Rokas_Janickas Paskelbta Spalis 30, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2025 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Rokas_Janickas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Check_Bass 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Šaudo iš oro,, free star, nužude 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/mf2zqe Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Spalis 30, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2025 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Janickas Paskelbta Spalis 30, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2025 (redaguota) prieš 25 minutes(-čių), Check_Bass rašė: tai kaip as busiu su dirzu, jei as nemasinoje? Pasovei su tazeriu ir ismete? Net netikrinai manes po to Redaguota Spalis 30, 2025 nario Rokas_Janickas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Spalis 30, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2025 prieš 12 minutes(-čių), Rokas_Janickas rašė: tai kaip as busiu su dirzu, jei as nemasinoje? Pasovei su tazeriu ir ismete? Net netikrinai manes po to Tuoj imesiu pova už tokius melavimus gausi už bereikšmių papeikimą rašymą. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Spalis 30, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2025 prieš 26 minutes(-čių), Rokas_Janickas rašė: tai kaip as busiu su dirzu, jei as nemasinoje? Pasovei su tazeriu ir ismete? Net netikrinai manes po to https://streamable.com/v1hzlj prašom Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Janickas Paskelbta Spalis 30, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2025 Ką tik, Check_Bass rašė: https://streamable.com/v1hzlj prašom kas cia ble?:D as gal tik isedes buvau, kodel nepatikrinai? Nes dirzas buvo uzsegtas, cia uz tokius jau dedam itarima? Pravaziavo jis mane ir deda nusizengima. Pazek kaip vaziuoji tu, be svytureliu kitoj pusej kelio tiesiai i mane Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Spalis 30, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2025 Ką tik, Rokas_Janickas rašė: kas cia ble?:D as gal tik isedes buvau, kodel nepatikrinai? Nes dirzas buvo uzsegtas, cia uz tokius jau dedam itarima? Pravaziavo jis mane ir deda nusizengima. Pazek kaip vaziuoji tu, be svytureliu kitoj pusej kelio tiesiai i mane Skamba kaip tavo bėda be diržo buvai ir dar verki dėl 5 minučių žinai kad visada pova turiu bet vistiek rasai gal užtenka Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rokas_Janickas Paskelbta Spalis 30, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2025 prieš 49 minutes(-čių), Check_Bass rašė: Skamba kaip tavo bėda be diržo buvai ir dar verki dėl 5 minučių žinai kad visada pova turiu bet vistiek rasai gal užtenka tai kaip tu isedi i masina irgi buni be dirzo? Uzsidedi ir vaziuoji. Taipat ir man cia, isedau dejausi tu pravarei, apsisukai, pasovei su tazeriu, ismete mane is furos ir net nepatikrinai. Tai kaip taip? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Spalis 30, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2025 (redaguota) Įdomu kaip tu važiuodamas usidedi diržą norėčiau pamatyt realybei taip usidek pasizuresim ar avarijos nesukelsi Redaguota Spalis 30, 2025 nario Check_Bass Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Spalis 30, 2025 Dalintis Paskelbta Spalis 30, 2025 Papeikimas atmestas. @Robke_Gang įspėjimus šitam, ačiū. Check_Bass sureagavo į tai 1 guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings // juarez // tijuana cartel // tashkes policija Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai