Jump to content

Peikiu Mantas_flakka

Voverius_Voverinis

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Voverius_Voverinis
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mantas_Flakka
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Perdėdi pareigūno veiksmai, nesuprantama bauda už non-rp, šaudymas į medikus be perspejimo
4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):
https://streamable.com/r48c2x

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Vaizdo įrašo galas nusikirpo, sulipdyt dviejų video į vieną neturiu galimybės, todėl teks per du linkus žiūrėti.

Pradėjau tave gaudyti nuo mechanikų išvažiavimo iš bazės, kadangi išlindai į priešingą eismo juostą, įjungus švyturėlius tu nestojai, į šalikele taipogi nestojai, todėl teko pasinaudoti kardomąją priemonę, šauti į padangas. Po padangų peršovimo man pavyko tave sustabdyti.

7. Policininkas gaudydamas bėgli negali naudoti šaunamojo ginklo su tikslu nužudyti gaudomą asmenį ar susprogdinti pastarojo automobilį. Ginklas gali būti naudojamas tik padangų prašovimui (šaudant burst fire režimu) kai gaudomas žaidėjas atsisako sustoti.

„NON-RP“ [15 įtarimo ⭐]

• Taikoma, kai nesilaikoma Kelių Eismo Taisyklių (KET), pavyzdžiui, trankomi žaidėjai, stulpai, važiuojama priešpriešine kelio juosta, per geležinkelio bėgius.
  • Netaikoma, kai nėra sustojama prie raudono šviesoforo signalo, viršijamas greitis ar pan.

https://streamable.com/3s0si7 > https://streamable.com/736cf4

Redaguota nario Mantas_Flakka

spacer.png

Nuoroda į atsakymą

Mano įrodymų video matosi auto kuris grubiai pažeidė taisyklęs, (lambo ar koks ten neskiriu importiniu auto dar) ir 3s išvažiažiavimo į priešpriešą jau yra pretekstas policijai stabdyti?
Kadangi kitas auto pralekė dideliu greičiu ir kirsdamas abi kelio juostas, todėl supratau kad policija galimai vejasi tą vairuotoja, todėl toliau važiavau kaip važiavęs. Pareigūnas galėjo nesunkiai prisivyti ir paprašyti sustoti, o ne palaukus kelias senkundes šauti i padangas ir tik poto kai sustoju prasakyt kad sutoti.

Nuoroda į atsakymą

Mano nuomonę, čia jau yra tavo problemos, kad tu pagalvojai, jog aš stabdysiu kitą asmenį o ne būtent tave. Dėl prisivyjimo, bei prašymo sustoti, manau tai buvo laiko bei nervų taupantis sprendimas, juk nežinia kiek galėtų trūkti gaudynės, kol tu išgirstum, kad aš BŪTENT tave stabdau. Beto, gali nesijaudinti, žaidėjas vairuojantis lambo, gaus tiek pat kiek ir tu.

spacer.png

Nuoroda į atsakymą

Kadangi pareigūnas deklaruojat kad aš bėgau nuo policijos. Iškilo keletas klausimų 

1 koks policijos automobilio max greitis?

2 kiek laiko reikia vytis pažeidėją kad pareigūnas galėtų teigti jog pažeidėjas bėga nuo policijos? 

3 ar pareigūnas yra susipažinęs su medikų taisyklėmis? Ir ar žino kas gersia medikams už jų nesilaikymą?

4 ar pareigūnas suvokia kad stabdo dirbanti medika? Ir kas gresia už šaudymą į medikus? 

5 ar pareigūnų veiksmai turi būti suprantami žaidėjams, kad nekeltų abejonių ar juos stabdo ar ne? 

6 ar 3s išvažiavimas ir poto gryzimas į savo juostą, yra toks pažeidimas kad jau galima bausti? 

Ir kaip galėjau atsisakyti sustoti nežinodamas kad mane stabdo? (7. Policininkas gaudydamas bėgli negali naudoti šaunamojo ginklo su tikslu nužudyti gaudomą asmenį ar susprogdinti pastarojo automobilį. Ginklas gali būti naudojamas tik padangų prašovimui (šaudant burst fire režimu) kai gaudomas žaidėjas atsisako sustoti.) 

Nuoroda į atsakymą

Papeikimas priimtas. 

Nors darbuotojas ir taisyklių nepažeidė bei pateikė įrodymus, nemanau, kad yra sąžininga už kiekvieną minimalų taisyklių pažeidimą taip griežtai bausti.
Tokiu atveju sustabdžius žaidėją galima jį perspėti, o ne iškart prikrauti krūvą įtarimo. 

Šiam kartui tebūnie tai pamoka tiek Mantui, tiek visam PD kolektyvui, kad žmogiškumo faktorius turi irgi dalyvauti. 

squash83

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...