Jump to content

Peikiu Lukas_Barsukas

Ernis_Kesas

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Ernis_Kesas
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje:Lukas_Barsukas
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Labai norėčiau matyti POV dėl ko mane nušovė, o vėliau dar ir kai prašė pasišalinti aš klausiau kur man eit ar iki kur eit kad jam tiktu, jis to nepaaiskino ir nuėjas toliau visitek netiko.
4. Vaizdiniai įrodymai (fkutessoto/video):https://imgur.com/a/7xfIb3K

Redaguota nario Ernis_Kesas

download.jpg

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Sveiki Publika, Eiline situcija iš super rimto mediko . Nežino nieko prarado atminti ir t.t. Žodžiu tu pac žinai ka blogai padarei tai priminsim  tau tu nepasišalinai iš narkotiku sodinimo vietos taves buvo prasyta isvykti issidirbinėji o poto dar čia rasai ppk tau tiesiog reikėjo issiteleportoti.... https://www.youtube.com/watch?v=5o4f15pUcl4

Redaguota nario Lukas_Barsukas
Nuoroda į atsakymą

Labas mažuti prašau pateik pov dėl ko mane nušovei 18:10:45(Mano SS matosi) laukiu povo, nušovei be priežasties visiškai , video tik nuo 18:15 pradėjai 🙂 ten taip pagal viska gerai ir teisingai nušovei, bet ir taip negavau nurodymo kur butent man pasišalinti jog netrugdyčiau, jog pasakei išsiteleportuoti belekur tai tai pat galiu pasakyti tau jog beleka darai.
P.S kodėl naikini mano transporto priemone ?:)

Redaguota nario Ernis_Kesas

download.jpg

Nuoroda į atsakymą

Įtarimas už pareigūno nurodymo neklausymą uždėtas teisingai, tik klausimas tas pirmasis nužudymas kokiu motyvu atliktas, nes video jau po jo prasideda.

@Lukas_Barsukas, įkelk POV kas prieš tai vyko, jog matytųsi kokia priežastimi iš pradžių nužudei @Ernis_Kesas.

Buvęs Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02

Buvęs Policijos departamento dir. pavaduotojas nuo 2025-12-02 iki 2025-12-17

Buvęs Policijos departamento direktorius nuo 2025-12-21 iki 2026-01-21

K7jFO2Q.png.1180dab34e31504cfe32b275a874d4c9.png

JwnWtuO.png.b2939a3ff0da09a18114145e4f1f92d9.png

image.png.e4e195692ef32b2f373bce4e29967a2f.png

Nuoroda į atsakymą

peržiurėjau laikus viska jis parase po keliu min save pov pas mane yra bandicam kai paspaudi tada filmuoja. bet buvo pilna primesta kad augina zole i racija iš kolegu niekam nebuvo ydomu todel vykau patikrinti ant to tilto.. nuvykus ten užšokau pradejau kilti i viršu jis pradejo leistis link manes nutaikes ginkla aš pamaniau jog pradės šaudyti nes plantacija zoles tikrai buvo nemaža. delto buvo žmogus nužudytas.

Nuoroda į atsakymą

Įtarimas uždėtas teisingai, tačiau pareigūnui reikia saugoti visus įrodymus net jeigu žaidėjai ir neprašo.

Papeikimas priimtas, darbuotojui šiam kartui skiriamas žodinis įspėjimas.

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...