Danielius_Empyrean Paskelbta Spalis 28, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 28, 2025 (redaguota) 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Danielius_Empyrean 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mark_Stevenson 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: 1. Uzdejo tycinis afk be priezasties 2. Veze 25kmh is sandy i paleto. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video) pirmam video matosi kaip uzmeta uz tycini afk, kiti kaip vaziuojam. https://streamable.com/xpt6ef https://streamable.com/zvspwu https://streamable.com/wiuc7j vaziavom 5-6min Redaguota Spalis 28, 2025 nario Lukiss_Kalashnik Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mark_Stevenson Paskelbta Spalis 28, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 28, 2025 (redaguota) Keliu eismo taisykliu laikiausi ir tai virsijau mieste, taisyklese nera pabrezta kad turiu vezti labai greitai o del tycinio imesiu ryt po paskaitu ai btw tavo irodymuose matosi kad prisipazysti nuejas afk Redaguota Spalis 28, 2025 nario Mark_Stevenson Policijos Departamento Pavaduotojas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danielius_Empyrean Paskelbta Spalis 28, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 28, 2025 (redaguota) prieš 3 minutes(-čių), Mark_Stevenson rašė: Keliu eismo taisykliu laikiausi ir tai virsijau mieste, taisyklese nera pabrezta kad turiu vezti labai greitai o del tycinio imesiu ryt po paskaitu Automagistralej negali vaziuot taip letai trukdai kitiems eismo dalyviams ka tu cia nusisneki. Jei tu mane vezi 2 valandas ir as 5 sekundem afk pabunu kol vezi cia skaitosi tycinis afk? Redaguota Spalis 28, 2025 nario Danielius_Empyrean Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mark_Stevenson Paskelbta Spalis 28, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 28, 2025 Ką tik, Danielius_Empyrean rašė: Automagistralej negali vaziuot taip letai trukdai kitiems eismo dalyviams ka tu cia nusisneki Automagistraleje leistinas greitis yra 60km minimalus ir 130 maksimalus tad vaziavau 59 ir niekam netrugdziau kadangi nepazeidziau keliu eismo taisykliu Policijos Departamento Pavaduotojas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danielius_Empyrean Paskelbta Spalis 28, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 28, 2025 (redaguota) Tycinio afk pavizdys, Tu privaziuoji prie zmogaus, jis islipa is masinos ir nueina afk cia yra tycinis afk laukiu irodymu Redaguota Spalis 28, 2025 nario Danielius_Empyrean Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mark_Stevenson Paskelbta Spalis 28, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 28, 2025 prieš 2 minutes(-čių), Danielius_Empyrean rašė: Tycinio afk pavizdys, Tu privaziuoji prie zmogaus, jis islipa is masinos ir nueina afk cia yra tycinis afk laukiu irodymu Irodymuose tavo matosi prisipazinimas bet jeigu reiks imesiu valdziai jeigu paprasys bet siuo metu tavo irodymuose matosii Policijos Departamento Pavaduotojas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danielius_Empyrean Paskelbta Spalis 28, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 28, 2025 Kad nueinu afk 5 sekundem kai tu man itarimus jau sudejes ir vezi letai cia skaitos tycinis afk? Gi gryzau iskart Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mark_Stevenson Paskelbta Spalis 28, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 28, 2025 Afk buvai 15sec tad ivertinti ar tu grysi ar ne negalejau gal atsijungiai, tad buvo nuspresta uzdeti. :€ Policijos Departamento Pavaduotojas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danielius_Empyrean Paskelbta Spalis 28, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 28, 2025 Tai gal nelabai tycinis afk kaip pats manai? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mark_Stevenson Paskelbta Spalis 28, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 28, 2025 Jeigu ismete lentele vadinasi tycinis ;& Policijos Departamento Pavaduotojas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Danielius_Empyrean Paskelbta Spalis 28, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 28, 2025 (redaguota) Bet as gi gryzau po 15 sec o tu mane vezei 6min pagavot mane prie sandy ikalinimo, kodel ten nepasodinai kaip mano drauga? Redaguota Spalis 28, 2025 nario Danielius_Empyrean Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mark_Stevenson Paskelbta Spalis 28, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 28, 2025 prieš 1 minutę, Danielius_Empyrean rašė: Bet as gi gryzau po 15 sec o tu mane vezei 6min Gryzai todel ir gavai tycini afk tai uz ka tu man ta ppk parasiai?? Policijos Departamento Pavaduotojas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukiss_Kalashnik Paskelbta Spalis 28, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 28, 2025 Papeikimas Atmestas. „Tyčinis AFK“ [15 įtarimo ] Taikoma, kai šalia žaidėjo slapyvardžio yra [AFK] būsena. Taikoma, kai žaidėjas yra surakintas šalia esančio Policininko ir mėgina išvengti bausmės. Mark_Stevenson, Check_Bass ir Domce_Frag sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai