Jump to content

Psiūlymas(Pakeisti GAUJŲ PRIŽIŪRĖTOJĄ)

Ernis_Zmogus

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ernis_Zmogus

2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Pakeisti Gaujų prižiūrėtoją, Nes Marius_Benz priima nelogiškus sprendimus ir tiesiog menkai pastovi už gaujas. + dar dažnai žmonės skūsdavosi jo darbu ir t.t.

3. Kuo ši sistema bus naudinga Pakeitus GP manau atsirastų žymiai geresnių taisyklių įvedimų ir naujovių bei galbūt žmonės labiau kurtūsi naujas gaujas.

4n2Hip0.png

Esu toks žmogus kuris vos atėjęs į kanalą esu išvejamas lauk 😄

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Ką tik, Marius_Benz rašė:

nebeswaik

Pats verkšliandavai jog nepatinka gp būt ir t.t. tai užleisk vietą kitam ir nebegadink sandėlių savo sprendimais...

4n2Hip0.png

Esu toks žmogus kuris vos atėjęs į kanalą esu išvejamas lauk 😄

Nuoroda į atsakymą

prieš 38 minutes(-čių), Ernis_Zmogus rašė:

1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ernis_Zmogus

2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Pakeisti Gaujų prižiūrėtoją, Nes Marius_Benz priima nelogiškus sprendimus ir tiesiog menkai pastovi už gaujas. + dar dažnai žmonės skūsdavosi jo darbu ir t.t.

3. Kuo ši sistema bus naudinga Pakeitus GP manau atsirastų žymiai geresnių taisyklių įvedimų ir naujovių bei galbūt žmonės labiau kurtūsi naujas gaujas.

Tikrai uz butu malonu pamatyti nauju ir normaliu taisykliu is naujo GP

053C2F82-6D12-4E92-B16A-D7ED9F59A6F5.jpeg

Nuoroda į atsakymą

prieš 33 minutes(-čių), Ernis_Zmogus rašė:

Pats verkšliandavai jog nepatinka gp būt ir t.t. tai užleisk vietą kitam ir nebegadink sandėlių savo sprendimais...

O gal galėtum pasiūlyti, arba pasakyti kas iš dabartinės lmg komandos galėtų užimti jo vietą ? Nu nes kiek galiu pastebėti, kad Benzas deda tikrai nemažai darbo ir pnš, o jei tau nepatinka, kad viskas turi būti forume tai skamba kaip tavo problema, ne ?

Untitled.gif.31f84e1ffa7072fd1fa586cfaa32d4a4.gif

sherbetu imperija  // venice 13 // zhigulyovsk // notorious disciples // shottaz // los negros

Nuoroda į atsakymą

Nu gerai, Marius paliks pareigas, ateisiu aš, manai bus geriau? Kur argumentai?

Admin narys nuo 2022-08-12
Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12
Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25

Nuoroda į atsakymą

Ką tik, Ant_Kaifo rašė:

tai jei busi blogesnis tai ir tave išmesim

Būtent, kad būsiu blogesnis, tai dar apgalvokit ar verta išmesti tą kuris jūsų klausosi, nes man tikrai nebus įdomu 🙂

Nuoroda į atsakymą

Nerasi lmg serveryje kito žmogaus, kuris taip stengsiasi del gauju, marius tikrai nera tobulas gp, bet geriau jeigu kažkas yra blogai aiškintis ir tvarkyt problemas negu bandyt ieškot pakaitinio žmogaus.

Nuoroda į atsakymą

prieš 42 minutes(-čių), Dlm_Faze rašė:

O gal galėtum pasiūlyti, arba pasakyti kas iš dabartinės lmg komandos galėtų užimti jo vietą ? Nu nes kiek galiu pastebėti, kad Benzas deda tikrai nemažai darbo ir pnš, o jei tau nepatinka, kad viskas turi būti forume tai skamba kaip tavo problema, ne ?

ką jis deda su ožiais juda ir tiek padeda jiems ir fsio. Toks jausmas kad kartu kill ir marius masto tas taisykles kad jiems lengviau būtų. Tokias tempais marius liks be draugu

931328365_GrandTheftAutoVScreenshot2020_06.05-23_44_15_33.thumb.png.09be9a55d5212282bc4732ee98c93f35.png

Nuoroda į atsakymą

prieš 2 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė:

Būtent, kad būsiu blogesnis, tai dar apgalvokit ar verta išmesti tą kuris jūsų klausosi, nes man tikrai nebus įdomu 🙂

tai galima tiesiog atranka padaryt kaip į adminus taip i gp tikrai kas atsiras ir bus geresnis. Plius marius gal jau pavargo ir kaip jis pats sako kada norėsiu tada ir atliksiu gp pareigas ne darbas man čia. Tai manau tikrai atsirastu žmogus kuris norėtu daugiau laiko atiduoti tam nei marius su savo nesąmonėm

Nuoroda į atsakymą

prieš 37 minutes(-čių), John_Miami rašė:

Nemanau.. 2.95/3 jau, tai žinai...

Tai damušiu su lyg 3 ir baigsis, apie ką dar čia galvot 

Nuoroda į atsakymą

Buvau neutralios nuomonės ties Marium iki kol neatėjau į komandą, kad čia padeda kitiems, kitus smerkia ir panašiai. Jeigu gauja pastoviai daro nesąmones, nemoką išpirkų, dėl bet kokios jiems netinkamos taisyklės pradeda šmeižt ir įžeidinėt žmogų (sw carteliniai) tai kokio požiūrio jūs laukiat? Kad pamirš viską ir atsižvelgs tik į jūsų norus? Sutinku, kaikurios taisyklės ir man atrodo nelogiškos ir tikrai pats esu akis drąskes dėl jų nes man jos nepatinka bet sėdėt ir verkt, kad davai renkam naują tai man juokinga tiesiog. Paskaičius visas unban apeliacijas, šitą pasiūlymą ir kitų nuomones tai čia pranašus serveryje turim, kurie viską geriausiai žino, kas ir kaip turi būti daroma ir kaip bus geriau. Savo požiūrį pradžiai keiskit, o ne adminus. Kai pritarė ginklų uždraudimui per sandėlius nes jūs neįperkat/nežinot iš kur gaut tai kažkaip Marius buvo geriausias GP, dabar jau keist reikia, apsispręskit. Faktas, kad jis turi savo minusų bet šmeižiant jį už akių ir po to prašyt kažką pakeist jūsų labui tai nėra gera taktika. 

image.png.8bd0f8f8c9ef717d6186108ee2242438.png

COSA.png.e924f745feef1df337b2ac92453afd77.png

ycmVyJT.png

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...