Kuchius_Mode Paskelbta Rugpjūtis 17, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17, 2025 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Kuchius_Mode 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Minde_King 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Neteisingai uždėtas įtarimas ir konfiskuoti ginklai. Važiavau mašina, deda įtarimus už viešas ginklų demonstracijas. Išlipau iš mašinos, gal ir buvo likę tie ginklai rankose, bet irgi abejoju. 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): 450k, inventoriuje buvo 3 advanced rifle 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/NMmggon Redaguota Rugpjūtis 17, 2025 nario Kuchius_Mode Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Minde_King Paskelbta Rugpjūtis 17, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17, 2025 Visiški žaidėjo kliedesiai apie ištraukimą iš tr. priemonės bei likusius ginklus rankose. Mano pateiktame vaizdo įraše puikiai matosi, kad žaidėjas pats, savo noru, išlipo iš transporto priemonės ir išsitraukė ginklą, bet kolega buvo greitesnis ir spėjo panaudoti spec. priemonę - tazerį, todėl žaidėjas buvo surakintas, uždėti įtarimai, konfiskuoti ginklai bei pasodintas į kalėjimą. https://streamable.com/xeo8m6 Green_Stuf sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kuchius_Mode Paskelbta Rugpjūtis 17, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17, 2025 (redaguota) Garsiai muzika grojo nemačiau, kad gaudai, pamačiau, sustojau išlipau, buvo likę ginklai, nespėjau paslėpt. P. S. iš ko nusprendei, kad diržo neužsisegęs? Draugas patarė ar pats sugalvojai? Redaguota Rugpjūtis 17, 2025 nario Kuchius_Mode Minde_King, Vasia_Ciornij ir Luka_Tony sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Minde_King Paskelbta Rugpjūtis 17, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17, 2025 (redaguota) prieš 12 minutes(-čių), Kuchius_Mode rašė: Garsiai muzika grojo nemačiau, kad gaudai, pamačiau, sustojau išlipau, buvo likę ginklai, nespėjau paslėpt. P. S. iš ko nusprendei, kad diržo neužsisegęs? Draugas patarė ar pats sugalvojai? Į tave šaudo Policijos pareigūnai, trys ekipažai su sirenom vejasi tave ir tu sakai, kad muzika garsiai grojo? Bėje, kaip minėjau, mano pateiktame vaizdo įraše matosi, kad žaidėjas išlipo iš tr. priemonės neturėdamas ginklo rankose, po to jį pasiima ir iškart kolega panaudoja elektrošoką. Manau pateikiau visus įrodymus, todėl į šio neadekvataus žaidėjo atsakymus daugiau nebereaguosiu. Esant įrodymų trūkumui ar kylant klausimų Policijos valdžiai - mielai viską pateiksiu ir atsakysiu į visus klausimus. Redaguota Rugpjūtis 17, 2025 nario Minde_King Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kuchius_Mode Paskelbta Rugpjūtis 17, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17, 2025 (redaguota) prieš 16 minutes(-čių), Minde_King rašė: Į tave šaudo Policijos pareigūnai, trys ekipažai su sirenom vejasi tave ir tu sakai, kad muzika garsiai grojo? Bėje, kaip minėjau, mano pateiktame vaizdo įraše matosi, kad žaidėjas išlipo iš tr. priemonės neturėdamas ginklo rankose, po to jį pasiima ir iškart kolega panaudoja elektrošoką. Manau pateikiau visus įrodymus, todėl į šio neadekvataus žaidėjo atsakymus daugiau nebereaguosiu. Esant įrodymų trūkumui ar kylant klausimų Policijos valdžiai - mielai viską pateiksiu ir atsakysiu į visus klausimus. Suklastoti įrodymai, 5 min praėjo, gal aš tuo metu stovėjau vietoje, vėliau užsidėjau ir pradėjau važiuot? P.S. mane pavadino neadekvačiu ir įžeidė, prašau dėl to irgi nubauskit. Redaguota Rugpjūtis 17, 2025 nario Kuchius_Mode Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Minde_King Paskelbta Rugpjūtis 17, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17, 2025 prieš 12 minutes(-čių), Kuchius_Mode rašė: Suklastoti įrodymai, 5 min praėjo, gal aš tuo metu stovėjau vietoje, vėliau užsidėjau ir pradėjau važiuot? P.S. mane pavadino neadekvačiu ir įžeidė, prašau dėl to irgi nubauskit. Manau daugiau komentarų nereikia, įrodymų užtektinai įrodyti, kad šis žaidėjas pažeidė taisykles, buvo už tai nubaustas ir dabar visaip „vartosi“. https://streamable.com/7w2hpg Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Rugpjūtis 17, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17, 2025 (redaguota) Darbuotojas pateikė visus įrodymus, įrodančius tavo kaltę. Nesuprantu, kam rašyti papeikimą, jeigu pats padarei nusižengimą. Tai turėtų būti prilyginta free postinimui forume ir kenkimui Policijos departamento darbuotojams. Jeigu darbuotojas nebūtų surinkęs visų įrodymų, jis būtų gavęs įspėjimą, nors nusižengimą padarei tu. Dėl tokio elgesio turėtų būti dedami įspėjimai forume. Papeikimas atmestas. Redaguota Rugpjūtis 17, 2025 nario Robke_Gang Įspėtas, nesiparinam. Minde_King, Zygis_Budrys, Green_Stuf ir 1 kitas sureagavo į tai 1 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai