Jump to content

[UŽDARYTA] Guadalajara Cartel


Hoperis_Code

Rekomenduoti pranešimai

EigJE19.png

image.png.56bfc246b0d371482d11c47e30359ad9.png

The Guadalajara cartel dar kitaip žinoma kaip Federacija, buvo Meksikoje įsikūrusi nusikalstamoji organizacija 1980-aisiais. Viskas prasidėjo nuo tuo metu dar policininku dirbusio Miguel Angel Felix Gallardo ir jo draugo Rafael Caro Quintero pastangų sukurti marihuaną, kurią galima būtų auginti be sėklos viduje. Sunkiam darbui pasiteisinus, prasidėjo Felixo vizijos tapti įtakingiausiu ir turtingiausiu visų laikų Meksikos narkotikų prekeiviu įgyvendinimas.

Mexico Flag | Brands of the World™ | Download vector logos and logotypes

XX a. 8 dešimtmetyje Meksikoje egzistavo daug narko baronų, kurie skirstė šalį į teritorijas, o jas vadino plazomis. Kiekvienoje būdavo bosas, kuris prižiūrėdavo, jog žolės ir kitų narkotinių medžiagų prekyba būtų be jokių nesklandumų. Jeigu kažkas arba prarasdavo prekę arba nesugražindavo pinigų plazos bosui – būdavo nužudyti. Problema ta, jog kiekviena plaza griežtai kontroliavo savo teritoriją ir niekada neleisdavo joje prekiauti kitų plazų bosams, o tai kėlė daug smurto ir visiškai neatitiko Miguel Angel Felixo vizijos visiškai perdaryti visą Meksikos narkotikų pardavimo sistemą ir suvienyti visą šalies nusikalstamąjį pasaulį. Važinėdami po teritorijas: Tijuna, Sinaloa, Juarez’ą ir pateikdami Rafaelio Caro Quintero sukurtą šedevrą – žolę be sėklų, kuri būtų lengviau transportuojama, didesniais kiekiais bei turėtų milžininšką paklausą Amerikoje. Greitai sužavėjęs visus Meksikos narkotikų lordus Miguel Angel Felixas ir Rafael Caro Quintero pradėjo Guadalajara Cartel įkūrimą.

Greitai įsitvirtinus tarp savųjų, liko pasirūpinti policijos ir DFS (federalinis saugumo direktoriatas), kurie turėjo absoliučiai visas galias šalyje ir galėjo žudyti, transportuoti bei suteikti įvairius leidimus tam tikrai veiklai be aukštesnių politikų ar valdžios sutikimų. Juan Jose Esparragoza Moreno, toks buvo direktoriato galvos vardas, kuris dar buvo žinomas kaip El Azul ir buvo nusikaltėlis užsimaskavęs su policininko uniforma. Jis užtikrino, kad Miguel Angel galėtų pradėti transportuoti savo marihuaną į Ameriką ir pašalino visus konkurentus, kurie trukdė Guadalajara karteliui. Be federacijos vadeivos Felixo, produkto gamintojo Rafelio, stogo Azul, taip pat buvo organizacijos antroji galva, Miguelio dešinioji ranka – Ernesto Fonseca Carillo, dar vadinamas Don Neto. Taip ir prasidėjo stipriausio to meto ir padėjusio pamatus Sinaloa cartel, federacijos darbas. Marihuanos verslas buvo patogus, užtektinai saugus, jog neatkreiptų aukščiausiųjų pareigūnų iš Amerikos dėmėsio bei lengvas ir pelningas. Tačiau, Felixui to neužteko – jis pradėjo pavydėti tuo metu gyvavusio Pablo Escobaro ir Cali Cartel uždirbamų milijardų kokaino biznyje. Neatsiklausdamas savo partnerių Miguelis susisiekė su Kolumbijos ir visų laikų stipriausiais bei turtingiausiais narko baronais kuriems pateikė pasiūlymą – transportuoti visą kokainą iš Kolumbijos pro Meksiką į Ameriką.
Felixas atvažiuoja į oro uostą, laukia savo privataus lėktuvo. Prieš įlipant, jį sustabdo du ginkluoti vyrai. Nieko nepaaiškinę, prievarta sugrūda Miguelį ir jo draugą į mašiną ir pasako: 
Jis nori su jumis pasikalbėti.
“Felixas nuvežamas į itin prabangią teritoriją ir nuvedamas į nuošalią pavėsinę prie vandens ir paliekamas laukti, kol ateis šeimininkas. Miguelis išgirsta keistus garsus iš šalia esančio vandens telkinio ir apsidairo aplinkui. Tik paskui, pasigirsta balsas už nugaros „Hipopotamai“. Per pavėsinės skardį peržengia Pablo Escobaras „Ar esi kada nors tokį matęs? Prisėsk čia, mums reikia pasikalbėti. Žiurėk broli, aš visada tikėjau, jog tiesa yra geriau nei melas, nesvarbu su kuo bešnekėčiau, priešais, draugais, visada sakau tik tiesą. Tikiuosi to pačio ir iš tavęs. Todėl paklausiu tavęs tik vieną kartą: Kodėl tu Kolumbijoje?“ - „Turėjau pokalbiį su Cali Cartel organizacija, mes sudarėme sutartį transportuoti jų produktą per Meksiką.“ - „Tu supranti, jog tai man atspindi grėsmę. Aš galėčiau tave sušerti hipopotamams, nemėgstu Meksikiečių, jeigu kalbant nuoširdžiai.“ - „Jeigu būtum norėjęs mane nužudyti, tavo vyrai būtų mane nušove tiesiai prie lėktuvo, ant kelio. Ko tau iš manęs reikia?“. - “Marihuana yra lengvas produktas, jis niekam nekenkia. Tuo tarpu kokainas, žudo, jis gąsdina Amerika. Jeigu tu jį transportuoji, tu tampi taikiniu šiame pasaulyje. Todėl aš tavęs klausiu, kodėl tu nori daryti tai ką darai?“. - „Kai man buvo 22 metai, aš įsimylėjau. Mano pirmoji žmona, mirė nuo leukemijos. *Ilga pauze* Mes turime kontroliuoti šį šūdiną pasaulį arba jis kontroliuos mus. Jeigu tu nesaugosi savęs, tai tampa mėsmale ir tave sunaikina.“ - Pablo atsidūsta: „Tu paimsi vieną iš mūsų siuntų už vieną iš Cali paimtų siuntų. Pusė Cali, pusė Mes. O jeigu kažkas dings pakeliui, brol, tai geriau būna Cali dalis. Siunta atvyks kitą savaitę, ar tu tam pasiruošęs?“.

Dabar Felixo organizaciją galima buvo vadinti imperija. Prie visko kas priklausė kartelio vadeivai, jį slapta palaikė ir politiškai saugojo Meksikos gynybos ministras ir Institucinė revoliucijos partija, kuri 80 metų buvo šalies valdžioje ir buvo stipriausia to meto politinė organizacija. Kartelis buvo itin stiprus dėl jo itin sumanaus lyderio. Jis turėjo daug vertingų pažinčių, kurios saugojo federaciją nuo bet kokių politinių problemų, buvo pirmasis istorijoje Meksikos narko baronas, kuris suvienijo visas šalies plazas ir pastatė pamatus stipriausioms nusikalstamoms grupuotėms. Ne veltui, Felixas, buvo vadinamas bosų bosu, nes visada būdavo keliais žingsniais priekyje nuo visų savo priešininkų ir griežtai kontroliavo visus savo partnerius, bei neleido jiems per daug įsijausti. Buvo skaičiuojama, jog savo galios pike, 'El Padrino' per metus savo organizacijai sukraudavo daugiau nei 6 milijardus dolerių, kai tuo tarpu didžiausia šalies transportavimo įmonė siekdavo apie 1-2 milijardus dolerių pelno per metus.

Viešbutis, didelis stalas, aplink jį susėda nuožmiausi šalies nusikaltėliai. Atsistoja Felixas: “Šiandien susirinkome pakeisti narkotikų prekybos pasaulį. Tai, ko iki mūsų, dar nėra pavykę padaryti niekam – šiandien, visi čia sėdintys, tapsime stipriausia, turtingiausia ir įtakingiausia organizacija visoje Meksikos istorijoje. Mes, garantuojame kiekvienai plazai visišką neliečiamybę ir apsaugą. Su kiekvieno vyro čia sėdinčio sutikimu: Pablo Acosta iš Ojinaga, Arellano Felix broliai iš Tijuana, mūsų draugo Gabino Salcido iš Mazatlan, Filemon Medina iš Zacatecas, Rene Verdugo iš Nogales ir be abejo DFS, kurie bus atsakingi už saugumo koordinavimą. Šiandien yra svarbi diena visiems mums. Džentelmenai, mes turime mūsų konsorciumą. Salut!”

image.png.7204c82adc7f6030aaa905d8a6e70b4b.png

Mexican-drug-trafficker-Miguel-Angel-Felix-Gallardo.png

Miguel Angel Felix Gallardo

Dar vadinamas El Padrino (Krikštatėvis), El Jefe De Jefes (Bosų bosas) – Meksikos narkobaronas. Buvo Guadalajara cartel įkūrėjas XX amžiaus septintajame dešimtmetyje. Gimė Sinaloaoje, dirbo policininku, turėjo žmoną ir du vaikus, bei dirbo Sinaloaos gubernatoriaus Leopoldo Sanchezo Celis apsauginiu dėl kurio politiniu pažinčių ir buvo galima sukurti narkotikų imperiją.

en-f88246c1fba52a8402b8b426b2b156ab-350x250-c-default.jpg

Rafael Caro Quintero

Sutrumpintai Rafa, yra vienas iš žinomiausių visų laikų marihuanos pardavėjų dėl savo išradimo – besėklės žolės. Jis taip pat yra FTB top10 ieškomiausių nusikaltėlių. Kartu su Miguel Angel Felix įkūrė Guadalajara cartel. Nors ir išpopuliarėjo dėl savo išradimo, jis nebuvo toks protingas kaip jo partneris ir sukeldavo daug problemų savo pačio organizacijai. Įsimylėjęs žinomo Meksikos politiko dukrą, suvaidino jos pagrobimą ir buvo paskelbta Rafaelio ir jo merginos paieška. Taip pat Rafa buvo vienas iš sumanytojų pagrobti, kankinti ir nužudyti DEA (kovos su narkotikais administracija) agentą Enrique Kiki Camarena, kuris sukėlė nežmoniškai didelį sąmyši teisėsaugininkų pasaulyje.

ks-druglordJPG-JS694320262.jpg?strip=all&w=561

Ernesto Fonseca Carillo

Dažnai būdavo kreipiamasi Don Neto, buvo Meksikos narko baronas ir Miguel Angel Felix Gallardo dešinioji ranka. Iš pradžių dirbęs kartu su Sinaloaos marihuanos prekeiviu Pedro Aviles Perez (Lion), kuriuo pasinaudojo Felix Gallardo ir taip pradėjo savo veiklą nusikalstamąjame pasaulyje. Don Neto susižavėjęs Miguelio idėjomis ir protu tapo jo padejėju. Buvo atsakingas už transportavimą, kontaktavimą tarp visų narkobaronų, informacijos rinkimą apie savo priešus bei partnerius.

Juan José Esparragoza Moreno - Wikipedia

Juan Jose Esparragoza Moreno

Geriausiai žinomas kaip El Azul – Meksikos narkobaronas, originialiai federalinio saugumo direktoriato vadeiva, iki tol kol ši organizacija buvo panaikinta dėl nusikaltimų. Jis buvo pagrindinis Felixo partneris dėl informacijos apie Amerikiečių federalų vykdomas paieškas, renkamą informaciją.

Kartelis dominuojantis visoje Pietų Amerikoje ir valdantis narkotikų prekybą Šiaurės Amerikoje, nusprendė dairytis link Europos pusės. Italija pasižymi itin stipriu ir įtakingu nusikalstamu pasauliu, tokios mafijos kaip Cosa Nostra yra įsitraukusios ne tik į savo šalies veiklą, bet tuo pačiu ir išsiplėtusi į kartelio valdas. Visoje Amerikoje taip pat yra daug grupuočių trukdančių sklandžiai vystytis kartelio veiklai. Guadalajaros vadeivų tikslas yra konkuruoti, plėstis bei valdyti.

image.png.6bd19e0dbc9eb578c63d1a4558bbaa33.png

image.thumb.png.72d9f3b54a91087b47457e110af0d686.png

image.png.2341980d7a3bf78c13435686bf1c2c19.png

image.thumb.png.d7bb7fd452f809a6aede718a62b64799.png

image.png

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

  • Marius_Benz pakeitė pavadinimą į Guadalajara Cartel
  • Marius_Benz išskyrė šią temą
  • po 2 savaičių...

EigJE19.png

Carteliui ir toliau vykdant nusikalstamą veiklą, prie Meksikos pasienio, buvo pagauti du iš Federacijos lyderių - Ink_Smash, Matt_Jace ir buvo nugabenti į saugomiausią Amerikos kalėjimą. (Dėl laiko stokos išėjo iš lyderio pareigų).

Norint atgauti jėgas, prie vadovo vairo sės ilgametis kartelio narys, kuris turi daug ryšių su kitomis gaujomis ir galės laisvai derinti neteisėtus sandėrius - Lawrence_Taylor.

Redaguota nario Hoperis_Code
Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

EigJE19.png

Gauja užšaldoma.

 

Po mėnesiuko pasidaužymo, gauja pridarom iki kol kas nežinomos datos. Buvo ir gerų ir sunkių dienų, bet veiksmo niekad netrūko. Čia nebus tas 2 dienų užšaldymas iškarto duodu žinot, ruduo nusimato kaip realiausias variantas čia grįžt.
@Cortez_Lukas nors su pykčiais, bet nu poxui šaudėmes svarbu.
@Clemmy_Berman buvo linksmas veiksmas prieš cosa, nors ir gaudavom 90% sandėlių, kai išėjot nebe tas pats buvo.
@Antanas_Banginis nu vistiek loxas esi.

Kitom gaujom irgi dėkui už veiksmą.

Dėkui šitiem;

@Matt_Jace@Eimis_Mag@Ink_Smash@Lawrence_Taylor

ir visiems gaujos nariams.

gg'wp.

Nuoroda į atsakymą
Dalintis per kitus puslapius

  • Robke_Gang pakeitė pavadinimą į [UŽDARYTA] Guadalajara Cartel
  • Max_Tosha pakeitė pavadinimą į [UŽŠALDYTA] Guadalajara Cartel
  • Robke_Gang užrakino šią temą
  • Marius_Benz atskyrė šią temą
  • Max_Tosha atrakino šią temą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Aktyvių narių   0 nariai

    • Nėra registruotų vartotojų, peržiūrinčių šį puslapį.
×
×
  • Kurti naują...