Nepiniguose_Laime Paskelbta Kovas 9, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 9, 2023 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Nepiniguose_Laime 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mantas_Flakka 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Atsisaudziau mieste, nes mane uzpuole uzpuolikas ir buvau nubaustas kaip agresorius. Gerbiamajam pareigunui sakiau, kad pateiksiu irodymus, taciau jis nieko nelauke, net ir tu 3 minuciu neislauke kurias dave irodymam pateikti. Dabar jau tu irodymu pateikt neprivalau, nes buvau nubaustas. Ikelsiu tik dmg lenteles, kuriose viskas aiskiai matosi su laikais. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): Spoiler Spoiler Spoiler Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Flakka Paskelbta Kovas 9, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 9, 2023 (redaguota) Štai pateikiu įrodymus su tavo padarytais nusižengimais. (Kodėl žinodamas jog esi nekaltas, turėdamas įrodymus kaip į tave pradeda šaudyti pirmą, tu nesustoji matydamas už savęs policijos motociklą su įjungtais švyturėliais?) https://streamable.com/kv5irk Čia matome, kaip aš tau duodu laiko įkelti įrodymus, jog įrodytum, kad į tave pradeda šaudyti pirmą, tavo žinutėse matome, kad tu įrodymus ruošiesi kelti 30 minučių, kas yra tikrai per ilgai. Aš prašau tavęs apkarpyti vaizdo įrašą, kad tai užtruktu trumpiau, tavo atsakymas: Nemoku apkarpyti vaizdo įrašo. Toliau matoma, jog tu net nesiruoši kelti vaizdo įrašo, nes net nenuleidi žaidimo, tik toliau keli kivirčus su manimi, taip tempdamas laiką. https://streamable.com/y3fdo6 Nesirėmiau /dmg lentelės įrodymais, nes šaudantis ilgą laiko tarpą, dmg lentelė neparodo šaudymo laiko pradžios, todėl negaliu nustatyti kada buvo paleista pirma kulką. [UPDATE] Pamiegojus, šviežia galvą, supratau, jog vairuotojas į kūrį tu šaudei buvo Adomas_Rimtavičius, o paskutinis tau /dmg padaręs buvo Kolum_Bas.. Tai kaip ir nekaltą žmogų užsipuolei Spoiler Bėje, laikas išmokti tvardyti savo impulsyvumą Redaguota Kovas 10, 2023 nario Mantas_Flakka Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nepiniguose_Laime Paskelbta Kovas 9, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 9, 2023 (redaguota) prieš 20 valandas(-ų), Mantas_Flakka rašė: Štai pateikiu įrodymus su tavo padarytais nusižengimais. (Kodėl žinodamas jog esi nekaltas, turėdamas įrodymus kaip į tave pradeda šaudyti pirmą, tu nesustoji matydamas už savęs policijos motociklą su įjungtais švyturėliais?) https://streamable.com/kv5irk Čia matome, kaip aš tau duodu laiko įkelti įrodymus, jog įrodytum, kad į tave pradeda šaudyti pirmą, tavo žinutėse matome, kad tu įrodymus ruošiesi kelti 30 minučių, kas yra tikrai per ilgai. Aš prašau tavęs apkarpyti vaizdo įrašą, kad tai užtruktu trumpiau, tavo atsakymas: Nemoku apkarpyti vaizdo įrašo. Toliau matoma, jog tu net nesiruoši kelti vaizdo įrašo, nes net nenuleidi žaidimo, tik toliau keli kivirčus su manimi, taip tempdamas laiką. https://streamable.com/y3fdo6 Nesirėmiau /dmg lentelės įrodymais, nes šaudantis ilgą laiko tarpą, dmg lentelė neparodo šaudymo laiko pradžios, todėl negaliu nustatyti kada buvo paleista pirma kulką. Rodyti paslėptą turinį Bėje, laikas išmokti tvardyti savo impulsyvumą ikelti prasau visa video, nukirpai ties ta vieta kai pats savavaliskai sustojau pamates kad mane vejiesi. Del dmg lenteles - taip buna tokiu atveju, taciau siuo atveju viskas aiskiai matesi dmg lentelese abieju asmenu. Del Adomo_Rimtaviciaus aiskiai matosi, kad saudyta ne i ji, o i uz jo buvusi asmeni, i ji nebuvo pataikyta nei viena kulka. Jei teigi, kad jam buvo padaryta zala, noreciau pamatyti irodymus, kuriuose aiskiai matosi, kad i ji buvo pataikyta, arba dmg lentele. Beje pareigunas tau rangas leidzia su motociklu patruliuoti? Redaguota Kovas 10, 2023 nario Nepiniguose_Laime Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Cancel Paskelbta Kovas 10, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 10, 2023 Papeikimas atmestas. Darbuotojas pateikė įrodymus. Iš pateiktų įrodymų nematau padarytos pareigūno klaidos. Taipogi kitam žaidėjui tave užpuolus, vietoj to, kad atsakytum tuo pačiu, skatinu rašyti Civilio pareiškimą discord kanale #Civilių-Pareiškimai. „Vieša ginklų demonstracija“ [8 įtarimo ] Taikoma, kai ginklai (tiek šaltieji, tiek šaunamieji) demonstruojami miesteliuose. „Drive By“ [10 įtarimo ] Taikoma, kai žaidėjas su šaunamaisiais ginklais šaudo iš tr. priemonės (automobilio, motociklo) į kitus žaidėjus ar tr. priemones. squash83 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai