Svyturio_Baltas Paskelbta Gruodis 27, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 27, 2025 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Svyturio_Baltas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mike_Falcon 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Free star, uždėjo bėglio statusą, nors nuo nieko nebėgau, kadangi esu kultūringas lmg pilietis ir laikaus įstatymų, pridėjo star (žvaigdžių) už civilio užpuolimą. Ironiška, jog vienintelis kas buvo už pultas, tai aš pats. Sėkmės, gražių švenčių ir artėjančių vėlykų. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/gaWj24n Ruomka_Skersinis ir Alksnynes_Bomberis sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mike_Falcon Paskelbta Gruodis 27, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 27, 2025 O ne, blogasis pareigūnas Mike_Falcon neturi ką veikt ir važinėja, bei dėlioja free starus. Visi jūs nekalti, švelnūs mieli ir pūkuoti. Gražių švenčių ir tau!. Įrodymai: https://imgur.com/a/wrjVSJ6 Alksnynes_Bomberis ir Svyturio_Baltas sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Alksnynes_Bomberis Paskelbta Gruodis 27, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 27, 2025 (redaguota) Irodymus is savo perspektyvos pateik, pareigune tu Ar buvo parasytas civilio pareiskimas? Imetei kito zmogaus fotkes. Sekmes. Aciu uz sugadinta nuotaika. Redaguota Gruodis 27, 2025 nario Alksnynes_Bomberis Sveikas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Svyturio_Baltas Paskelbta Gruodis 27, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 27, 2025 (redaguota) Sveikas dar kartą, malonu, kad atsakei. Tačiau įkelk įrodymus iš savo, o ne iš kito asmens perspektyvos. Nematau, kaip kažkieno nužudymas tau suteikia teisę man uždėti bėglio statusą ir sumesti „starus“ (žvaigždes). Gal jis pats įšoko į kelią ir aš jį nutrenkiau, gal susibugino serveris ir parodė, kad aš jį nužudžiau, o gal jis pats buvo susibuginęs, negalėjo išlipti ir paprašė, kad aš jį nužudyčiau. Civilio pareiškimas (kas būtų vienintelis atvejis, kai galėtum mane suimti) parašytas nebuvo. Atrodo, dabar adventas, o ne balandžio 1-oji, kad būtų keliami tokie įrodymai – komedija. Sėkmės, gražių švenčių, gerasis pareigūne Mike_Foklor. Redaguota Gruodis 27, 2025 nario Svyturio_Baltas Mega_Dino sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mike_Falcon Paskelbta Gruodis 27, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 27, 2025 (redaguota) O kas būtų, jeigu būtų? O gal tas, o gal kažkas? O gal be gal? Žiūrim faktus. 1.Žaidėjas atsiunčia nuotrauką kurioje aiškiai matosi nužudymo laikas. 14:36:52 Jus nužudė Žaidėjas Svyturio_Baltas. 1.1. Įrodymai: https://imgur.com/a/ykHLIZ0 2.Žaidėjas atsiunčia nuotrauką kurioje aiškiai matosi užpuolimo laikas. Užpuolimo laikas identiškai sutampa su nužudymo laiku. Gal gali pasakyti kaip tu jį "netyčia" nutrenkei? 2.1. Įrodymai. https://imgur.com/a/E7YaJlE 3. Bėglio statusą uždėjau, kad išsiaiškinti tavo dabartinę lokaciją. Neapkarpyti įrodymai kurie buvo pateikti viršuj: Imgur: The magic of the Internet Su derama pagarba, šitiem dviem jaunuoliams, neturiu ką daugiau pridurti. Todėl nieko kito nelieka, tik laukti Policijos valdžios atsakymo. Linkiu neužsiiminėti serveryje nesamonėmis, netrukdyti kitiems žaidėjams ir negadinti žaidimo kokybės. Geros dienos! Redaguota Gruodis 27, 2025 nario Mike_Falcon Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Svyturio_Baltas Paskelbta Gruodis 27, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 27, 2025 Ačiū už atsakymą, Ne kas būtų, jeigu būtų, o žiūrėkim, kaip yra. 1. Įrodymai turi būti pateikti iš tavo pusės, o ne kito asmens, 2. Nėra civilinio pareiškimo, todėl negali susigalvoti gaudyti mane ir sudėti starus už nieką. Iš kur pats žinai, kad nuotrauka tikra, kad istorija kurią tau pasakoja asmuo, kurį aš nužudžiau sako tiesa ir nėra redaguota? Jei bet kas atsiųs tau nuotrauka, kaip mirė, tai sudėsi starus? Bėglio statusas dedama, kai žmogus bėga, aš nuo tavęs niekur nebėgau. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kuchius_Mode Paskelbta Gruodis 27, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 27, 2025 Papeikimas priimtas dalinai. Iš pateiktų įrodymų, akivaizdu, jog @Svyturio_Baltastyčia nužudė @Ruomka_Skersinis, tačiau ateityje reikėtų tokius įrodymus turėti vaizdo įrašo formatu, kad nekiltų klausimų. Šį kartą @Mike_Falconskiriamas žodinis įspėjimas. Svyturio_Baltas, Mike_Falcon ir Alksnynes_Bomberis sureagavo į tai 1 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai