Tashke_Zales Paskelbta Gruodis 6, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2025 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Tashke_Zales 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @The_Dude 3. Priežastys: Bazarinom vip chate, jog jo betmenas 2k vertes, pradejo stumt, as atsimusinejau ir uzmutino. Kur cia lygybe ant manes gali stumt, o as ne? Neadekvatus adminas. 4. Vaizdinė medžiaga: https://imgur.com/a/gcsobk6 Don_Alvarez, Max_Lordays, Mantas_Uzbekistanas ir 14 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 1 3 11 1 Ghetto Block' Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang // Rolling 30's Outlaw Bloods // Los Caravelas 16 // Cruz Blanca Syndicate 1421197739533930566.ogg.761f65120fe0deec0f27b120fc5de80a.ogg Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
The_Dude Paskelbta Gruodis 6, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2025 Per daug įsijautęs palikai į tą grajų Nei prie tavęs lindau, nei aš tau kažką ir sakiau. Pirmas vipchate pradėjai man dėliot apie mašinas, kad koks lavonas ir panašiai nors pats su beždžioninėm teisėm sėdi jei ir tas turi. Paprasčiausiai įžeidei ir užmutinau, elkis normaliai ir niekas tau nieko nesakys, bet kai bandai čia kažką iš savęs statyt tai irgi nei 5 nei 9. Galima ir paprikolint juoko formoj, bet čia jau matosi, kad ne prikolint nori Dimitry_Smirnov, Tashke_Zales, Byckius_Siauliai ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 4 1 akumai pigiau /sms Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tashke_Zales Paskelbta Gruodis 6, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2025 (redaguota) prieš 3 minutes(-čių), The_Dude rašė: Per daug įsijautęs palikai į tą grajų Nei prie tavęs lindau, nei aš tau kažką ir sakiau. Pirmas vipchate pradėjai man dėliot apie mašinas, kad koks lavonas ir panašiai nors pats su beždžioninėm teisėm sėdi jei ir tas turi. Paprasčiausiai įžeidei ir užmutinau, elkis normaliai ir niekas tau nieko nesakys, bet kai bandai čia kažką iš savęs statyt tai irgi nei 5 nei 9. Galima ir paprikolint juoko formoj, bet čia jau matosi, kad ne prikolint nori Kaip administratorius turėtum žinoti serverio taisykles: https://wiki.lmg5.lt/main/rules/serverio. Paskaityk 2 ir 7 taisykles. Tavęs net neliečiau, galit tikrinti logus. Parašiau: „kažkokį pagavom, pyzdino boulingo batus ir bėgo į Betmeną kažkokį už 2k“, ir tada tu prisistatei. Pradėjai bazarinti ir buvai nusodintas. Nebeturėjai ką atsakyti ir tada užmutinai. Tu, kaip administratorius, turėtum iš karto mutinti, jeigu žaidėjai pažeidžia taisykles, o ne pats pradėti bazarinti ir tik po to mutinti, bandydamas kažką įrodyti žaidime. Redaguota Gruodis 6, 2025 nario Tashke_Zales The_Dude ir Rafaelis_Kirminas sureagavo į tai 2 Ghetto Block' Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang // Rolling 30's Outlaw Bloods // Los Caravelas 16 // Cruz Blanca Syndicate 1421197739533930566.ogg.761f65120fe0deec0f27b120fc5de80a.ogg Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
The_Dude Paskelbta Gruodis 6, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2025 Gerai, laukiam Robkės atsakymo, užteks čia tau dėliot jau, vėl įsijaust pradedi Tashke_Zales ir Byckius_Siauliai sureagavo į tai 1 1 akumai pigiau /sms Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tashke_Zales Paskelbta Gruodis 6, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2025 Ką tik, The_Dude rašė: Gerai, laukiam Robkės atsakymo, užteks čia tau dėliot jau, vėl įsijaust pradedi Parašiau visą tiesą - galite tikrinti logus. Aš argumentuoju viską, kas ir kaip buvo, o tu net nesugebi argumentuoti. Iš tavo atsakymo supratau tik tiek, kad pasakei, jog įžeidžiau, ir užmutinai, nes, tipo, ‘raganėjau’ per daug. Toks ir administratorius. Dar sakei, kad galima juokauti, bet pats nebeatlaikei, tai kas belieka - tik mutinti, nes nieko daugiau nebesugalvoji. Pažeidei net dvi serverio taisykles būdamas administratoriumi, o būdamas adminu turėtum jas tikrai žinoti, o ne pats jas laužyti ir rodyti blogą pavyzdį serverio žaidėjams. The_Dude, Jezau_Jezau ir Rafaelis_Kirminas sureagavo į tai 1 2 Ghetto Block' Killas // Pravenai XII // 18th' Street Gang // Rolling 30's Outlaw Bloods // Los Caravelas 16 // Cruz Blanca Syndicate 1421197739533930566.ogg.761f65120fe0deec0f27b120fc5de80a.ogg Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Gruodis 6, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2025 Nežinau ar turėtumėt bahurais jaustis bandydami įžeisti žmogų dėl jo turimo turto, nu bet gal čia tik man taip atrodo, jūsų reikalas. Nieko jis ten blatno nepasakė, vieną kartą vaiku pavadino kai tu tuo tarpu po kiekvieno sakinio praktiškai vietoj kablelio naudoji įžeidimą. Žinant Dude tai išvis toli gražu iki jo įprastų bazarų. Ramintis nesiruošei, dar labiau įgelt bandei ir gavai ko nusipelnei. prieš 1 valandą, Tashke_Zales rašė: Kaip administratorius turėtum žinoti serverio taisykles Kaip PD direktorius irgi privalėjai žinoti savo darbo taisykles tačiau gamyklose gavęs spaudimo pradėdavai rakint gaujinius ir juos šaudyt. Šiaip apsispręsk, pradžioje rašai, kad tas pokalbis jį liečia, o po to sakai tikrinkit logus nes jo neliečia tai man eit tikrint logus ar ne? Šiam kartui bus tik perspėjimas nes gal nederėtu veltis į tokius kivirčus jei pokalbio gale žadi užtildyti nors šioje situacijoje ir buvo už ką. Mantas_Cancel, Rafaelis_Kirminas, Mantas_Uzbekistanas ir 8 kiti(-ų) sureagavo į tai 7 2 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai