Jump to content

Policijos Departamento direktoriaus rinkimų apžvalga

Robke_Gang

Rekomenduoti pranešimai

image.png.94246558f9628ced1c8721dfeb6ac51b.png

vJUs07Y.png

Na, tikėjausi, kad bus blogiau bet visgi 3 kandidatai atsirado.

Martin_Swan - nenustebau pamatęs kandidatūrą, žinojau, kad pildysi bet net neskaitęs anketos turėjau dėl tavęs abejonių. Visų pirma tai tavo "leavinimas" Liepos mėnesį. Kol kiti žaidėjai tiesiog atsijungia ir nebeprisijungia tai tu susigrūzinęs pradėjai giedot, kad čytus perki, kad gaut baną. Nesakau, kad čytinai bet su tokiom leave strategijom tai kažkaip keistai save parodai. Einant prie anketos tai parašyta tikrai neblogai, identifikuotos konkrečios PD problemos ir siūlomi jų sprendimai. Valdžios atstovu buvai vieną kartą ir čia man užkabino, kad išbuvai 21 dieną. Visų priežasčių tiksliai nežinau bet man tik išlieka klausimas, o kas pasikeitė dabar? Kiek laiko dabar tempsi? Ar po 2 savaičių vėl rinksim naują direktorių? Anketoje to nepaminėjai ir dėl to pradedu abejot ar esi vertas šitų pareigų. Aktyvumas prastas vėl gi dėl to paties ban'o.

Kuchius_Mode - valdžios atstovas iš tos pačios laidos kaip ir Swan'as, kuri išbuvo minimalų laikotarpį ir pabėgo nuo tų pareigų. Toks pat klausimas kaip ir Swan'ui - o kas pasikeitė dabar? Rašai koks esi motyvuotas, o kodėl tuo metu tos motyvacijos užteko tik 30-iai dienų? Pilnai suprantu tą nuovargį nuo pretenzijų temų bei bandymų nuversti už gerai atliekamą darbą bet palikdamas realiai ir leidai jiems tą pasiekti. Aktyvumas kiek geresnis nei Swan'o bet irgi gana vangiai prisijungdavai iki šiol. Po praeitų nelaimėtų mechanikų direktoriaus rinkimų ganėtinai ilgam laikotarpiui dingai kas irgi kelia klausimų dėl tavo motyvacijos.

Aurimas_Lempizorijus - pagaliau mano prašymai nedeliot paklodėm buvo išgirsti. Anketoje prisikabint noriu tik dėl tavo jau discord'e minėto pasiūlymo riboti nuo kur galima pradėt šaudyti gamyklose, tiek man tiek komandai tas atrodo absurdiška. Suprantu pilnai to tikslą bet jei iki šiol nenusibodo kariaut pretenzijose kas pushina už zonų tai čia dėl kiekvieno milimetro žaisit, o galiausiai ir abuse prasidės tuo apribojimu kai stovės prie pat tos linijos bet nevažiuos ir medžios iš jūsų pinigus už pretenzijas.
Vertinu tavo norą ir nepasidavimą kandidatuojant į aukštesnes pareigas bet labai norėjau, kad ilgiau pabūtum pavaduotoju nes taip jau sutapo šį kartą, kad pats buvau nelabai aktyvus ir nespėjau pamatyt normaliai ką gero nuveikei juo būdamas. Pagrindinės mano abejonės dėl tavęs vis dar išliko nuo to kai buvai Policijos direktoriumi pirmą kartą ir turi sutikt su manim, kad jis buvo toli gražu ne tobulas. Darbuotojai pas tave rinkosi gana vangiai, jie pastoviai keitėsi, veiksmo praktiškai nebuvo galima laimėti nes kitoje pusėje buvo susirinkusi labai stipri gauja, o pas tave tuo tarpu buvo labai daug random žaidėjų, kurie nelabai orientavosi veiksmo metu. Aktyvumas stabiliai vidutinis, tam tikrais laikotarpiais nėra tavęs išvis bet daugmaž žinomos to priežastys.

vJUs07Y.png

Viską susumavus, tiek aš tiek komanda norim suteikti antrą šansą pasitaisyti ir parodyti savo sugebėjimus Policijos Departamento vadovo kėdėje Aurimas_Lempizorijus. Bando ne pirmą kartą, anketos visada informatyvios bei klausimai atsakomi tiksliai. Būdamas PD pavaduotoju taip pat dalyvavo diskusijose bei pateikdavo savo mintis/pasiūlymus. Tikiuosi praeities klaidos nepasikartos ir šis direktoriavimas bus daug sėkmingesnis nei praeitas, o kad suteikt daugiau vilties tiem kas galvoja, kad PD darbas vien į minusą tai tam tikri pakeitimai bus jau su sekančiu atnaujinimu, o toliau bus matyt ar reikės kažko papildomai.

Kandidatui neišbuvus 14 dienų direktoriumi pareigos bus siūlomos antrą vietą užėmusiam kandidatui - Martin_Swan

Spoiler

"nerašykit paklodėm"

meanwhile Robke_Nusikalstamaveikla:
Vh0vRYo.png

image.png.8bd0f8f8c9ef717d6186108ee2242438.png

COSA.png.e924f745feef1df337b2ac92453afd77.png

ycmVyJT.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Dėkui konkurentams bei ačiū Robkei ir komandai už pasitikėjimą! 😉

Buvęs Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02

Buvęs Policijos departamento dir. pavaduotojas nuo 2025-12-02 iki 2025-12-17

Buvęs Policijos departamento direktorius nuo 2025-12-21 iki 2026-01-21

K7jFO2Q.png.1180dab34e31504cfe32b275a874d4c9.png

JwnWtuO.png.b2939a3ff0da09a18114145e4f1f92d9.png

image.png.e4e195692ef32b2f373bce4e29967a2f.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 37 minutes(-čių), Tomox_Csgo rašė:

Geras Robertai tavo bairis apie paklode. Juokiausi valandą penkioliką minučių bei trisdešimt vieną sekundę. Ačiū už juokelį, bet direktorių galėjai man suteikti. Sekmes Aurimas

nepramušinėk Tomox_Roblox

image.png.8bd0f8f8c9ef717d6186108ee2242438.png

COSA.png.e924f745feef1df337b2ac92453afd77.png

ycmVyJT.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 valandas(-ų), Tomox_Csgo rašė:

Geras Robertai tavo bairis apie paklode. Juokiausi valandą penkioliką minučių bei trisdešimt vieną sekundę. Ačiū už juokelį, bet direktorių galėjai man suteikti. Sekmes Aurimas

varai xatu lockpickint?

sveikinimai warle

qZfkcet.gif
guadalajara cartel // venice 13 // notorious disciples // hidden valley kings // juarez // tijuana cartel // tashkes policija

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...