Kuchius_Mode Paskelbta Rugpjūtis 17, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17, 2025 Informacija ir taisyklės Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Kuchius_Mode Peikiamo valdžios atstovo pareigos ir @Vardas_Pavardė serveryje: @Rafaelis_Kirminas Papeikimo priežastis: Netinkamai vertinamas ir baudžiamas darbuotojų elgesys. Nekompetencija tikrinant papeikimus. Pažeidimų įrodymai: Išlipau iš automobilio automatiškai išsitraukė ginklai, nespėjau paslėpti ginklų, buvau įtartas už viešąją ginklų demonstraciją. Ar šis įtarimas yra teisingas? Būdamas direktorius už indetišką įtarimo dėjimą gavau 1 įspėjimą. Kodėl šioje situacijoje turi gauti forumo įspėjimus už bereikšmių papeikimų rašymą, alio? Nuorauda į papeikimą: Nuoroda į man parašytą papeikimą: Šiame papeikime darbuotojas neteisėtai uždeda man įtarimą dėl reikalavimų nevykdymo. Išvis čia normalus reikalavimas buvo? Kur darbuotojo įrodymai, kad aš su tuo automobiliu važiavau? Tas automobilis gal išvis ne mano. Ar nukentėjusioji pusė šioje vietoje turi pateikti įrodymus, kad nevažiavau? Kokių įrodymų Jums ponas trūksta iš mano pusės? Įrodymas, kad gavau įtarimą, Jūs turit įrodyt, kad jis teisėtas. Nuoroda į papeikimą: Darbuotojas akivaizdžiai nesilaiko taisyklių, įžeidinėja civilį, nepagarbiai elgiasi, šūkauja. "darbuotojas perspėjamas". Ar proporcingai vertinama? Galiu paaieškot papeikimų, kur už indetišką taisyklių nesilaikymą darbuotojai yra baudžiami įspėjimais arba išmetami, koki dar perspėjimai... Nuoroda į papeikimą: Ernestas_Zuke, Turbo_Pushka ir Lukiss_Kalashnik sureagavo į tai 1 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Rugpjūtis 17, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 17, 2025 (redaguota) Minde_King papeikimas - Vaizdo įraše matosi, jog išlipi be ginklų ir paskui pats išsitrauki shotguną, tačiau būni patazintas. Watch kuchius – sukurta naudojant „Clipchamp“ | Streamable Mantas_Girtas papeikimas - Tavo pačiam video matosi, jog pareigūnas reikalauja įlipti į transporto priemonę, tačiau tu to nedarai. Pačiame papeikime nepaminėjai, jog tai ne tavo automobilis, todėl nepradėk dabar išsigalvoti kažkokių nesąmonių, kad man pakenktum. Papeikimas atmestas, remiantis tavo pateiktais įrodymais – darbuotojo kaltės nematau. Watch Grand Theft Auto V 2025.08.14 - 14.24.41.09.DVR - Trim | Streamable Jim_Profaci papeikimas - Darbuotojas yra naujokas. Grubus darbuotojo elgesys nėra toleruojamas policijos departamente, tačiau iš karto bausti žaidėjo įspėjimais nesiruošiau. Pasikalbėjau su darbuotoju ir paaiškinau, kad taip elgtis negalima, nes vadovaujamės taisyklėmis, kurios yra parašytos forume. Darbuotojas pažadėjo, jog tokio pažeidimo daugiau nedarys. Pasikartojus tokiai situacijai, darbuotojas bus baudžiamas griežtai, nes apie tai jau buvo kalbėta. Tiesiog patikslinu vieną dalyką – kiekvienas direktorius ir pavaduotojas savo būdais auklėja darbuotojus ir su jais bendrauja. Jeigu matome, jog darbuotojas turi potencialo likti firmoje, mes į tai visada atsižvelgiame. P.S Už tokį patį papeikimą gavai įspėjimą, sakai? Tavo papeikimo priežastis ir padaryti nusižengimai nebuvo tik vienas pažeidimas, ir apskritai čia nėra nieko panašaus į tai, už ką darbuotojas gavo papeikimą. Todėl vėl nepradėk išsigalvoti nesąmonių. ''' Chuliganiškas elgesys, paprastas žaidėjas už tokius vdm, nonrp jau seniausiai būtų kalėjime. Pareigūnai turėtų būti pavydžių kitiems, ko čia nesimato. Net jeigu ir "gaudė", švyturėlių, nieko nereikia? Free star, atimt ginklus ir sukrauti įtarimą, kad pats nutrenkei ir sistemiškai ištraukė ginkla? Ne koks pavyzdys iš pareigūno o įpatingai direktoriaus. ''' Visai šiai situacijai tu neturėjai įrodymų, kurie įrodytų tavo nekaltumą, priešingai nei Minde, kuris turėjo įrodymus, patvirtinančius tavo kaltę. Čia vėl parašytas papeikimas piktybiškai bandant pakenkti. Redaguota Rugpjūtis 17, 2025 nario Rafaelis_Kirminas Gintas_Kazys sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kuchius_Mode Paskelbta Rugpjūtis 18, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 18, 2025 Na, peržiūrėjus ir kitus papeikimus, tai galima prieiti išvadą, kad pavaduotojas nesugeba skaičiuoti iki 3, ar pas jus įspėjimų kiekis neribojamas? Ernestas_Zuke sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rafaelis_Kirminas Paskelbta Rugpjūtis 18, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 18, 2025 prieš 5 valandas(-ų), Kuchius_Mode rašė: Na, peržiūrėjus ir kitus papeikimus, tai galima prieiti išvadą, kad pavaduotojas nesugeba skaičiuoti iki 3, ar pas jus įspėjimų kiekis neribojamas? Jeigu patikrintum darbuotojų duomenų bazę, pamatytum, jog darbuotojas yra nusiėmęs 3 įspėjimus, tačiau tu į tai nežiūri ir tik ieškai prie ko prisikabinti, kad man pakenktum. Nesuvokiu, iš kur tiek pykčio pas tave. Apie šį darbuotoją, visus jo įspėjimus, jų nusiėmimus bei taikomus limitus jau buvo aptarta su DP maždaug prieš savaitę. Minde_King, Vadim_Kalashnikov, Lawrence_Taylor ir 1 kitas sureagavo į tai 2 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
White_Glue Paskelbta Rugsėjis 4, 2025 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 4, 2025 Atmesta, žaidėjas nebėra pavaduotojas. Rokas_Janickas, Dominykas_Snow, Check_Bass ir 13 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 15 Spoiler Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai