Svyturio_Baltas Paskelbta Sausis 15 Dalintis Paskelbta Sausis 15 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Svyturio_Baltas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Luisas_Vutonas 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?:Aptikau ji su savo sebrais sodinanti narkotines medziagas. Kaip doras pilietis pamates nusikaltima iskvieciau policija, taciau ekipazui nespejus atvykti i mane atskriejo kulku lavina. Pasekoje patyriau mirtina suzalojima ir buvau nukautas. Vienas is mane uzpuolusiu banditu buvo Luisas_Vuitonas, kuris siuo metu dirba policijoje. Video klipas akivaizdziai irodo, jog Luisas yra korumpuotas policininkas, kuris saudo i niekuo detus civilius, paslapcia augina narkotines medziagas, akivaizdu, jog policijoje jam ne vieta. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://medal.tv/games/gta-v/clips/lV3mOfENk-CKi-kEu?invite=cr-MSxTVGosNTA3MDE0NTk5&v=37 Avtomobil_Vertaliot, Alksnynes_Bomberis ir Ernis_Imone sureagavo į tai 2 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Alksnynes_Bomberis Paskelbta Sausis 15 Dalintis Paskelbta Sausis 15 Juokingiausia, kad zandaras, tikras mentas, o ne policininkas Ernestas_Zuke mane, kuris su Svyturio_Baltas atradome nusikaltelius, pati nubaude uz ket. Neva negalima vazineti papludimiu. Visgi, narkotiku platintoju gaudymas manau yra daug svarbesnis nei vaziavimas papludimiu. Be visa ko, zandaras, pagarbos nevertas mentas Ernestas_Zuke zoles nesunaikino ir sodintoju nenubaude. Nubaude mane uz ket pazeidima. Manau, kad artimiausioje ateityje turetu prasideti policijos departamento krachas. Visgi zmones nebeapsikes tokiu mentu, zandaru, pagarbos nevertu mentu kaip Ernestus_Zuke patyciu ir prades sukilima. To ir palinkesiu. Visgi teisybe turi buti ir tokios galimai protiskai atsilikusios personos galimai neturetu gadinti kitiems zmonems zaidimo. Sekmes Svyturio_Baltas ir nesekmes Ernestas_Zuke (mentas). Avtomobil_Vertaliot ir Svyturio_Baltas sureagavo į tai 2 Sveikas Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martin_Swan Paskelbta Sausis 16 Dalintis Paskelbta Sausis 16 Papeikimas priimtas, darbuotojas nubaustas. Num_Lock sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai