Kazimeras_Balandis Paskelbta Gruodis 20, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 20, 2025 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Kazimeras_Balandis 2. Peikiamo VIP nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): Vasia_Ciornij 3. Priežastys: Get komanda saudymo metu + gaujinis banko metu getinama 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/2ztk0b Vasia_Ciornij sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Sandiego_Simis Paskelbta Gruodis 20, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 20, 2025 (redaguota) Aš pats kaltas nebuvom DC pagetino jis mane kurį laiką nespaudžiau sutikt, bet paspaudžiau, nes galvojau kad jau visa banka išrinko. Nubausiu aš jį. Redaguota Gruodis 20, 2025 nario Sandiego_Simis The_Thug sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dominykas_Snow Paskelbta Gruodis 20, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 20, 2025 Priimta pasikartojus nusižengimui VIP narystė bus anuliuota. Vasia_Ciornij sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai