Max_Tosha Paskelbta Rugpjūtis 30, 2022 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 30, 2022 Labas, pasidalink, kuriuose vasaros muzikos festivaliuose šiemet buvai? O gal nebuvai ir norėtum aplankyti ateityje? Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Monte_Gangga Paskelbta Rugpjūtis 30, 2022 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 30, 2022 o, tai kur pravalfestas ? tipo jau jis tavo sąraše per lievas Domantas_Foxcon sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rapala_Ausrius Paskelbta Rugpjūtis 30, 2022 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 30, 2022 Baisiai norejau nuvaryt i boris brejcha del karantino nebuvo lietuvoj tikiuosi kad dar atvarys kada. Sintezej buvau pora valandėlių Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Terry_Snow Paskelbta Rugpjūtis 31, 2022 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 31, 2022 23 metai, bet dar nei karto nebuvau feste - praktiškai kiekvienais metais nuo 19m. turėjau bilietus, tai į granatas, tai į galapagus, bet visada atsirasdavo svarbių priežasčių kodėl nenuvarydavau. Šiais metais pasidaviau . Vakar vakare kaip tik peržiūrėjau šį video, tai nė nenumaniau, kad tokių įvairių festų yra, labai patiko kažkurio (nelabai pavadinimų įsimenu :D) šviesų instaliacija miške, visai gražu turėjo būti. Kitą vasarą laukiam LMG5 festo ridas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Silvis_Bumer Paskelbta Rugpjūtis 31, 2022 Dalintis Paskelbta Rugpjūtis 31, 2022 Nebuvau nei viename festivalyje ir kažkaip nemanau, kad artimiausius porą metų kažkas keisis. Prieš 2 metus buvau Granatose, kažkaip neitin patiko man tas reikalas. Labiausiai gruzo davė tai, kad savaitgalis toks +/-, o jau sekmadienio vidurys, važiuoji iš festo, nelabai normaliai miegojęs (muzika, karšta, nepatogu palapinėje) ir neaišku ką daryt, miegot ar tempt iki vakaro Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Darida_Obuoliu Paskelbta Rugsėjis 1, 2022 Dalintis Paskelbta Rugsėjis 1, 2022 Nežinau nesu buves dar festivalyje, kadangi man asmeniškai geriau atrodo pasedėt su chebra pažvejot kažkur nei kažkur su random žmonėm feste trintis... Asmenyne nuomonė aišku. The devil doesn't approach you with red horns and a tail, he comes to you disguised as everything you ever wanted Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar