui. Nalogo suma atitinka padarytus nusižengimus ir jų rimtumą. Kodėl į savo papeikimą neįtraukei kitų trijų video nuorodų? Check_Bass, John_Kerey, Haroldas_Lith ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 7 Geros Jums blet dienos Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
White_Glue Paskelbta Pirmadienis 18:06 Dalintis Paskelbta Pirmadienis 18:06 Papeikimas atmestas. prieš 3 valandas(-ų), Tonis_Sopra rašė: Paprašiau kad patrauktų mašiną. "Pisat nahui" "Eikit is čia nahui" nėra prašymas patraukti mašiną. Visos šios situacijos provokavimą pradėjai pats, medikai sau ramiai stovėjo ant mašinos, pardavinėjo medikamentus, pats pribėgai, pradėjai išsidirbinėt, įžeidinėt, tad šioje situacijoje esi visiškai pats kaltas, o juodojo sąrašo kainą visiškai atitinka tavo atlikta nusižengimą, bus proga pagalvoti kita kartą prieš atidarant burną. Beje, palinkėsiu sugebėti papeikimą parašyt be „chatGPT“ pagalbos. https://streamable.com/75rlsi Haroldas_Lith, John_Kerey, Golden_State ir 9 kiti(-ų) sureagavo į tai 3 7 1 1 Spoiler Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai