Ernis_Imone Paskelbta Spalis 27, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 27, 2025 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde):Ernis_Imone 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde):Kroniikz_Kimars 3. Priežastis:Net nespėjau išlist jis jau šauna i mane idomu kaip 4. Vaizdinė medžiaga:https://streamable.com/4i89d5 5. Papildomi komentarai: Satan_Night sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kroniikz_Kimars Paskelbta Spalis 27, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 27, 2025 Nepasijunges buvau obs.... Gianni_Blanco ir Rokas_Janickas sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tashke_Zales Paskelbta Spalis 27, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 27, 2025 jei del wh tai ten tie strypai nukrenta jei isauni kulka arba nugriuni ant ju, tai tiesiog koala dauze ir tu tuo momentu issokai, daugiau nzn prieš 10 minutes(-čių), Ernis_Imone rašė: 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde):Ernis_Imone 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde):Kroniikz_Kimars 3. Priežastis:Net nespėjau išlist jis jau šauna i mane idomu kaip 4. Vaizdinė medžiaga:https://streamable.com/4i89d5 5. Papildomi komentarai: Gianni_Blanco sureagavo į tai 1 Ghetto Block' Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang // Rolling 30's Outlaw Bloods // Los Caravelas 16 // Cruz Blanca Syndicate 1421197739533930566.ogg.761f65120fe0deec0f27b120fc5de80a.ogg Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kroniikz_Kimars Paskelbta Spalis 27, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 27, 2025 prieš 13 minutes(-čių), Ernis_Imone rašė: 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde):Ernis_Imone 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde):Kroniikz_Kimars 3. Priežastis:Net nespėjau išlist jis jau šauna i mane idomu kaip 4. Vaizdinė medžiaga:https://streamable.com/4i89d5 5. Papildomi komentarai: image.png nukrite strypai buve tie Gianni_Blanco sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kroniikz_Kimars Paskelbta Spalis 27, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 27, 2025 Gianni_Blanco sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Imone Paskelbta Spalis 27, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 27, 2025 nu aš noriu clipo man eneidomu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Imone Paskelbta Spalis 27, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 27, 2025 prieš 2 valandas(-ų), Kroniikz_Kimars rašė: Nepasijunges buvau obs.... tai jus visi cyteriai sakot nepajunge obes buvot kaip ir tavo draugelis cyetino clipp netsiunte tai noriu clipo ačiu Ruomka_Skersinis, Ramiai_Puciu ir Matukas_Poseu sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Spalis 29, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 29, 2025 Atmesta, nepakanka įrodymų. @Kroniikz_Kimars visada saugok POV kai tavęs to prašo Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai