Paslaptingas_Dumas Paskelbta Rugpjūtis 19, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 19, 2025 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Paslaptingas_Dumas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Kes_Speed 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Nušovė saugioje zonoje kai paprasiau baudos turejau tik 5 star nesu gaujoje 4. Ar patyrėte finansinių nuostolių dėl darbuotojo?(parašykite kiek): 100k 5. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/nzRSMvR Vasia_Ciornij ir Luka_Tony sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kes_Speed Paskelbta Rugpjūtis 20, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 20, 2025 Mano atmintis sako, kad partrenkiau tave kaip kegli vidury gatves, galimai del prasto matomumo. Kita karta svarnesius irodymus turek pries rasydamas papeikima man, dmg lentele ar kazka panasaus irodant kad tikrai saudziau. Pats irodymu neturiu, kadangi nemaciau pagrindo isisaugoti. Ir mano manymu per didele tavo invalidumo kaina Lawrence_Taylor, Jonas_Vaiskauskas, Check_Bass ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Rugpjūtis 20, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 20, 2025 Atmesta. Nėra įrodymų kaip ir kur Tave nužudė policininkas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai