Eddy_Electro Paskelbta Gruodis 6, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2025 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Eddy_Electro 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Juodas_Betmenas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Važiuojant mane pradėjo persekioti policijos pareigūnas. Bandžiau bėgti, tačiau pareigūnas bėgimo metu peršovė abi galines automobilio padangas. Dėl to automobilį sumėtė ir aš nuvažiavau į griovį. Vėliau buvau nubaustas už KET pažeidimus. Pabrėžiu, kad šis įvykis įvyko ne dėl mano kaltės, nes be policijos pareigūno veiksmų – padangų peršovimo – avarijos nebūtų buvę. Įtarimai sudėti ne pagal serverio taisykles - o savo nuožiūra. Prašau atlyginti mano automobiilio nuostolius bei patirtą moralinę žalą - praleidimą kalėjime papildomas 20 minučių. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://prnt.sc/H8nEniNO15qX Samsungas_Telefonas, Pingvinas_Pikciausias ir The_Thug sureagavo į tai 1 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juodas_Betmenas Paskelbta Gruodis 6, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 6, 2025 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Gruodis 7, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 7, 2025 Papeikimas atmestas, pareigūnas pateikė įrodymus. Buvęs Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Buvęs Policijos departamento dir. pavaduotojas nuo 2025-12-02 iki 2025-12-17 Buvęs Policijos departamento direktorius nuo 2025-12-21 iki 2026-01-21 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai