Ernis_Zmogus Paskelbta Kovas 14, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2023 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ernis_Zmogus 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Pakeisti Gaujų prižiūrėtoją, Nes Marius_Benz priima nelogiškus sprendimus ir tiesiog menkai pastovi už gaujas. + dar dažnai žmonės skūsdavosi jo darbu ir t.t. 3. Kuo ši sistema bus naudinga Pakeitus GP manau atsirastų žymiai geresnių taisyklių įvedimų ir naujovių bei galbūt žmonės labiau kurtūsi naujas gaujas. Jagger_Jackz, Lawrence_Taylor, Mikis_Sniojikas ir 20 kiti(-ų) sureagavo į tai 6 1 15 1 Esu toks žmogus kuris vos atėjęs į kanalą esu išvejamas lauk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Marius_Benz Paskelbta Kovas 14, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2023 nebeswaik Ernis_Zmogus, Mantas_Flatron ir Saint_George sureagavo į tai 1 1 1 ADMIN narys, Gaujų prižiūrėtojas, Turinio vadovas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ernis_Zmogus Paskelbta Kovas 14, 2023 Autorius Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2023 Ką tik, Marius_Benz rašė: nebeswaik Pats verkšliandavai jog nepatinka gp būt ir t.t. tai užleisk vietą kitam ir nebegadink sandėlių savo sprendimais... Esu toks žmogus kuris vos atėjęs į kanalą esu išvejamas lauk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bill_White Paskelbta Kovas 14, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2023 prieš 2 valandas(-ų), Ernis_Zmogus rašė: Pats verkšliandavai jog nepatinka gp būt ir t.t. tai užleisk vietą kitam ir nebegadink sandėlių savo sprendimais... biski truksta zodzio vaikinukui po padu oziu kruvai kazkokiai Tony_Anderson sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Garfildas_Nekadejas Paskelbta Kovas 14, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2023 prieš 38 minutes(-čių), Ernis_Zmogus rašė: 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ernis_Zmogus 2. Tavo išsamus ir detalus pasiūlymas: Pakeisti Gaujų prižiūrėtoją, Nes Marius_Benz priima nelogiškus sprendimus ir tiesiog menkai pastovi už gaujas. + dar dažnai žmonės skūsdavosi jo darbu ir t.t. 3. Kuo ši sistema bus naudinga Pakeitus GP manau atsirastų žymiai geresnių taisyklių įvedimų ir naujovių bei galbūt žmonės labiau kurtūsi naujas gaujas. Tikrai uz butu malonu pamatyti nauju ir normaliu taisykliu is naujo GP Clemmy_Berman ir Ernis_Zmogus sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Dlm_Faze Paskelbta Kovas 14, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2023 prieš 33 minutes(-čių), Ernis_Zmogus rašė: Pats verkšliandavai jog nepatinka gp būt ir t.t. tai užleisk vietą kitam ir nebegadink sandėlių savo sprendimais... O gal galėtum pasiūlyti, arba pasakyti kas iš dabartinės lmg komandos galėtų užimti jo vietą ? Nu nes kiek galiu pastebėti, kad Benzas deda tikrai nemažai darbo ir pnš, o jei tau nepatinka, kad viskas turi būti forume tai skamba kaip tavo problema, ne ? Lawrence_Taylor, Saint_George, Lince_Naikintuvas ir 2 kiti(-ų) sureagavo į tai 5 sherbetu imperija // venice 13 // zhigulyovsk // notorious disciples // shottaz // los negros Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Mantas_Uzbekistanas Paskelbta Kovas 14, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2023 prie to pacio noreciau pasiulyti gbk oficialia gauja padaryt Aftaritet_Stalone sureagavo į tai 1 zzzz Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Kovas 14, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2023 Nu gerai, Marius paliks pareigas, ateisiu aš, manai bus geriau? Kur argumentai? Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ant_Kaifo Paskelbta Kovas 14, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2023 prieš 6 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė: Nu gerai, Marius paliks pareigas, ateisiu aš, manai bus geriau? Kur argumentai? tai jei busi blogesnis tai ir tave išmesim Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Kovas 14, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2023 Ką tik, Ant_Kaifo rašė: tai jei busi blogesnis tai ir tave išmesim Būtent, kad būsiu blogesnis, tai dar apgalvokit ar verta išmesti tą kuris jūsų klausosi, nes man tikrai nebus įdomu Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Paulius_Beyond Paskelbta Kovas 14, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2023 Pilnai pritariu, keiskit GP, visiškas kopūstgalvis nieko nesugeba. Nedraugiškas labai irgi, mušas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martin_Bugas Paskelbta Kovas 14, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2023 Nerasi lmg serveryje kito žmogaus, kuris taip stengsiasi del gauju, marius tikrai nera tobulas gp, bet geriau jeigu kažkas yra blogai aiškintis ir tvarkyt problemas negu bandyt ieškot pakaitinio žmogaus. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Clemmy_Berman Paskelbta Kovas 14, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2023 2 savaitės Mantas_Uzbekistanas sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Bernas_Totalus Paskelbta Kovas 14, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2023 prieš 42 minutes(-čių), Dlm_Faze rašė: O gal galėtum pasiūlyti, arba pasakyti kas iš dabartinės lmg komandos galėtų užimti jo vietą ? Nu nes kiek galiu pastebėti, kad Benzas deda tikrai nemažai darbo ir pnš, o jei tau nepatinka, kad viskas turi būti forume tai skamba kaip tavo problema, ne ? ką jis deda su ožiais juda ir tiek padeda jiems ir fsio. Toks jausmas kad kartu kill ir marius masto tas taisykles kad jiems lengviau būtų. Tokias tempais marius liks be draugu John_Miami ir Lince_Naikintuvas sureagavo į tai 1 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Ant_Kaifo Paskelbta Kovas 14, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2023 prieš 2 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė: Būtent, kad būsiu blogesnis, tai dar apgalvokit ar verta išmesti tą kuris jūsų klausosi, nes man tikrai nebus įdomu tai galima tiesiog atranka padaryt kaip į adminus taip i gp tikrai kas atsiras ir bus geresnis. Plius marius gal jau pavargo ir kaip jis pats sako kada norėsiu tada ir atliksiu gp pareigas ne darbas man čia. Tai manau tikrai atsirastu žmogus kuris norėtu daugiau laiko atiduoti tam nei marius su savo nesąmonėm Dlm_Faze sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
John_Miami Paskelbta Kovas 14, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2023 prieš 16 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė: Nu gerai, Marius paliks pareigas, ateisiu aš, manai bus geriau? Kur argumentai? Nemanau.. 2.95/3 jau, tai žinai... Jefro_Grand, Ant_Kaifo, Ernis_Zmogus ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 6 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Fat_Cat Paskelbta Kovas 14, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2023 ash geresnis buchiau xixi Ant_Kaifo ir Aftaritet_Stalone sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Gugis_Fanta Paskelbta Kovas 14, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2023 prieš 37 minutes(-čių), John_Miami rašė: Nemanau.. 2.95/3 jau, tai žinai... Tai damušiu su lyg 3 ir baigsis, apie ką dar čia galvot John_Miami sureagavo į tai 1 Admin narys nuo 2022-08-12 Medikų Direktorius nuo 2022-05-25 iki 2022-08-12 Medikų Pavaduotojas nuo 2022-04-20 iki 2022-05-25 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
John_Miami Paskelbta Kovas 14, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2023 prieš 10 minutes(-čių), Gugis_Fanta rašė: Tai damušiu su lyg 3 ir baigsis, apie ką dar čia galvot Aš Tavim tikiu, važiuoji! Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Kovas 14, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 14, 2023 Buvau neutralios nuomonės ties Marium iki kol neatėjau į komandą, kad čia padeda kitiems, kitus smerkia ir panašiai. Jeigu gauja pastoviai daro nesąmones, nemoką išpirkų, dėl bet kokios jiems netinkamos taisyklės pradeda šmeižt ir įžeidinėt žmogų (sw carteliniai) tai kokio požiūrio jūs laukiat? Kad pamirš viską ir atsižvelgs tik į jūsų norus? Sutinku, kaikurios taisyklės ir man atrodo nelogiškos ir tikrai pats esu akis drąskes dėl jų nes man jos nepatinka bet sėdėt ir verkt, kad davai renkam naują tai man juokinga tiesiog. Paskaičius visas unban apeliacijas, šitą pasiūlymą ir kitų nuomones tai čia pranašus serveryje turim, kurie viską geriausiai žino, kas ir kaip turi būti daroma ir kaip bus geriau. Savo požiūrį pradžiai keiskit, o ne adminus. Kai pritarė ginklų uždraudimui per sandėlius nes jūs neįperkat/nežinot iš kur gaut tai kažkaip Marius buvo geriausias GP, dabar jau keist reikia, apsispręskit. Faktas, kad jis turi savo minusų bet šmeižiant jį už akių ir po to prašyt kažką pakeist jūsų labui tai nėra gera taktika. Selis_Pami, Max_Tosha, Lawrence_Taylor ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 7 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Max_Tosha Paskelbta Kovas 15, 2023 Dalintis Paskelbta Kovas 15, 2023 Ačiū už siūlymą. Neatsižvelgta. Saint_George, Lawrence_Taylor ir Darida_Obuoliu sureagavo į tai 1 2 Started from the Max, now we are Tosha. Max_Tosha Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai