Ernis_Kesas Paskelbta Gruodis 3, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 3, 2025 (redaguota) Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernis_Kesas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @ Lukas_Ping 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Neteisinga mastysena, duoda už valstybinio turto niokojimą ir nors netyčia atsitrenkiau vieną kartą, ir gale video irgi matosi kaip jie netyčiai atsitrenkia į mašina,(Aš dar pasakiau jog netyčiai vieną kartą atsitrenkiau). „Valstybinio turto niokojimas“ [10 įtarimo ] Taikoma, kai žaidėjas tyčia, piktybiškai trankosi, stumdo, niokoja, gadina ar sunaikina tarnybų (Medikų, Mechanikų, Policininkų) darbinę tr. priemonę. Netaikoma, kai skiriamas įtarimas už „Drive By“, nes žaidėjas šaudė į tarnybų (Medikų, Mechanikų, Policininkų) darbinę tr. priemonę. Tyčia tikrai nebuvo ir aš tai įvardyjau . Per video dar girdisi jog individas sako jog jam P tyčia ar netyčia Dar galėčiau pasiginčyti jog ir patys pareigunai važinėja daužiausiai ne pagal K.E.T, jeigu dabar susitariame jog aš nuvariau prieš eisma tai nežinau ką daryt tada, filmuosiu visad kaip PD važinėja kaip nori nors neturi tarkim iškvietimu ir t.t Prisirenkat dušmanu į PD ir vėliau tampa linksmybės. Manau jog pareigunui taip nedera elgtis nei rašynėti taip į chatą, nei kalbėti 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/iq1bjw Redaguota Gruodis 3, 2025 nario Ernis_Kesas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Ping Paskelbta Gruodis 3, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 3, 2025 Va KET: https://streamable.com/jshx03 Va nosinės: https://www.gintarine.lt/zewa-softstrong-vienkartines-nosines-3-sluoksniu-90-vnt Dėl įtarimo už valstybinio turto niokojimą net nekelsiu, matosi ir tavo video, kaip atsitrenkei, o tas "netyčia" visiškai nelogiškas pasiteisinimas, kadangi važiavai prie pat PD vartų kur mes vežėme kitą žaidėją, netyčia galit ik pasakyti, kad gimei tu, bet tikrai, kad ne atsitrenkei, kai plakeisi prie mašinos galo vos ne PD bazėje. Marco_Mobster, The_Thug ir Green_Stuf sureagavo į tai 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Kesas Paskelbta Gruodis 3, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 3, 2025 (redaguota) Labai dideli KET pažeidimai nu tesiog wau, jeigu tokius ponas Direktorius vertins kaip pažeidima pasirupinsiu jog visi laikytusi to pačio jeigu negaliam kirsti net kažkokio puslankio O dėl netyčinio atsitrenkimo tai pasakiau jog netyčia, prašau įkelk iš savo POV( kuriame minėjau jog netyčia per voice chata), nes POV turi būti butent tavo, o ne ko nors kito ( šiuo atvėju mano) Tokia taisyklė yra forume gali pasieškoti. ( patys atsitrenkėte į mane ne už ką. O jog atsitrenkiau vėlgi kodėl aš negaliu buti prie pat PD bazės vartu kur tai draudžiama ? Netyčiai atsitrenkiau Redaguota Gruodis 3, 2025 nario Ernis_Kesas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Ping Paskelbta Gruodis 3, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 3, 2025 Važiuoji aiškiai prieš eismą "kerti kampą", norėčiau pamatyti, kaip tu IRL kerti taip kampus, įtariu už dviračio vairo tebesėdi vien dėl to? Imk įrodymus, iš mano perspektyvos matosi, kaip atsitrenki ir juo labiau puikiai supranti ką darai, nes dar bėgti pradėjai, o pasakyti netyčia visi labai paprastai galim: https://streamable.com/j751jd Akivaizdu @Ernis_Kesas koks tu, vien kai prie tavęs lytis pažymėta " Kita", kažkas nepabadė, tai čia priekabiauji? Mes ne tokie seni susitaikyk. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Kesas Paskelbta Gruodis 3, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 3, 2025 (redaguota) Begt nepradėjau nenorėjau tesiog susidėti su tavimi, ir atsitrenkiau tik viena karta, o ITA uždėti reikia jeigu piktybiškai trankosi ( daugiskaita) ir piktibiškai nebuvo. Žodžiu valdžia nuspres kaip ir kas. Redaguota Gruodis 3, 2025 nario Ernis_Kesas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Gruodis 3, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 3, 2025 Papeikimas priimtas, pareigūnas baudžiamas įspėjimu. Ernis_Kesas sureagavo į tai 1 Buvęs Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Buvęs Policijos departamento dir. pavaduotojas nuo 2025-12-02 iki 2025-12-17 Buvęs Policijos departamento direktorius nuo 2025-12-21 iki 2026-01-21 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai