Immortalas_Gamn Paskelbta Lapkritis 18, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 18, 2025 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Immortalas_Gamn 2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: @Jack_Froxes 3. Užblokavimo informacija (nuotrauka): https://imgur.com/a/ZYCTg3X 4. Kokia paskyra naudojatės?: Savo 5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina): Sandiego_Simis, Gianni_Blanco ir Bobertas_Gabalis sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jack_Froxes Paskelbta Lapkritis 18, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 18, 2025 Baną gavai, dėl pateikto POV buvo kur pats dar kartą atsiuntei man į dc. Video matosi, kad ką tik naudojai opiumą o drug efekto nėra, o paprašius normalaus 30s povo, nepateikei. Tashke_Zales ir Sandiego_Simis sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Immortalas_Gamn Paskelbta Lapkritis 18, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 18, 2025 Labai juokingas banas, aišku, ir dėl mano pačio kvailumo, bet iki šiol šiame serveryje nebuvau gavęs jokio bano. Buvau užblokuotas be jokio perspėjimo. Kiti, kurie žaidžia žymiai ilgiau ar net yra gavę banų už čytinimą, kai turi per šviesius ar su traceriais redux'us, gali juos pasikeisti ir niekas jų neblokuoja. Todėl nemanau, kad teisinga buvo užblokuoti mane be jokio perspėjimo. Quattro_Koops, Peekas_Core, Kroniikz_Kimars ir 12 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 10 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Lapkritis 19, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 19, 2025 Kaip ir pats minėjai, pasikeist reduxą leisdavo tik dėl jo šviesumo arba tracerių, nesu matęs ar girdėjęs, kad dėl ištrinto drug-effecto sakytu eit pasikeist. Su per šviesiais reduxais arba traceriais, kurie kaip lazeriai yra kitaip nes yra labai plona linija tarp to kas leidžiama ir kas ne. Tavo atveju drug effecto nėra, o opiumą per gamyklą saujom valgei tai turėjai suprast, kad kažko trūksta tam reduxe. Nematau kur problema parašyt adminams ir paklaust kas leidžiama, ką patikrint įsirašant reduxą ir pan. Vien per praeitą savaitę 2 žaidėjai man rašė dėl įsirašyto reduxo su klausimu ar jis leidžiamas ir dabar ramiai sau žaidžia. Neatblokuotas, vienintelis dalykas ką galima leisti šiuo atveju atsižvelgiant į užblokavimo priežastį tai iš juodųjų sąrašų išsipirkt be 1 mėn. laukimo, dėl viso kito esi pats kaltas. Luka_Tony, Check_Bass, Kroniikz_Kimars ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 4 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai