Makaras_Juodutis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2025 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Makaras_Juodutis 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Vasia_Ciornij 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Darbuotojas uzdejo star uz begima nuo teisesaugos, pats sake kad priezastis kad as ilgiau pasedeciau, noriu kad pateiktu irodymus kaip begu 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): patyriau moraline zala uz kuria atlyginimas butu ispejimas pareigunui 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/lcb0qr Redaguota Rugpjūtis 19, 2025 nario Makaras_Juodutis Terea_Hytsas ir Vasia_Ciornij sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vasia_Ciornij Paskelbta Rugpjūtis 19, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2025 Pats gerai matei kad sekioju tave tai nereikia cia nk pripaisyti man https://streamable.com/g0f3w4 kad neverktum tu man cia kad nebuvo /bega ar ten "+" „Bėgimas nuo teisėsaugos“ [10 įtarimo ] Taikoma, kai Policininkas su įjungtais švyturėliais stabdė žaidėją (tinka ir perspėjimas per paprastą susirašinėjimą arba Voice Chat). Žaidėjas privalo sustoti arba pasitraukti į kelkraštį, kai jį vejasi Policininkas su įjungtais švyturėliais. Taikoma, įskaitant ir tada, kai žaidėjas panaudoja VIP teleportacijas norėdamas išvengti surakinimo. Taikoma kai žaidėjui buvo uždėtas /bega ir jis nesustojo. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Makaras_Juodutis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2025 (redaguota) žaidžiu su muzika todel negirdejau jokiu sirenu, o jokiu kitu budu kad mane gaudai nepranesei, beglio statusas nebuvo uzdetas, y sms pranešta nebuvo. Galetum vartytis, bet irase puikiai girdisi kokia tikra priezastis staru uzdejimo Redaguota Rugpjūtis 19, 2025 nario Makaras_Juodutis Terea_Hytsas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vasia_Ciornij Paskelbta Rugpjūtis 19, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2025 nu va kaip cia buna muzika klause nemano bedos su /bega va tau kokia cia situacija buvo https://imgur.com/a/ORTrfLa /sms neprivalau rasyti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Makaras_Juodutis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2025 Tai jei gaudei kita zmogu tuo metu, tai tik dar labiau parodo kad negalejai ir manes gaudyti, supliusuokim su tuo, kad kai paklausiau kodel uzdejai starus, atsakai kad ilgiau pasedeciau. Manau tai nera kompetetingas policijos darbas ir uz tai turi buti nubaustas Terea_Hytsas ir Vasia_Ciornij sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vasia_Ciornij Paskelbta Rugpjūtis 19, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2025 Sekmes tau gaudyti kai zmogus i hata nubega Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Makaras_Juodutis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2025 kadangi del kazkokiu priezasciu nori palikti beglio statusa kitam zmogui, o ne nuimti ir perdeti man, privalejai mane informuoti apie tai kad esu beglys, to nepadarei ir nepagrystai uzdejai star. Irase galima aiskiai girdet kaip net tavo kolega paklausia o uz ka uzdet, nes jis pirma kart girdi kad as begau, bet tau norisi pasikelt ranga ir dedi starus reikia nereikia. Policija turetu rodyt pavyzdi, o ne smeizt zmones Vasia_Ciornij sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Rugpjūtis 19, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2025 (redaguota) Atmesta. Sirenų įjungimas pilnai paaiškina, jog Tave gaudo policininkas. Tai, kad tu žaidi įsijungęs muziką ir negirdi kas vyksta žaidime niekaip nėra darbuotojo problema. Redaguota Rugpjūtis 20, 2025 nario Hoperis_Code Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai