Green_Stuf Paskelbta Rugpjūtis 29, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 29, 2025 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Green_Stuf 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Robke_Gang 3. Priežastys: Gaujiniu subiniu laižimas. 12 (apitiksliai) gaujiniu isibrove i pd baze darydami ten ka nori nes pd tik 2 . Paprasius admin pagalbos buvo atsakyta čia jūsų kiemas spręskite patys . Net gamyklos imt negali be 5 pd o čia šudmaliavimas kuri admin narys palaiko . O kai radom sprendimą, gaujiniai adminui uz birkos palaike ir pradejo killint su kill komanda ale jus saugioje zonoje. Tai bl atidaryk akys kas daros. Normalu? I baze neįmanomą patekt nes per sekunde sulesa. 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/b5evi3 https://streamable.com/9j8k4f Dalius_Gold, Tashke_Zales, Sand_Kings ir 16 kiti(-ų) sureagavo į tai 19 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Rugpjūtis 29, 2025 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 29, 2025 Tai ištrinam PD išvis ir tada visus pažeidėjus tegul adminai jailina, jeigu jau nuo gaisrininkų nesąmonių jus kartais išgelbėjam tai ir čia prižiūrėsim. Jeigu vadovautis tavo logika tai betkada kai nesusitvarkai aš turėsiu įsiterpt? O jei pvz. jūs 12 snukių vieną pažeidėją gaudysit tai tada jam turėčiau gal padėt nu nes nesąžininga vienam prieš tiek gintis? Nesąmoningai skamba bet bandei mane įtikint žaidime, kad mano darbas serveryje toks ir vos ne privalau gelbėt jus iš padėties kai tiesiog jūsų nėra prisijungusių arba neatsilaikot. Radot sprendimą? abusint saugia zona ir iš jos šaudyt į kitus kai jie negali tau jokio damage padaryt nepavadinčiau sprendimu. Tas šaudymas saugioje tau duotas žaidėjus su įtarimu sodint jeigu jie ten randasi, o ne prisidengt ja ir už tos zonos esančius daužyt. Bet jo, neveltui Gang esu, einam tik už gaujas! Turbo_Pushka, Dwayne_Black, Black_Wine ir 10 kiti(-ų) sureagavo į tai 11 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Rugsėjis 6, 2025 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 6, 2025 Atmesta. Neįžvelgiu ADMIN nario nusižengimų. ADMIN nariai šioje situacijoje tikrai neturėtų kištis į žaidimą ir leisti žaidėjams išsiaiškinti. Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai