Aftaritet_Stalone Paskelbta Vasaris 28, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Zopa_Gavirio 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Ernis_Kesas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Atsiteleportavęs prie savo vtm buvau apieškotas nuo Justis_Ltu, Pavažiavus 20metrų, Ernis_Kesas surakino mane ir, ir pradėjau sakyt jog kątik mane patikrino, bet Ernis_Kesai tai nebuvo svarbu, ir darė vistiek patikrinimą. Visai tai įvyko, nepraėjus nė minutei. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/DEJwxqM Mill_Andreas, Big_Papa ir Jason_Franklin sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Kesas Paskelbta Vasaris 28, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2023 (redaguota) Jeigu bus paprašyta pateikti video įrodimą, pateiksiu. O žvelgiant į situaciją tai neturėjau jokiu ryšiu su Justis_Ltu ir nežinojau jog jis tave buvo apieškojes. Galimai reikėtu patobulinti sistemą , kad rašytu į raciją jog būvo apieškotas V_P jo kuprinėje nieko nerasta. Data/laikas. Papildyta: https://streamable.com/ffcto7 Redaguota Vasaris 28, 2023 nario Ernis_Kesas Jason_Franklin ir Big_Papa sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Vasaris 28, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2023 Aš tau sakiau, jog kątik apieškojo ir būtent į vardinau Justis, galėjai neskubėti tikrinti, ir pasiklausti kolegos, komunikacijos nematyti... Ernis_Kesas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Kesas Paskelbta Vasaris 28, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2023 (redaguota) prieš 8 minutes(-čių), Zopa_Gavirio rašė: Aš tau sakiau, jog kątik apieškojo ir būtent į vardinau Justis, galėjai neskubėti tikrinti, ir pasiklausti kolegos, komunikacijos nematyti... Gaujiniais pasitikėti negalima. Kol pasiklausčiau pabėgtum, kokia čia žala iš tavo pusės jog rašai papeikimą ? (5. Temos autorius privalo būti tas, kuris situacijoje yra nukentėjusysis.) Atimta nieko nebūvo kuom nukentėjai ? *Policininkams esant grupėje asmenį apieškoti dėl galimai turimų narkotinių medžiagų gali tik vienas pareigūnas. Mes nebuvom grupėje, todėl nežinojai apie patikrinimą. Redaguota Vasaris 28, 2023 nario Ernis_Kesas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aftaritet_Stalone Paskelbta Vasaris 28, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2023 Pirmas dalykas kaip aš pabėgsiu, juk tu surakinęs mane. Antras dalykas, tavo video matosi jog vtm stovi nuo dylerio 10m, tai gal dar pasistatyk jam prie kojų, jog tik atsitelines galėtum surakinti. Big_Papa sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Henre_Panzer Paskelbta Vasaris 28, 2023 Dalintis Paskelbta Vasaris 28, 2023 Papeikimas priimtas. Ernis_Kesas, skiriamas žod. įspėjimas. Ateityje esant tokiomis, situacijomis. Jeigu sulaikytas žaidėjas sako, jog buvo tikrintas. Niekas, netrukdo žaidime darbo racijoje ar discorde žodžiu paklausti "Ar būtent toks žaidėjas buvo tikrintas". Aftaritet_Stalone sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai