Jump to content

Medikų direktoriaus rinkimų apžvalga

Mantas_Cancel

Rekomenduoti pranešimai

giphy.gif

MEDIKŲ DIREKTORIAUS RINKIMŲ APŽVALGA

Sveiki, einame iškart prie reikalo, atrankoje dalyvavo 9 kandidatai, iš kurių 5 patraukė mano dėmesį tolimesniam etapui. Nemeluosiu, nors anketa ir nebuvo didžiausias prioritetas šioje atrankoje, kai kuriais kandidatais nusivyliau. Nekalbant apie lietuviškas klaidas, kai kurių kandidatų anketos buvo skurdžios ir ne detalios. Galbūt tada kyla klausimas, kaip pasirinkau 5 kandidatus ? Pradėjęs analizuoti anketas išsirinkau 3 žmones kurie labiausiai patraukė mano dėmesį. Norėjau suteikti šansą ir kelėtai asmenų kurių anketos kaip viršuje ir minėjau nebuvo pačios geriausios, nepaisant to jie turėjo praeito direktoriaus užtarimą. Žinau, jog anketos gali būti ne visų žmonių stiprioji dalis, tad šiuo atveju suteikiau progą ir jiems. Pasikalbėjus su visais kandidatais atsirinkau tris stipriausiai pasirodžiusius asmenis. Apie juos žr. žemiau.

Kandidatai

Kandidatas #1 - Tiesą sakant, nesitikėjau tavo kandidatūros, tačiau ji man paliko bene didžiausią įspūdį. Serveryje esi tikrai daug kam žinomas ir dažnai matomas veidas. Taipogi esi ragavęs ir medikų darbo duonos pas buvusį direktorių. Kalbant apie pačią atranką, pasirodei stipriai, galėčiau teigti, jog tavo pasirodymas buvo vienas iš stipriausiu. Kad ir kaip viskas gerai skambėtų turi ir savų minusų. Pagrindinė ir tikriausiai labiausiai man kliūvanti tavo yda yra gaujos. Serveryje pastebėjau, jog tau tai yra didesnis prioritetas nei tavo dirbamas darbas ar jo veikla. Žinoma, gavus direktorių galbūt viskas pasikeistu priešinga linkme, bet turim ką turim. Žinoma esi vienas iš gaujos lyderių, galbūt tuomet darbas yra tikrai žemiau už gaujos gyvenimą. Kaip jau bebūtų, šiuose rinkimuose norėjau pamatyti kitą tave, ko tau pačiam nepavyko padaryti.

Kandidatas #2 - Esi serverio naujokas, tačiau šiuose rinkimuose pasirodei, kaip vienas iš stipriausių kandidatų. Žinoma, kadangi esi naujas veidas ir nesi pilnai susipažinęs su serveriu bei jo žaidėjais, tai tau tikrai nesuteikia pranašumo prieš kitus kandidatus. Anketoje bei pokalbio metu minėjai, jog SA-MP platformoje esi turėjęs visą saują pareigų, kas galbūt tau duotu headstart’ą. Tačiau šiuo metu žaidžiame visai kitoje platformoje, tad man yra smalsu pamatyti tavo pasirodymą būtent čia. Apibendrinus mūsų pokalbį išgirdau tikrai motyvuotą ir trokštantį asmenį gauti direktoriaus pareigas. Visą tai apibendrinus ir įvertinus galimas rizikas nusprendžiau suteikti tau šansą parodyti save medikų direktoriaus pareigose. Pasinaudok šia proga ir parodyk serverio žaidėjams ką sugebi.

Kandidatas #3 - Dar vienas praeito direktoriaus mokinys. Pats apie tave labai daug nesu girdėjęs, tačiau serveryje karts nuo karto prasilenkdavome. Kalbant apie anketą, ji nebuvo viena iš geriausių, tačiau paskirtį atliko. Anketoje aprašei tikrai didelę medikų darbo problemą, tačiau sprendimo pilnai neišreiškei. Pokalbio metu viskas galbūt ir buvo tvarkoje, tačiau žiūrint iš mano pusės tau trūko tos vadinamos „ugnelės“. Apibendrinus esi tikrai įdomi persona, galbūt pirmiausia norėtųsi pamatyti tave pavaduotojo pareigose, kuriose ir įrodytum savo vertę kaip vienas iš firmos vadovų. Šiam kartui tiek.

Naujasis direktorius privalo su manimi susisiekti asmenine discord žinute.
Direktoriui neišbuvus minimalaus laiko savo pareigose, pastarosios bus siūlomos pirmajam kandidatui.
Likusieji kandidatai norintis sužinoti savo
klaidas/trūkumus galite kreiptis privačia žinute forume arba discord Mantas#4036

squash83

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

prieš 13 minutes(-čių), Vytautas_Jonaitis rašė:

Apžvalga parodo kad vis dar nėra direktoriaus. Tiktais kandidatas Nr.2 🤣

I mean... image.png.5c215e49578cd9072e9558f492f469cf.png realiai paspaust galima ir atsirast to žmogaus profilyje, dar net viešai pasveikint 🙂

image.png.fa7b0530570ca81b3dc46c453a0e5c21.png

Discord - eima

Nuoroda į atsakymą

Nuoširdžiausi sveikinimai. 🚑

3hHtnHb.png.95f4dfdc344f9f1533a026d5d6e395c3.png

Nuoroda į atsakymą

Sveikinu! Tikiuosi visos idėjos kurias esi sugalvojęs bus įgyvendintos. Linkiu sėkmės!

Admin narys nuo 2022-08-12
Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12
Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...