Abraomas_Linkolnas Paskelbta Gruodis 5, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 5, 2025 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Abraomas_Linkolnas 2. Kas užblokavo (Serveris / ADMIN nario Vardas_Pavardė)?: @John_Kerey 3. Užblokavimo informacija (nuotrauka): Spoiler 4. Kokia paskyra naudojatės?: Savo 5. Jūsų POV arba papildomi komentarai (nebūtina): Atbaninkit grč niekad necheatinau Tashke_Zales, The_Thug ir Vadim_Kalashnikov sureagavo į tai 1 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
John_Kerey Paskelbta Gruodis 5, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 5, 2025 Sveikas, cheatinimo klausimo aš nekomentuosiu, nes tavo povo taip ir nesulaukiau kuris buvo prašytas dėl to ir susilaukei bano. Tau buvo parašyta pasaugot povą ir dar vėliau žaidime parašiau, kad laukiu povo, o tavo atsakymas "Parašysi - numesiu". Ne man tavęs reikia ieškoti, kad atsiųstum tai kas prašoma, juolab net ir taisyklėse parašyta, kad "Grobime dalyvaujantis asmuo privalo filmuoti savo žaidimą ir kitam žaidėjui paprašius išsaugoti vaizdo įrašą mažiausiai trijų minučių. Projekto komandos nariams prašant įrašas turi būti pateiktas kuo įmanoma greičiau." Tai povo nesulaukęs - aš tave išbaninau. Į komentarus "neparašei, nežinau dc ar pan" tikrai neatsakinėsiu. Mano dc kaip ir kitų komandos narių, pateiktas forume, tai jį gali rasti per kelias akimirkas. Prisiimu atsakomybę už tai, jog banas uždėtas tik šiandien, nors tai galėjau padaryti jau pirmadienį ar tą patį antradienį, bet to neatlikau, o tai tau suteikė papildomo laiko pateikti prašomą medžiagą. https://imgur.com/a/cBj9unx The_Thug, Venia_Kalashnik ir Tashke_Zales sureagavo į tai 1 1 1 Red Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Abraomas_Linkolnas Paskelbta Gruodis 5, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 5, 2025 Ne man reikėjo to povo, o tau tai pats ir ieškai, nežadu čia ieškot aš čia jog kažkokį pova randomui įmest. https://streamable.com/f0hwdg Va tavo povas, kita karta /dmg pasitikrink su kes speedu tą pačia sekunde išoviau jokio double shoto nebuvo Mega_Dino, Kiesha_Bicepsas, Toyo_Yello ir 7 kiti(-ų) sureagavo į tai 2 5 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Gruodis 7, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 7, 2025 Atblokuotas, tikėkimės sekantį kartą POV'as administratorių pasieks greičiau Rafaelis_Kirminas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai