Vyte_Shadow Paskelbta Gruodis 28, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 28, 2025 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Vyte_Shadow 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Lukas_Tukas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Prie boso pradejo pirmas saudyti pagal taisykles negali pirmas pradeti saudyti. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video) https://streamable.com/ybj6xh Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Tukas Paskelbta Gruodis 28, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 28, 2025 Ne su darbine uniforma atidariau už savo pinigus pirktą bunkerio raktą, tu užėjai į vidų ir nušoviau tave, kadangi bunkerį atidariau aš, todėl jo turinį irgi norėjau pasiimti aš. Taisyklės galioja mieste, čia buvome bunkeryje, pasikartosiu, kurį atidariau aš pirkdamas raktus už savo pinigus. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kuchius_Mode Paskelbta Gruodis 28, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 28, 2025 Papeikimas priimtas. Šį kartą darbuotojui skiriamas žodinis įspėjimas, kitą kartą turėk įrodymus, kad būtent tu atidarei bunkerį. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai