Jump to content

Peikiu Mike_Falcon

Lukas_Ping

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Lukas_Ping
2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Mike_Falcon
3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?

1. Policininkas gali naudoti šaunamąjį ginklą tik prieš žaidėjus, turinčius įtarimą (nušauti norint pasodinti į kalėjimą) arba bėgančius nuo policijos (/bega). 

4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video)https://streamable.com/el6nza

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

Prisipažįstu visagaliam Dievui ir jums, broliai seserys, kad labai nusidėjau mintimis, žodžiais, darbais ir apsileidimais. Bet prieš pradedant mane smerkti ir siunčiant į įspėjimų pragarą, siūlyčiau išklausyti ir mane.

Tai gal pradėkim kaip viskas atrodė iš mano perspektyvos, štai filmuota medžiaga - https://streamable.com/l5mn7m   (o čia šiaip nuotaikai pakelt - https://imgur.com/a/rk3ZEJT  )

Akivaizdžiai galim pamatyt, kad man tavo nick'o neparodė, nes buvau šiek tiek per toli nuo tavęs., ko pasekoje negalėjau tau uždėti /bega statuso Jūs dviese su savo kolega pažeidėt KET. Važiavot traukinio bėgiais link tuneliuko, o čia yra labai senas geras fūristų triukas, atkabinti priekabą tunelį ir sveikinu, būni išvengęs atsakomybės, nes policininkas nenustums priekabos, o jeigu ir bandys, tai ji sprogs kartu su juo, nebent šaudyt iš toli, bet taip tu išloši laiko savo nesąžiningam žaidimui, nes tau lieka tik išvažiuoti iš tunelio, sunaikinti darbinę ir padaryti /vtn ar /vtm ir pasėdėti garaže/namie iki tol kol susižiūrėsiu įrodymus, gal ten pamatysiu tavo nick'ą, tada uždėsiu bėga, pažiūrėsiu, kad tu pastate, pasėdėsi valandą laiko ir liksi išvengęs atsakomybės. Siekiant to išvengti panaudojau šaunamąjį ginklą tau į padangas, manau stipriai su kolega nesusižeidėt, jeigu taip įvyko, galiu išmokėti vienkartinę moralinę žalą, po 10 servetėlių.

Taip, kad Dievo sūnau, @Lukas_Ping linkiu tau ramybės, nubraukti ašarą sukalbėti maldą ir nusipirkti kreditų, kad kitą kartą galėtum greičiau išeiti iš kalėjimo! Ramybės tau.

EDIT: Klausimas. Tu mėtai savo priekaba, mano mašina slysta stipriai, kaip tu man siūlai privažiuot prie tavęs?

Redaguota nario Mike_Falcon
  •    
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Nuoroda į atsakymą

Sveikas, vaivorykščių lyties atstove "Lytis: 🌈 Kita", fakto, kad negalėjai naudoti ginklo nekeičia tavo paaiškinimas, taipogi patikslinu, kad tie bėgiai yra Sandy miestelio ribose (gali matyti pagal map užvedant ant tos vietos), tad nurodyta taisyklė bet kuriuo atveju yra pažeista. Kalbant apie servetėles, tai ne jums helpdesko gyventojai kalbėti apie tai, o juo labiau kai sėdit PD ir darydami š tikitės negauti papeikimų. Nejaučiat, kaip prasilenkiat su logika, kodėl aš turiu sėdėti jaile, o tu likti nenubaustas už visą tai, kažin ar pats būdamas kitoje barikadų pusėje tik nebėgtum rašyti papeikimo? 

Nuoroda į atsakymą

Vadovaukimės logika. Pareigūnas tave seka su įjungtais švyturėliais, tu važiuoji bėgiais per kuriuos mašina ne kaip valdosi. Tikrai manau, kad turėjai pareigūną pamatyt ar bent išgirst. Be abejo, pareigūnas ginklą pagal taisykles panaudojo gal ir nelabai tinkamai, tačiau kiekviena situacija reikalauja skirtingų sprendimų.

Su savo važiavimu akivaizdžiai pažeidinėjai KET ir pareigūnas panaudojo ginklą siekiant tave greičiau sustabdyti, pabrėžtina ir tai, kad ginklas buvo panaudotas tik prieš tr. priemonės padangas.

Pagrindo pareigūnui skirti rimtesnę drausminę nuobaudą nematau, tad įspėsiu tik žodiškai.

Papeikimas dalinai priimtas.

Redaguota nario Martin_Swan

Nuoroda į atsakymą

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

• Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
  • Kurti naują...