Clemmy_Berman Paskelbta Kovas 2, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 2, 2023 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Clemmy_Berman 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Oktavas_Madone 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Linksmai sau leidau laiką, ir buvau nužudytas by oktavas, ir iškart patekau į jail. Būtų įdomu sužinoti, už ką. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Apačioje Spoiler Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Oktavas_Madone Paskelbta Kovas 2, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 2, 2023 (redaguota) Atskridome su pareigūnais patikrinti salos, pamatėme dirižablį, skrendant arčiau link jo, žaidimas pradėjo strigti, dirižablis išvis kuriam laikui dingo. Galiausiai įvyko aviakatastrofa. Kadangi mūsų mirtį serveris užfiksavo anksčiau, Tu gavai star, ko pasekoje, kai mirei pats, atsisėdai į kalėjimą. Kadangi buvau Tau artimiausias pareigūnas, tai ir parodė, kad pasodinau aš. Grand_Theft_Auto_V_2023_03.02_-_21_32_23_04.DVR_Trim.mp4 Redaguota Kovas 2, 2023 nario Oktavas_Madone Killa_Blunt, Robke_Gang, Mantas_Bordeo ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 6 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Clemmy_Berman Paskelbta Kovas 2, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 2, 2023 prieš 46 minutes(-čių), Oktavas_Madone rašė: Atskridome su pareigūnais patikrinti salos, pamatėme dirižablį, skrendant arčiau link jo, žaidimas pradėjo strigti, dirižablis išvis kuriam laikui dingo. Galiausiai įvyko aviakatastrofa. Kadangi mūsų mirtį serveris užfiksavo anksčiau, Tu gavai star, ko pasekoje, kai mirei pats, atsisėdai į kalėjimą. Kadangi buvau Tau artimiausias pareigūnas, tai ir parodė, kad pasodinau aš. Grand_Theft_Auto_V_2023_03.02_-_21_32_23_04.DVR_Trim.mp4 5 MB · 0 downloads Sveikas, gal galima būtų gauti vaizdo medžiagą keliasdešimt sekundžių atgal ir keliasdešimt sekundžių į priekį. Jei jau turit clipa, tai manau parodyti nebus neskalndumu teisingai? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Henre_Panzer Paskelbta Kovas 5, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 5, 2023 Papeikimas priimtas. Darbuotojui skiriamas įspėjimas. (2/3.) Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai