Juozas_Nesakysiu Paskelbta Lapkritis 27, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 27, 2025 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Juozas_Rasm 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Kasparas_Kika @Igoris_Kiausinavicius @Rolandas_Vandys 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Priveže mane prie bačkos susprogdino , patys numire o aš gavau staru tai kaip ir free star'ai 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://medal.tv/games/gta-v/clips/lAWF1ByT118UgQ3qz?invite=cr-MSxXRHMsMzI2NjE0NDk5 Igoris_Kiausinavicius, Rolandas_Vandys, Kasparas_Kika ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kasparas_Kika Paskelbta Lapkritis 27, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 27, 2025 as tik soviau Konvojus_Kakemake sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rolandas_Vandys Paskelbta Lapkritis 27, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 27, 2025 AŠ TIK VAIRAVAU Konvojus_Kakemake sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Igoris_Kiausinavicius Paskelbta Lapkritis 27, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 27, 2025 aš tik sedėjau Konvojus_Kakemake sureagavo į tai 1 IG Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vasia_Ciornij Paskelbta Lapkritis 28, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 28, 2025 Papeikimas primtas @Rolandas_Vandys ir @Kasparas_Kika gauna ispejima. @Igoris_Kiausinavicius gauna zodini ispejima. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai