Ernis_Imone Paskelbta Spalis 11, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 11, 2025 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Ernis_Imone 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Check_Bass 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Stoviu isikvietes mechanika aš jam aiškinu kad pala man techa siulo ne jis spieceliai surakino ir starai 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://streamable.com/6a5jkc Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Spalis 11, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 11, 2025 tau rodo taip man rodo kitaip bet reikejo parasyt kad tech varai muzika grojo https://imgur.com/a/CDQuTXq Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Imone Paskelbta Spalis 11, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 11, 2025 Tai tu clip imesk jug sakiau kad tech daro ar tu ausu neploves esi Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Spalis 11, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 11, 2025 Tavo pačio klipe nieko nesigirdi tai skamba kaip tavo problema reikėjo tiesiog parašyti kad tech eini Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Imone Paskelbta Spalis 11, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 11, 2025 tai taip bet tu turi clip imest pas taves tikrai girdisi kodiel clip neimeti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Spalis 11, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 11, 2025 prieš 2 minutes(-čių), Ernis_Imone rašė: tai taip bet tu turi clip imest pas taves tikrai girdisi kodiel clip neimeti Ne privalau clipint kaip tikrinu žaidėją be tech arba narkotikų užtenka fotkes o dėl mano clip būtum tik muzika girdėjęs nieko daugiau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Imone Paskelbta Spalis 11, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 11, 2025 tai čia skamba kaip tavo bėdos kad tu negirdėjiai bet aš sakiau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Spalis 11, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 11, 2025 prieš 1 minutę, Ernis_Imone rašė: tai čia skamba kaip tavo bėdos kad tu negirdėjiai bet aš sakiau https://streamable.com/6a5jkc pats pasiklausyk ar sakei tikrai kad tech varais? ar kazka panasaus. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Imone Paskelbta Spalis 11, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 11, 2025 tai iš mano clip nesigirdi nes išiunges bet tu savo clip numesk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Spalis 11, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 11, 2025 prieš 1 minutę, Ernis_Imone rašė: tai iš mano clip nesigirdi nes išiunges bet tu savo clip numesk Imeciau fotkes ir pilnai užtenka laukiam sprendimo iš direktoriaus pavo @Lawrence_Taylor @Tashke_Zales Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Spalis 11, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 11, 2025 Paini situacija. Stovi ant kelio, mechanikas tau už nugaros per kaži kiek metrų, neaišku ką ten daro, ar stovi, ar techą pravedinėja. Jeigu nebūtų pastūmęs taves iš saugios, nubausčiau įspėjimu, tačiau šitoj situacijoj net pats būčiau tikrines technikinę. Darbuotojo baust dėl tokios kėblios situacijos nematau prasmės. Ateityje geriau pastovėk kelias tas skundes kol tą technikinę praeis @Check_Bass Papeikimas atmestas. Ernis_Imone ir Check_Bass sureagavo į tai 1 1 guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings // juarez // tijuana cartel // tashkes policija Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai