Laff_Sync Paskelbta Lapkritis 30, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 30, 2025 (redaguota) isimti particles, nekrato kai sprogsta, jokios zoles, jokiu debesu, ner dumu is po ratu, nera lietaus kaip pasirinkimo, nera purvo ant automobiliu ir t.t. drug efektai palikti, https://drive.google.com/file/d/1kUJf5U6datpaboNCKX-O9uUsqc-CALnM/view?usp=sharing common.rpf metam i main gta folder, o update.rpf i update folderi. geras sitas reduxas Redaguota Gruodis 6, 2025 nario Laff_Sync Kasparas_Kika sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Koronovana_Madamm Paskelbta Lapkritis 30, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 30, 2025 kuom sis reduxas geresnis uz morn saenz? tas pats, kas ir pas ji efektai pakeisti, issimta kai sprogsta visa kita. Peaky_Boy sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Lapkritis 30, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 30, 2025 Na ir kiek tų ffps pakyls duok Dieve 15 20 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Laff_Sync Paskelbta Lapkritis 30, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 30, 2025 (redaguota) prieš 1 valandą, Koronovana_Madamm rašė: kuom sis reduxas geresnis uz morn saenz? tas pats, kas ir pas ji efektai pakeisti, issimta kai sprogsta visa kita. Morno reduxas man crashina o ir sitas man atrodo geriau nores kas pakeitaliot va bus Redaguota Lapkritis 30, 2025 nario Laff_Sync Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vasia_Litras Paskelbta Lapkritis 30, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 30, 2025 prieš 8 minutes(-čių), Laff_Sync rašė: Morno reduxas man crashina o ir sitas man atrodo geriau nores kas pakeitaliot va bus Tam ir skirti redux fixai, veikia jo reduxai. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Laff_Sync Paskelbta Lapkritis 30, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 30, 2025 prieš 1 minutę, Vasia_Litras rašė: Tam ir skirti redux fixai, veikia jo reduxai. As viska turiu Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vasia_Litras Paskelbta Lapkritis 30, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 30, 2025 (redaguota) prieš 2 minutes(-čių), Laff_Sync rašė: As viska turiu 1 ir 2 lyg ir tvarkingai veikė reduxai. 3 nebent crashino Redaguota Lapkritis 30, 2025 nario Vasia_Litras Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Morn_Saenz Paskelbta Lapkritis 30, 2025 Dalintis Paskelbta Lapkritis 30, 2025 (redaguota) prieš 13 minutes(-čių), Laff_Sync rašė: Morno reduxas man crashina o ir sitas man atrodo geriau nores kas pakeitaliot va bus Niekas neturi crashint, pirmuosius 2 reduxus esu įkėlęs su visais fixais nesenai, naujausiais failais, niekas necrashino. Trečiąjį sufixinsiu greitu metu ir įkelsiu netolimoje ateityje dar bent 2. O sjp, ačiū, kad daliniesi, įvairovė visada gerai. Redaguota Lapkritis 30, 2025 nario Morn_Saenz The_Thug, Azure_Horn ir Peaky_Boy sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Laff_Sync Paskelbta Lapkritis 30, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Lapkritis 30, 2025 Pasidalinau dėl įvairovės buvau užpultas The_Dude sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Brainas_Okoneris Paskelbta Gruodis 1, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 1, 2025 prieš 15 valandas(-ų), Morn_Saenz rašė: Niekas neturi crashint, pirmuosius 2 reduxus esu įkėlęs su visais fixais nesenai, naujausiais failais, niekas necrashino. Trečiąjį sufixinsiu greitu metu ir įkelsiu netolimoje ateityje dar bent 2. O sjp, ačiū, kad daliniesi, įvairovė visada gerai. Kad man ir be fixų 3 veikė Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Morn_Saenz Paskelbta Gruodis 1, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 1, 2025 prieš 10 valandas(-ų), Brainas_Okoneris rašė: Kad man ir be fixų 3 veikė Gali būti. 3 yra įkeltas kiek vėliau, galbūt jis jau buvo su driftinių mašinų fixais, naujais gameconfigais ir panašiai. Asmeniškai netikrinau kolkas jo. Brainas_Okoneris sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Laff_Sync Paskelbta Gruodis 6, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2025 (redaguota) Vo sutvarkiau db gerai viskas bus ir dar morno crosshaira uzmeciau xd Redaguota Gruodis 6, 2025 nario Laff_Sync Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai
Registruokitės arba prisijunkite norėdami atsakyti
Jūs turite būti narys norėdamas palikti atsakymą
Registruotis
Užsiregistruokite mūsų tinklapyje. Tai paprasta!
RegistruotisPrisijungti
Jau esate užsiregistravęs? Prisijunkite čia
Prisijungti dabar