Kempiniukas_Skirmantukas Paskelbta Spalis 25, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 25, 2025 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Kempiniukas_Skirmantukas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Kroniikz_Kimars 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Noęčiau paiškinimo kodėl buvo duoti star ? Ir priverstinai laipinama į mašina jeigu ji buvo užgesinta ir stovėjo parkinge ? 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kroniikz_Kimars Paskelbta Spalis 25, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 25, 2025 Liepiau ilipti i masina tu nesutikai tai ir gavai starsu Vadim_Kalashnikov ir Ernis_Imone sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kroniikz_Kimars Paskelbta Spalis 25, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 25, 2025 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kempiniukas_Skirmantukas Paskelbta Spalis 25, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 25, 2025 O kodėl aš turėjau į ja lipt jeigu aš iš jos dar prieš tavo tikrinima buvau išlipes ir iškvietes mechanikus kad man padarytu tech ? ;DDD tu krw adapte jibanas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kempiniukas_Skirmantukas Paskelbta Spalis 25, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 25, 2025 prieš 7 minutes(-čių), Tashke_Zales rašė: Pateik įrodymus už ką gavai star Pasidariau netinkama ekrano nuotrauka tai kaip ir negaliu įrodyt 100 proc už ka buvo. Gavau star už pareiguno įsakymo nevykdima ir dar už ižeidimus kuriu net nebuvo matosi chate normaliai buvo bendrauta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tashke_Zales Paskelbta Spalis 25, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 25, 2025 Papeikimas atmestas, jei manai, kad buvai nubaustas neteisingai turėjai pasidaryti įrodymus. 6. Peikiant asmenį, privalo būti pateikti vaizdiniai įrodymai. Check_Bass sureagavo į tai 1 Ghetto Block' Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang // Rolling 30's Outlaw Bloods // Los Caravelas 16 // Cruz Blanca Syndicate 1421197739533930566.ogg.761f65120fe0deec0f27b120fc5de80a.ogg Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai