Mantas_Uzbekistanas Paskelbta Kovas 1, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 1, 2023 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Mantas_Uzbekistanas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Oktavas_Madone 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Sunaikino priekaba, atseit ant kelio buvo ir jis atlaisvino kelia, nors aš ja palikau niekam nemaišant šalikelėj, bet kažkodėl jam užkliuvo ir jis sunaikino ja. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): video kaip palieku priekaba šalikelėj: https://streamable.com/h2m4pd video kaip grįžės po mažiau nei minutės aš jos neberandu ir stovi Oktavas: https://streamable.com/nos6qp, nejo įkelti 1:30min video, nes failas per didelis, zzzz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Kovas 1, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 1, 2023 (redaguota) Atvežei man priekabą (matosi iš /mapp Oktavas), ja buvo pasirūpinta. Galite nedėkoti. Video matosi, kaip atsikabinęs važiuoji ir nuvažiuoji, apie jokius grįžimus nėra užsimenama. 1722273544_alt_VMultiplayer2023-03-0122-48-01_Trim.mp4 Redaguota Kovas 1, 2023 nario Oktavas_Madone Koreguotas atsakymas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Uzbekistanas Paskelbta Kovas 1, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 1, 2023 Bet nemanau, kad tu man koks tėvas, kad turėčiau parašyti kada grįšiu, ir tuo labiau ne ls šis krovinys buvo, tai kam naikint? zzzz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Kovas 1, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 1, 2023 (redaguota) Ne tėvas, bet ir ne šuo, kad laukčiau. Pateik taisyklę, kuri man draudžia naikinti be priežiūros paliktus krovinius. Redaguota Kovas 1, 2023 nario Oktavas_Madone Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Kovas 1, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 1, 2023 Sorry šaikelė bet įsiterpsiu. Su Canceliu kai kalbėjom dėl ginklų nesąmonių LS ribose specialiai klausiau ką mes galim ir ko negalim daryti. Iš pokalbio supratau, kad mes tą priekabą galim palikt ir po pusvalandžio ją pasiimt, ne jūsų reikalas kodėl ir kur ar mes ją paliekam. Sekiojat nuo pat pasikrovimo, susitaikėm, bet priekabas dar naikint nes grūzas paėmė jog paliko tave mums netinka. Taisyklė, kurią numetei neleidžia tau naikinti priekabų su narkotinių medžiagų ingredientais (krovinys taip ir vadinasi btw) t.y. jeigu jau prisikabinėt prie tokių smulkmenų tai tas ką jis vežė net nėra narkotikas kol tinkamais kiekiais nesumaišai bet nesigilinsiu, chemija ne man skirta yra. All in all, taisyklė skirta būtent narkotikams, kuriuos žaidėjai pasigamina arba dar augina, o ne kroviniams kurių kilmė neaiški nes iš kur tu žinai, kad ten tikrai narkotikai? Gal jis su degalų priekaba atvažiavo, kad tave paerzint ir imitavo, kad pasikrovė narkotikų ingredientus. Cituoti Pateik taisyklę, kuri man draudžia naikinti be priežiūros paliktus krovinius. Pateik taisyklę, kuri tau leidžia naikinti krovinius, ne narkotines medžiagas, o būtent krovinius t.y. priekabas, lauksiu. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Kovas 1, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 1, 2023 (redaguota) prieš 21 minutes(-čių), Robke_Gang rašė: Pateik taisyklę, kuri tau leidžia naikinti krovinius, ne narkotines medžiagas, o būtent krovinius t.y. priekabas, lauksiu. Nesulauksi. Kodėl? Todėl, kad nereikia taisyklių tam, kas yra leidžiama. Taisyklės apibrėžia dalykus, kurie yra draudžiami. Gana logiška, nemanai? Redaguota Kovas 1, 2023 nario Oktavas_Madone Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nepiniguose_Laime Paskelbta Kovas 1, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 1, 2023 sori saikite kad isiterpiu bet matau jau cia pereina diskusija i konflikta sulaukime instituciju atsako Oktavas_Madone ir Pingvinas_Angry sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Kovas 1, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 1, 2023 prieš 24 minutes(-čių), Oktavas_Madone rašė: Nesulauksi. Kodėl? Todėl, kad nereikia taisyklių tam, kas yra leidžiama. Taisyklės apibrėžia dalykus, kurie yra draudžiami. Gana logiška, nemanai? Tu turi įrodymą, kad jis būtent nark. krovinį veža, o ne degalus? Savo taisykles kurt pradedat ir ne pirmą kartą nu nes "tikslios taisyklės nėra". Vien dėl įtarimo paimt ir sunaikint krovinį, už kurį buvo sumokėti pinigai man atrodo nelogiška, nemanai? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Edis_Citizen Paskelbta Kovas 1, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 1, 2023 Kad jau visi čia chatina, prisijungsiu ir aš. Priekaba palikta ant pravažiavimo, įrodymų, kad pakrautas buvo degalų krovinys - nėra. Manau čia galima ir užbaigti diskusiją arba keliauti tikslinti taisyklių su Canceliu. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Pingvinas_Angry Paskelbta Kovas 1, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 1, 2023 prieš 26 minutes(-čių), Edis_Citizen rašė: Kad jau visi čia chatina, prisijungsiu ir aš. Priekaba palikta ant pravažiavimo, įrodymų, kad pakrautas buvo degalų krovinys - nėra. Manau čia galima ir užbaigti diskusiją arba keliauti tikslinti taisyklių su Canceliu. Kad jau visi čia chatina, prisijungsiu ir aš. Koks pravažiavimas užstatytas vidurį sandy laukų? Ir kaip jis užstatytas? Nes aiškiai matosi vidose kaip žaidėjas pro priekabą be probelmų pravažiuoja. Įrodymų, kad pakrautas ne degalų krovinys taipogi nėra, ką galima pamatyti iš įrodymų kurie čia matomi tai, kad žaidėjas vežė kuro cisterną. Mėntas eilinį kartą prisidirbo ir jį turi gelbėt cancelis kurdamas naujas taisykles. Hurrayyy BOYNA GALAVA Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Kovas 2, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 2, 2023 prieš 7 valandas(-ų), Robke_Gang rašė: Tu turi įrodymą, kad jis būtent nark. krovinį veža, o ne degalus? Savo taisykles kurt pradedat ir ne pirmą kartą nu nes "tikslios taisyklės nėra". Vien dėl įtarimo paimt ir sunaikint krovinį, už kurį buvo sumokėti pinigai man atrodo nelogiška, nemanai? Turiu gerą uoslę kas ką veža, pažiūrėk mano klipą, kiek jis kartų mappintas. Tiksliai žinojau kur buvo, sekiau nuo pat Sandy. Kiek žinau ten kuro nesikrauna žmonės. Pasikrovė narkotinių medžiagų sudedamasias dalis, tada jo laimei, kitas fūristas mane pamatė ir pranešė per raciją (kas matosi Manto POV), kad laukia policija. Ir tada prasidėjo šita nesąmonė. Nustokit patys išsipisinėt vieną kartą. Pagauni fūristą - einu į tuoletą, atkabinėja priekabas ir panašiai. Norit visko ant lėkštutės padėto. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Kovas 2, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 2, 2023 prieš 7 minutes(-čių), Oktavas_Madone rašė: Turiu gerą uoslę kas ką veža, pažiūrėk mano klipą, kiek jis kartų mappintas. Tiksliai žinojau kur buvo, sekiau nuo pat Sandy. Kiek žinau ten kuro nesikrauna žmonės. Pasikrovė narkotinių medžiagų sudedamasias dalis, tada jo laimei, kitas fūristas mane pamatė ir pranešė per raciją (kas matosi Manto POV), kad laukia policija. Ir tada prasidėjo šita nesąmonė. Nustokit patys išsipisinėt vieną kartą. Pagauni fūristą - einu į tuoletą, atkabinėja priekabas ir panašiai. Norit visko ant lėkštutės padėto. Apsiramink biški nes apie išsipisinėjimą jums tas pats galioja. Kiek papeikimų buvo rašyta ir jie buvo atmesti nes iki galo neįrodė nors betkuriam durnam aišku, kad buvo pažeidimas. Pavyzdys - sunxo papeikimas kai pagavo su importu fūristą nors taisyklės tą draudžia. Asmeniškai su Canceliu ir Danny kalbėjom kodėl atmetė ir jie teisūs - neužtektinai įrodymų buvo, kad su importu pagavo nors betkuriam buvo aišku, kad kaltas buvo jis. Nu bet nepagautas nevagis kaip sakoma tačiau vien "uoslės" neužtenka, kad galėtum baust ar naikint priekabas. Sakai ten kuro nesikrauna žmonės tai ką aš tau ir bandau pasakyt, kad ar tu matei jog jam krovė tuos narkus, matei kažkokį progress barą kur rašo, kad krauna narkotines medžiagas? Jis galėjo išvis su tuščia degalų priekaba atvaryt ir tiesiog pastovėt tą minutę ale krautis ir po to važiuot ale pristatyt nelegalų krovinį. Sakai išsipisinėjam per daug? Patys visada ieškot spragų taisyklėse, užtenka vien ginklų pasikrovimą prisimint kaip prie pat fūristo sedėjot ir nickus žiūrėjot kas kraunasi. Su Canceliu, kartoju, tikslinausi ką mes galim ir ko negalim daryti LS ribose ir aiškiai davė suprast, kad ką noriu tą darau kol tai nepažeidžia taisyklių ir tu neturi jokios teisės naikint priekabos nes ji tau ale trukdo. Esmė tokia, kad įrodymų apie nelegalų krovinį neturi, priekaba niekam išskyrus jums netrukdė ir šiaip jūs ne mechanikai, kad čia gatves tvarkyt. Laukiam valdžios sprendimo, geros dienos tau. Sandiego_Simis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai