Nandis_Storbambis Paskelbta Spalis 28, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 28, 2025 Anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Nandis_Storbambis 2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: John_Kerey 3. Užblokavimo informacija (nuotrauka): https://imgur.com/a/xbmZRRV 4. Kokia paskyra naudojatės?: savo 5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina): Administratorius uzblokavo uz cytinima, teige jog rase man i discorda ir nepateikiau pov, is jo i discorda negavau nei vienos zinutes, galbut nezinojo kad accountas perkeltas ant kito discordo. Galvojau turiu clipa, grizes pasiziurejau kad neturiu, beto per visa savo zaidimo laika nesu gaves bano uz nelegaliu programu naudojima, visada turedavau pov, si karta obs uzcrashino ir del 1 povo iskart banas? Lawrence_Taylor, Turbo_Pushka, Mikhail_Kalashnik ir 5 kiti(-ų) sureagavo į tai 8 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Turbo_Pushka Paskelbta Spalis 28, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 28, 2025 Pridedu ir as siek tiek del administratoriaus atmestinumo, keisciausia jog administratorius ''zaidzia sugedusi telefona'' per 2 zmones bando gauti is zaidejo POV, poto sako kad po keliu dienu tik parase kad neturi povo. Jeigu administratorius tiesiogiai rasytu zaidejui, butu informacija greiciau zymiai suvaiksciojus, nes nei as turiu galimybes iskart perduoti ir pamatyti jog raso man del Nandzio i discorda kad jis pateiktu pova administratoriui, to labiau dar net gi raso kitas zaidejas, o ne pats administratorius. Zmogus neskiria laiko prie kompiuterio kaip musu gerb. administratorius John_Kerey po 12 valandu su overtime'u, kad galetu iskarto pasiziureti ar POV issisaugojas ar ne. Savaitgali buvom islekia, grizes Nandis pasiziurejo kad POV neturi, nors galvojo kad turi ir iskarto uzblokavo del ''Neleistinu programu naudojimo'' Butu idomu pamatyti ta POV is administratoriaus puses kas ten tokio neleistino buvo, nors garantuoju tiesiog stovedamas vietoje mire ir ant nervu paprase POV ir afdrug netures uzblokuoti galesiu, kaip ir buvo.. Nandis_Storbambis sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
John_Kerey Paskelbta Spalis 28, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 28, 2025 Nežinau aš Jūsų visų Discord'ų ir Jums manąjį surasti yra žymiai papraščiau, kuris pateikiamas ir tame pačiame forume. Kreiptąsi buvo į ne į bet kokį random LMG žaidėją, o į tavo paties brolį, kuris ir atrašė į parašytą žinutę, jog pov'as bus pateiktas sekančią dieną. Tai jei tai būtų sukėlę problemų, būtų galėjęs atrašyt "Kreipkis tiesiogiai į jį, o ne man rašyk", bet jis į žinutes atsakė taip patvirtindamas informacijos gavimą. Net pats parašei "i discorda negavau nei vienos zinutes, galbut nezinojo kad accountas perkeltas ant kito discordo." Tai tik dar labiau patvirtina mano pradžioje parašytus žodžius. Žiūrint iš kitos pusės, pasižiūrėjai, kad neturi pov'o ir toliau sėdi ramus, net nebandydamas informuoti net to paties Turbo_Pushka, kuriam buvo rašyta dėl tavo pov'o. Atsakėte tik po dar vieno, įvardinkime "tarpininko" kreipimosi. Nereikia čia gintis, kad nebūnate on ir panašiai. Sekmadienį dalyvavot ~19-20h gamykloje, tik aš pamačiau jau po to kai ji baigėsi ir atsijungei. Tai turėjai pakankamai daug laiko net ir tame pačiame žaidime parašyti man ir sukontaktuoti. Matukas_Poseu, Giedrius_Klebonas, Zygis_Budrys ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 6 Red Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nandis_Storbambis Paskelbta Spalis 28, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 28, 2025 (redaguota) O tai palauk ponas, tau reikia povo ar man? Redaguota Spalis 28, 2025 nario Nandis_Storbambis Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nandis_Storbambis Paskelbta Spalis 28, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 28, 2025 prieš 8 minutes(-čių), John_Kerey rašė: Nežinau aš Jūsų visų Discord'ų ir Jums manąjį surasti yra žymiai papraščiau, kuris pateikiamas ir tame pačiame forume. Kreiptąsi buvo į ne į bet kokį random LMG žaidėją, o į tavo paties brolį, kuris ir atrašė į parašytą žinutę, jog pov'as bus pateiktas sekančią dieną. Tai jei tai būtų sukėlę problemų, būtų galėjęs atrašyt "Kreipkis tiesiogiai į jį, o ne man rašyk", bet jis į žinutes atsakė taip patvirtindamas informacijos gavimą. Net pats parašei "i discorda negavau nei vienos zinutes, galbut nezinojo kad accountas perkeltas ant kito discordo." Tai tik dar labiau patvirtina mano pradžioje parašytus žodžius. Žiūrint iš kitos pusės, pasižiūrėjai, kad neturi pov'o ir toliau sėdi ramus, net nebandydamas informuoti net to paties Turbo_Pushka, kuriam buvo rašyta dėl tavo pov'o. Atsakėte tik po dar vieno, įvardinkime "tarpininko" kreipimosi. Nereikia čia gintis, kad nebūnate on ir panašiai. Sekmadienį dalyvavot ~19-20h gamykloje, tik aš pamačiau jau po to kai ji baigėsi ir atsijungei. Tai turėjai pakankamai daug laiko net ir tame pačiame žaidime parašyti man ir sukontaktuoti. Pasakyk tam kad pasakytu jam, nu nebejuokauk gal, koks skirtumas kad brolis taigi nesedim apsikabine kozna diena ir dar esme tame kad tu turbo pushkai nerasei nieko, jam veniaminas rase Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Spalis 28, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 28, 2025 Baigiam šitą cirką. Atblokuotas. Nandis_Storbambis, Gianni_Blanco ir Tonis_Sopra sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai