Minde_King Paskelbta Sausis 3 Dalintis Paskelbta Sausis 3 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Minde_King 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Petras_Gretininis @Kestutis_Barnis 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Petras iš lempos uždėjo už kyšio siūlymą o Kestutis už keiksmažodžius/įžeidinėjimus visiškai random privažiavęs ir pasodino į kalėjimą. Pateiktuose įrodymuose matosi, kad buvau ką tik prisijungęs, iškart atvarė Grietinė ir surakino, įspėjo, kad komendanto valanda ir patikrino. Nieko neradus, paleido. Už poros sekundžių privažiavo gerb. Pareigūnas Barnis, taipogi surakino ir iškart atrakino. Už kelių minučių pareigūnas Petras mane įsisodino į mašiną ir kažkur vežė, neaišku kur, todėl padariau /vt 2. Nusiteleportavus uždėjo star už kyšio siūlymą ir pasiūlė baudą (2.5k nuostolis). Tada už 5 sekundžių vėl atvažiavo Barnis, surakino, uždėjo įtarimą už keiksmažodžius/įžeidinėjimus ir nušovė. Tai nesuprantu, ar buvo ta komendanto valanda?:D nes vienas davė baudą, kitas nušovė net nepasiūlęs baudos Ir aplamai, čia visisškai free star'ai, reikalauju išmesti šiuos du neadekvačius darbuotojus, arba bent skirti įspėjimus už tokį elgesį. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/C73XLgp Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kestutis_Barnis Paskelbta Sausis 3 Dalintis Paskelbta Sausis 3 Sveikas nes vyko komendantas ir negalejo tau duot baudos tai uzdejo kad vel turetum 5 star https://imgur.com/a/PZswOLk Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Minde_King Paskelbta Sausis 3 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 3 prieš 9 minutes(-čių), Kestutis_Barnis rašė: Sveikas nes vyko komendantas ir negalejo tau duot baudos tai uzdejo kad vel turetum 5 star https://imgur.com/a/PZswOLk Iš vis mane išteisinti turėjo, įtarimas uždėtas be jokios priežasties. Jeigu pagal tave suklydo, tai reikėjo gražinti man tą 2.5k ir tada nušauti, nes dabar ir baudą sumokėjau, ir dar sumokėjau kai tu nušovei Ir aplamai, apie jokį kyšį net nebuvo užsiminta, kas čia per prikolai pas jūsų?:D laukiu kompensacijos. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kestutis_Barnis Paskelbta Sausis 3 Dalintis Paskelbta Sausis 3 Gerai gausi dvigubai tu ta konpencacija Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Minde_King Paskelbta Sausis 3 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 3 prieš 3 minutes(-čių), Kestutis_Barnis rašė: Gerai gausi dvigubai tu ta konpencacija Įrodymus kelk, o ne apie kažkokias kompensacijas kliedėk. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kestutis_Barnis Paskelbta Sausis 3 Dalintis Paskelbta Sausis 3 Tai pas Grietine jie ne pas mane ka cia aiskini vaikas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Minde_King Paskelbta Sausis 4 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 4 prieš 7 valandas(-ų), Kestutis_Barnis rašė: Tai pas Grietine jie ne pas mane ka cia aiskini vaikas Berniuk, as tau dar kart kartoju, kad jokių įrodymų pas jį nėra ir negali būti, nes jokio kyšio nesiūliau, o tu, kaip pareigūnas turėtum puikiai išmanyti darbo taisykles, bet matau, kad priimant tave į darbą net nepasidomėjo ar moki taisykles. CITUOJU: Skiriant bet kokius įtarimus civiliams, privaloma turėti nusižengimą patvirtinančius įrodymus (foto/video); Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Kuchius_Mode Paskelbta Sausis 4 Dalintis Paskelbta Sausis 4 Papeikimas priimtas. @Kestutis_Barnis baudžiamas 1 įspėjimu, todėl, nes įtarė neįsitikinęs, kad kolega turi įrodymus. @Petras_Gretininisbaudžiamas 1 įspėjimu, nes uždėjo ne tą įtarimą ir suteikė baudą komendanto valandos metu, vietoj to, kad išteisintų. Ateičiai: 4. Darbuotojo papeikimas turi būti pateiktas vienoje temoje tik vienam asmeniui. Visi pažeidimai turi būti sutalpinti į vieną pranešimą. Minde_King sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai