Jump to content

Peikiu John_Rulyt

Lorenzo_Pakastukas

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas: 

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Lorenzo_Pakastukas
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: John_Rulyt
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Realiai nenorėjau tiesiog įspėjima , bet ble tiesiog išprovokavo , galvoja jeigu dirba valdiška darbą tai jis yra big boy boss. Stovėjau šalia vartu (neneigių blokavau vartus , bet tuo metu niekas nevažiavo ir neprašė manęs pasaitraukti, priekiauju šarvais jūsų kolegoms šioje lokacijoje , o tuometu prie vaartų stovėjau nes Lawre su dar kažkokiu bičiuku man rods Soprano tiesiog 1vs1 ėjo ir žiūrėjau kovą , prilekė šitas gražuolis išlaipino iš mašinos , įlipti nebuvo galimybės į mašiną ir jos sunaikinta ( nes full inventorius maašinos buvo su šarvais ir vaistinelemis, dar prie to paties šis jaunuolis nusprendė mane avineliu pavadinti , po to kai iš kalėjimo išėjau tai matai , jam galima piknaudžiauti gražiais žodžiais o man ne , tai asilas ir  kurwa , jam pasirodė kaip įžėidimas, ble atrodo kaip pasainaudojimas savo privilegijomis. Jo buvau supykęs , bet supykęs dėl neteisingumo šitoje situacijoje.  Bučiaau supratęs , jeigu būtų atidaręs vartus ir tada bučiau galejęs įlipti į mašina , bet čia sekundžiu reikalas grynai buvo.
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):

Screenshot_47.png

Screenshot_52.png

Screenshot_53.png

Screenshot_54.png

Screenshot_59.png

Redaguota nario Lorenzo_Pakastukas
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...