Jump to content

Peikiu Oktavas_Madone

Clemmy_Berman

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Clemmy_Berman
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Oktavas_Madone
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Linksmai sau leidau laiką, ir buvau nužudytas by oktavas, ir iškart patekau į jail. Būtų įdomu sužinoti, už ką.
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Apačioje

Spoiler

image.png

COSA.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Atskridome su pareigūnais patikrinti salos, pamatėme dirižablį, skrendant arčiau link jo, žaidimas pradėjo strigti, dirižablis išvis kuriam laikui dingo. Galiausiai įvyko aviakatastrofa. Kadangi mūsų mirtį serveris užfiksavo anksčiau, Tu gavai star, ko pasekoje, kai mirei pats, atsisėdai į kalėjimą.

Kadangi buvau Tau artimiausias pareigūnas, tai ir parodė, kad pasodinau aš.

233979809_alt_VMultiplayer2023-03-0221_42_39.thumb.png.02f57e7930a910d8a61f1ff4fdad38c3.png

Redaguota nario Oktavas_Madone
Nuoroda į atsakymą

prieš 46 minutes(-čių), Oktavas_Madone rašė:

Atskridome su pareigūnais patikrinti salos, pamatėme dirižablį, skrendant arčiau link jo, žaidimas pradėjo strigti, dirižablis išvis kuriam laikui dingo. Galiausiai įvyko aviakatastrofa. Kadangi mūsų mirtį serveris užfiksavo anksčiau, Tu gavai star, ko pasekoje, kai mirei pats, atsisėdai į kalėjimą.

Kadangi buvau Tau artimiausias pareigūnas, tai ir parodė, kad pasodinau aš.

233979809_alt_VMultiplayer2023-03-0221_42_39.thumb.png.02f57e7930a910d8a61f1ff4fdad38c3.png

Sveikas, gal galima būtų gauti vaizdo medžiagą keliasdešimt sekundžių atgal ir keliasdešimt sekundžių į priekį. Jei jau turit clipa, tai manau parodyti nebus neskalndumu teisingai?

COSA.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...