Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Sausis 4 Dalintis Paskelbta Sausis 4 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavarde): Aurimas_Lempizorijus 2. Peikiamo žaidėjo slapyvardis (@Vardas_Pavarde): @Vasia_Litras 3. Priežastis: Cheat. 4. Vaizdinė medžiaga: Spoiler 5. Papildomi komentarai: - Svarke_Nzo sureagavo į tai 1 Buvęs Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Buvęs Policijos departamento dir. pavaduotojas nuo 2025-12-02 iki 2025-12-17 Buvęs Policijos departamento direktorius nuo 2025-12-21 iki 2026-01-21 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Vasia_Litras Paskelbta Sausis 4 Dalintis Paskelbta Sausis 4 (redaguota) Geras bairis kai visas chatas užspamintas visu šarvu naudojimu net nesimatė tavo povo paprašyto, kad tu man parašei banke būnant. Šiuo atveju povo neturėsiu. O ir taip pasakius lakstai į mane sulindęs ir manai kad į tave nepataikysiu. Kitam kartui paspamink daugiau kad pamatyčiau pova ir turėsiu jį tau nes per 30 žmn aplink ėdančiu šarvus tikrai nepamatytos tavo trys žinutės. Ką tik, Aurimas_Lempizorijus rašė: Be POV be abejo nesimatys ar ten po mano nužudymo momentaliai sugebėjai užlockint į kažką kitą pro duris ar ne. Lengvas pasiteisinimas. o kalbant apie tavo duris pats turėtum suprasti, kad visiem skirtingai jos atidarytos vieniem uždarytos kitiem atidarytos. Redaguota Sausis 4 nario Vasia_Litras Aurimas_Lempizorijus sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Sausis 4 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 4 prieš 15 minutes(-čių), Vasia_Litras rašė: Geras bairis kai visas chatas užspamintas visu šarvu naudojimu net nesimatė tavo povo paprašyto, kad tu man parašei banke būnant. Šiuo atveju povo neturėsiu. O ir taip pasakius lakstai į mane sulindęs ir manai kad į tave nepataikysiu. Be POV be abejo nesimatys ar ten po mano nužudymo momentaliai sugebėjai užlockint į kažką kitą pro duris ar ne. Lengvas pasiteisinimas. Buvęs Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Buvęs Policijos departamento dir. pavaduotojas nuo 2025-12-02 iki 2025-12-17 Buvęs Policijos departamento direktorius nuo 2025-12-21 iki 2026-01-21 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Jack_Froxes Paskelbta Sausis 4 Dalintis Paskelbta Sausis 4 Atmesta, nepakanka įrodymų (lakstai prieš veidą tai nepataikyt būtų sunkiau nei pataikyt). Vasia kitą kartą atidžiau stebėk chatą ir saugok įrašus arba filmuok visą veiksmą, o tu Aurimai žinojai kad masofkė ten yra, tai stenkis tada daugiau tų žinučių parašyt, jog žmogus tikrai pamatytų. Ferdinando_Santiago, Vasia_Litras, Trevor_Savage ir 4 kiti(-ų) sureagavo į tai 1 5 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai