Tim_Junior Paskelbta Gruodis 31, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 31, 2025 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Tim_Junior 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Nerijus_Kesminas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Policijos pareigūnas pažeidė darbo taisykles: situacijos metu jis įžeidinėjo, provokavo konfliktą, be aiškaus pagrindo bandė nutempti mano automobilį. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://streamable.com/t4vkai https://streamable.com/zitfjv Num_Lock sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tim_Junior Paskelbta Gruodis 31, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 31, 2025 Specialiosios tarnybos pareigūnai privalo turėti nepriekaištingą reputaciją. Toks elgesys, mano nuomone, šio kriterijaus neatitinka. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nerijus_Kesminas Paskelbta Gruodis 31, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 31, 2025 Sveikas ir tave su šventėmis draugas visų pirmą nežinojau jog ten tavo automobilis, mačiau jog jis be vairuotojo ir prašiau kad nutemptų, taip kelis kartus pasakiau negražų žodį bet nematau tame konflikto tiesa draugas? Visų antra 4kart peržiūrėjus tavo video, nelabai matau kažkur įžeidžiančių žodžių, nežinau kokiam pasaulį tu augęs, bet kaip matau ne tam pačiam tai gal tau tai ir atrodo įžeidimai, matyt fobija parėjusi nuo mokyklos laikų tiesa? Už tavo nesamonės tave išmetė iš darbo ir dabar tik ieškai kaip įkasti? žmogau turėdamas vaiką manau turėtum labiau atsipalaiduoti o ne taip prakaituoti.. it's just a game bro. Peace, i'm out, lai sprendžia valdžia, free postų nesirenkam. Zdarov zaebali Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tim_Junior Paskelbta Gruodis 31, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 31, 2025 Faktai paprasti: automobilio nevairavau, buvau patikrintas pažeidimų nenustatyta, todėl nei tempimas, nei sankcijos neturėjo pagrindo. Prašau laikytis diskusijos apie taisykles, o ne asmeniškumus. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tim_Junior Paskelbta Gruodis 31, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 31, 2025 Tai kad tu bandai ikast ne as, nesamones darot ir tiek Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nerijus_Kesminas Paskelbta Gruodis 31, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 31, 2025 Aš ir laikausi diskusijos apie taisykles, jokių sankcijų kaip ir minėjau aš nesuteikiau, kolega manęs paprašė jog nuveščiau jumis ponas į kaleimą, aš taip ir padariau, kaltink pareigūną kuris liepė tavę vešt Zdarov zaebali Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Tim_Junior Paskelbta Gruodis 31, 2025 Autorius Dalintis Paskelbta Gruodis 31, 2025 Vaizdo įraše aiškiai matyti, kad buvo bandoma nutempti automobilį ir vartojami įžeidžiantys žodžiai. Taip neturėtų būti. O tai, ką tu apie tai galvoji, yra tavo asmeninė nuomonė. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Nerijus_Kesminas Paskelbta Gruodis 31, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 31, 2025 prieš 24 minutes(-čių), Tim_Junior rašė: Vaizdo įraše aiškiai matyti, kad buvo bandoma nutempti automobilį ir vartojami įžeidžiantys žodžiai. Taip neturėtų būti. O tai, ką tu apie tai galvoji, yra tavo asmeninė nuomonė. paskutinis mano komentaras čia, ponas nenaudok chatgpt pagautas ponas, laimingai. Tim_Junior sureagavo į tai 1 Zdarov zaebali Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kuchius_Mode Paskelbta Gruodis 31, 2025 Dalintis Paskelbta Gruodis 31, 2025 Papeikimas priimtas. Darbuotojui skirtas žodinis įspėjimas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai