Lawrence_Taylor Paskelbta Lapkritis 3, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 3, 2025 Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Lawrence_Taylor 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Ernis_Imone 3. Priežastis: Čytinimas 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/6xok76 5. Papildomi komentarai: Povą 30 sekundžių trukmės iki killo, dėkingas guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings // juarez // tijuana cartel // tashkes policija Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Imone Paskelbta Lapkritis 3, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 3, 2025 aš tau i chet rašiau kad nemačiau tavo save pov tu rašiai bet nemačiau aš gal per veiksma nes mano chet ira sumazintas kita siki daugiau paspamink ir atsiusiu tuos clipp Satan_Night ir Kroniikz_Kimars sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lawrence_Taylor Paskelbta Lapkritis 3, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 3, 2025 prieš 1 minutę, Ernis_Imone rašė: aš tau i chet rašiau kad nemačiau tavo save pov tu rašiai bet nemačiau aš gal per veiksma nes mano chet ira sumazintas kita siki daugiau paspamink ir atsiusiu tuos clipp > > kai reik kitiems tai viską matot, kai patiems tai jau chatas sumažintas, tai nemačiau. Parašai 2 save pov - nematot, parašai 5 nematot, tai ką pusvalandį be perstojo floodint? Ne ačiū, pats kaltas. guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings // juarez // tijuana cartel // tashkes policija Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Imone Paskelbta Lapkritis 3, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 3, 2025 ir aš prieš tai kai ibėgai i vidu mačiau kur pasislemiai tai kita siki geriau pasislėpk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Imone Paskelbta Lapkritis 3, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 3, 2025 prieš 2 minutes(-čių), Lawrence_Taylor rašė: > > kai reik kitiems tai viską matot, kai patiems tai jau chatas sumažintas, tai nemačiau. Parašai 2 save pov - nematot, parašai 5 nematot, tai ką pusvalandį be perstojo floodint? Ne ačiū, pats kaltas. tai ir jus visus clip matot kur nors matei cyt ??? man idomu jei butu cyt tada iškart akivaizdziai matytusi kad cyt ira Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Imone Paskelbta Lapkritis 3, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 3, 2025 viena siki nušoviau tave jis manes pov praso nu ka zinau tu turi savo nuomone aš turiu savo nuomone ir ir zinau cyt kad nėra tai esu rame galva,o toliau laukia mka nuspres administratoriai Samsungas_Telefonas, Immortalas_Gamn, Kroniikz_Kimars ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 7 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
John_Kerey Paskelbta Lapkritis 7, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 7, 2025 Atmesta, nepakanka įrodymų. @Ernis_Imone ateityje saugok pov'us, kad tokių situacijų nepasikartotų. Ernis_Imone sureagavo į tai 1 Red Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai