Populiarus turinys Lawrence_Taylor Paskelbta Sekmadienis 10:48 Populiarus turinys Dalintis Paskelbta Sekmadienis 10:48 (redaguota) Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Lawrence_Taylor 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Mantas_Cancel 3. Priežastis: Administracijos vertybių neatitinkantis žaidėjas aktyvumo aspektu, nelegalių programų naudojimas aimas, bei movementas nejasnas, savo pove nieko panašaus i speedboostą nedaro, taciau Veniamino pove - skraido. Akis už akį, ane @Avoidedas_Nakuj 4. Vaizdinė medžiaga: Mantas_Cancel pov: https://streamable.com/n6j1gc Veniamin_Kiselev pov: https://streamable.com/rn63eu Dmg lentelė - https://streamable.com/t05xm4 Povas, kurio prašyta buvo 30 sekundžių su pilnu garsu, tačiau gavom tokį - https://streamable.com/zkvr80 Povas 30 sekundžių trukmės tačiau be garso - https://streamable.com/iq8grb 5. Papildomi komentarai: Daug nieko neaiškinsiu ir nerašysiu, pirmam vaizdo įrašę kurį siuntė cancelis - 3 sekundė pirmas šūvis į žaidėją Veniamin_Kiselev, aimas turbūt prastai sureguliuotas, kad pats mėtosi, lockint ant Cortezo ar Veniamino? (kas nesupranta, 0.5x greitis 3 sekundė pirmas šūvis, iššauna į Veniamina ir taikinukas bando peršokt ant žaidėjo Cortez_Lukas, nors ir nesusilėtinus akivaizdžiai matosi). Taip pat administratorius yra išjungęs DMG rodymą per nustatymus, dėl kurio spragų gavo ir žaidėjas Cortez_Lukas, neatmetu fakto, jog ten nebuvo ir tracerių, bet čia šiaip priminimas. Toliau, po pirmo shoto į Veniaminą ir Cortezą, taikinukas neatkimba nuo žaidėjo, visą šaudymo laiką taikinukas nuseka Veniaminą tobulai iki pat mirties. Taip pat, 8 sekundę didžioji dalis shellų sueina į Veniaminą, likusieji nuskrendą į Romas_Zenius bei Matukas_Poseu, tačiau šie žalos negauna. Povas iš viršaus - administratorius nesugebėjo atsiųsti 30 sekundžių vaizdo įrašo su garsu, kas įrodo, jog kažkas tikrai buvo slėpta, jau vien dėl šito fakto kyla įtarimai, kad čytina. Apie šaudymą (30sek vaizdo įrašas) - https://streamable.com/iq8grb Po pirmo šūvio į žaidėją Turbo_Pushka taikinukas nuo atotrankos pakilęs į viršų grįžta į krūtinęs poziciją, lyg nebūtų niekur pabėgęs po šūvio. Toliau šūvis Gintas_Alk į galvą full dmg? Suprantama, kad atstumas nėra didelis, shellam nėra kur baisiai spreadintis, tačiau susilėtinus būtent tą vietą ant iššovimo kur šaunama žaidėjui tiesiai į galvą matosi, kad taikinukas flickinant nenuslinko žemiau, kad užskaitytų full body shotą. Overall - keista, kad administratorių pareiga yra bausti žaidėjus už neleistinų programų naudojimą, kai patys jas naudoja. Galbūt daugelis ir neįžvelgs "čytinimo" šiuose vaizdo įrašuose, tačiau tiem kurie bent kažkiek supranta, užtektų Veniamino povo, kad paprastą žaidėją užblokuot. Po visų aiškinimų apie nelegalias programas: Verta paminėti ir dėl neaktyvumo, bei papeikimo, kurį parašė Terry_Snow (jį rasti galite čia: Papeikimas, rašytas minėto žaidėjo, atspindėjo visas priežastis, kodėl ADMIN narys Mantas_Cancel turėjo būti nušalintas tuo metu, kai buvo priimtas papeikimo sprendimas, tačiau ADMIN narys buvo tik nušalintas nuo Direktoriaus prižiūrėtojo pareigų, o jokio atsakymo apie trečią ir ketvirtą to papeikimo punktus nebuvo. ADMIN narys tuo metu buvo visiškai neaktyvus labai ilgą laiką, dingdavo mėnėsiams be jokio atsako, ir tai tęsėsi labai ilgai, net gi iki to, kai patys komandos nariai ir forumo nariai pradėjo juokeliais mėgdžioti ADMIN nario tuometinį aktyvumą (tą galite matyti minėto papeikimo temos atsakymuose). Manau, kad Mantas_Cancel turėjo būti nušalintas jau dėl šio papeikimo ir jame minėtų priežasčių, tačiau to nebuvo, ir niekada negavome paaiškinimo kodėl. Redaguota Sekmadienis 15:42 nario Lawrence_Taylor Eimis_Mag, Laurekas_Saldytuvas, Samsungas_Telefonas ir 41 kiti(-ų) sureagavo į tai 15 1 1 2 24 1 guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings // juarez // tijuana cartel Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Cancel Paskelbta Sekmadienis 17:33 Dalintis Paskelbta Sekmadienis 17:33 Nelabai suprantu ar jums viskas gerai ar tiesiog kai žmogus porą kart jus nušauna jus iškart POV prašot, nes nieks už jus negali būt geresnis, niekam negali pasisekt jūsų nušaut veiksmuose (juokingiausia, kad dažniausias atvejis iš tų pačių kurie tuos čytus ir turi ar turėjo).. Aim’as tai prastai sukoreguotas tai mėtosi, tai lockina vien ant žaidėjo ir neatlimpa. Frame by frame, pixel by pixel sulėtina, kad pamatyt mažiausią pelės movementą prie kurio gali prikibt (nes gi kitaip būt negali tik kaip jūs sau į galvą įsikalat). Dėl movemento, net neturiu ką aš tau pasakyt, dalyvauji (dalyvaudavai) veiksmuose dar dažniau nei aš ir teigi, kad čia yra “nejasna” cmon. Discord patys skundžiatės, koks hujovas servas, desync, lagai, kaip visi ir be speedboost, movemento kažkokio imantresnio teleportuojasi. Yra ir skundų kurie prisikabina prie tokių dalykų, bet tiek tie kurie juos sprendžia, tiek aš suprantu, kad variantų gali būti daugiau nei iš karto, kabint čytiinimą. Po atatrankos pakilęs taikinukas šiaip ir grįžta į poziciją iš kurios išovei ir tai nėra rocket science. O, kad jis grįžo tiesiog ant žmogaus kuris stovėjo toje pačioje vietoje tai irgi mano kaltė jau ? Nežinau, kokio paaiškinimo tikiesi ties Gintas_Alk kai full body shoto aš jam nepadariau, kadangi mano žiniomis gyvybių prarastu daugiau (maybe i'm wrong here) ir kulkus pump shotgun turi random spread patterną. Klipas su garsu buvo įmestas kaip ir pats prašė dėl info, įmečiau, kokį info gavau ir kodėl atėjau pas Vasia padėt. Paprašė dėl info - gavo info ar man čia pageidavimų koncertus pradėt pildyt į PM. Nu ir šiaip, kad jus panervuot. Kadangi čia jau skundas prašom - https://streamable.com/kiqq79 Turbūt net neatsakinėčiau, nes gan graudu ir juokinga, kad galvoji, kad čytinu, bet vadovas tokių poelgių netoleruoja. Tracy_Carter, Satan_Night, Samsungas_Telefonas ir 12 kiti(-ų) sureagavo į tai 15 squash83 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Sekmadienis 17:54 Autorius Dalintis Paskelbta Sekmadienis 17:54 prieš 11 minutes(-čių), Mantas_Cancel rašė: Nelabai suprantu ar jums viskas gerai ar tiesiog kai žmogus porą kart jus nušauna jus iškart POV prašot, nes nieks už jus negali būt geresnis, niekam negali pasisekt jūsų nušaut veiksmuose (juokingiausia, kad dažniausias atvejis iš tų pačių kurie tuos čytus ir turi ar turėjo).. @Rafaelis_Kirminas nieko neprimena? Juokingiausia tas, kad bandot klijuot tą etiketę, kad ale, administratorius, tai gyvenime nečytintų. Avoidedas irgi buvo administratorius, čytino? Čytino. Btw, tas pats žmogus kuris gavo užblokavimą už motiontaską, ilgą laiką tave patį accusino jį naudojant (nežinau kodėl nieko nedarė bet ir nesigilinu, nes ne mano sprendimas čia buvo). Paiimkim dabar paprastą situaciją, būtų toks pats skundas buvęs kitam žaidėjui, ne tau, duodu garantą jog 90% būtų buvęs užblokuotas. Taip pat, tas tavo povas kur nušovei Veniaminą, daugelis pamatę man rašinėjo, ar čia tikrai tavo POV'as, nes atrodė, jog šaudei su aimu. prieš 17 minutes(-čių), Mantas_Cancel rašė: Discord patys skundžiatės, koks hujovas servas, desync, lagai, kaip visi ir be speedboost, movemento kažkokio imantresnio teleportuojasi. Yra ir skundų kurie prisikabina prie tokių dalykų, bet tiek tie kurie juos sprendžia, tiek aš suprantu, kad variantų gali būti daugiau nei iš karto, kabint čytiinimą. Po atatrankos pakilęs taikinukas šiaip ir grįžta į poziciją iš kurios išovei ir tai nėra rocket science. O, kad jis grįžo tiesiog ant žmogaus kuris stovėjo toje pačioje vietoje tai irgi mano kaltė jau ? Nežinau, kokio paaiškinimo tikiesi ties Gintas_Alk kai full body shoto aš jam nepadariau, kadangi mano žiniomis gyvybių prarastu daugiau (maybe i'm wrong here) ir kulkus pump shotgun turi random spread patterną. Dėl pirmo - ok tebūnie, gal tuo laiku ir lagino serveris, bet keisčiausia tas, jog kad ir kiek laiko kovojau gaujoj prieš tave, visad tokiu pačiu movementu šaudydavai, šaudai paprastai su shiftu (bent jau iš pateikto Veniamino povo), tačiau skraidai lyg būtų senas movementas. Dėl shotguno atotrankos, tai no cap, bet kai taip taikinukas pakilo į viršų ir sugrįžto, tikrai įtarimas susidaro. O dėl Ginto - padarei full shotą, kitu atvėju nebūtų praradęs armoru. Toliau atsakinėt nebesiruošiu, užtektinai pateikiau argumentų bei įrodymų, vistiek nujaučiu, jog išlipsi sausas po šituo skundu, o pasigavus kiekvienas bukas žaidėjas moka prisukt čytus Ačiū už išsamų atsakymą, laukiame Max_Tosha sprendimo! Satan_Night, Lukiss_Naujas, Suqma_Dik ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 3 guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings // juarez // tijuana cartel Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Pirmadienis 19:07 Dalintis Paskelbta Pirmadienis 19:07 Atmesta. Neįžvelgiu ADMIN nario nusižengimo ir (ar) neleistinų programų naudojimo. ADMIN narys pateikė savo išsamius paaiškinimus. POV iš interjero aiškiai parodo, kad žaidėjas nenaudojo AIM (jokio „lock“ nėra). Sutinku, kad 0:03 sek. atrodo sketchy, bet jeigu būtų AIM, mano supratimu, judesys būtų akivaizdžiai „užsifiksavęs“ ant taikinio (ką ir bandot įrodyti), bet kryptis pasikeistų ne pagal natūralų rankos judesį. Šiuo atveju šūvis eina sulyg judesiu. Šį kadrą labai sudėtinga vertinti, nes abu taikiniai yra vienas už kito. Įprastai žaidėjų dėl 1 keistos kulkos neblokuojame, todėl ir šį kartą, kylančius neaiškumus tenka aiškinti žaidėjo (šiuo atveju ADMIN nario) naudai. Check_Bass, Laurekas_Saldytuvas, Terea_Hytsas ir 9 kiti(-ų) sureagavo į tai 9 1 1 1 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai