Juodas_Betmenas Paskelbta Sausis 22 Dalintis Paskelbta Sausis 22 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Juodas_Betmenas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Num_Lock 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Free star. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/2bZUcbI Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Num_Lock Paskelbta Sausis 22 Dalintis Paskelbta Sausis 22 (redaguota) „Pareigūno įsakymo nepaisymas“ [10 įtarimo ] Taikoma, kai žaidėjui buvo liepta atlikti teisėtus veiksmus (pavyzdžiui, sustabdžius išlipti iš tr. priemonės; užgesinti variklį). Netaikoma, kai skiriamas įtarimas už „Bėgimas nuo teisėsaugos“, nes mėginama sustabdyti gaudomą žaidėją. Taikoma, žaidėjui nepasišalinus iš Narkotikų pardavimo vietos jei pareigūnas to reikalauja. Taikoma, žaidėjui nepasišalinus iš teritorijos, kurioje yra pasodintos Narkotinės medžiagos jei pareigūnas to reikalauja. Atkreipkite dėmesį, kad skyrus šį įtarimą Policininkas neprivalo suteikti baudos nepriklausomai nuo įtarimo lygio. https://streamable.com/nwoexw Redaguota Sausis 22 nario Num_Lock Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Juodas_Betmenas Paskelbta Sausis 22 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 22 Parodyk taisyklė kiek man laiko reikia būt pasišalinus iš pardavimo vietos, kad vėl galėčiau ten grįžt pastovėt, nes kažkaip nukirpai video galą kuriame norėjai mane patikrint, bet negalėjai nes nepardavinėjau. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Num_Lock Paskelbta Sausis 22 Dalintis Paskelbta Sausis 22 (redaguota) Pasišalint reiškia nebegrįžti daugiau. O ne už kampo palaukt ir grįžti. Laukiam sprendimo. Redaguota Sausis 22 nario Num_Lock Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Num_Lock Paskelbta Sausis 22 Dalintis Paskelbta Sausis 22 prieš 59 minutes(-čių), Juodas_Betmenas rašė: Parodyk taisyklė kiek man laiko reikia būt pasišalinus iš pardavimo vietos, kad vėl galėčiau ten grįžt pastovėt, nes kažkaip nukirpai video galą kuriame norėjai mane patikrint, bet negalėjai nes nepardavinėjau. Tikrinti jus buvot iškart todel negalejau patikrint dar karta, išsipisinėjot ir tiek. Kiti be jokiu šudmaliavimu išvažiuojanir nieks neatsiduria jaile. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
John_Kerey Paskelbta Sausis 22 Dalintis Paskelbta Sausis 22 Play stupid games, win stupid prizes. Pasakyta pasišalint tai ir pasišalinama, o ne pavažiuojami keli metrai ir pajungus durnių grįžtama atgal tarsi nieko nebūta. Atmesta, darbuotojas pateikė įrodymus. Num_Lock, Juodas_Betmenas ir Edvinas_Litas sureagavo į tai 2 1 Red Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai