Ernis_Kesas Paskelbta Sausis 27 Dalintis Paskelbta Sausis 27 (redaguota) Anketos šablonas 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Ernis_Kesas 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Saint_George 3. Priežastys: Free jail ir dar masina mano sunaikino , @Max_Tosha tikiu jog buvo pasinaudota admin komandom sunaikinant mano mašina prašau patirkink 4. Vaizdinė medžiaga: Redaguota Sausis 27 nario Ernis_Kesas Sauls_Tuners ir White_Glue sureagavo į tai 2 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Saint_George Paskelbta Sausis 27 Dalintis Paskelbta Sausis 27 https://streamable.com/x5uca2 Pajūriu važinėji naikindamas kitų mašinas, galimai pakilo vandens lygis ir nuplovė tavo pačio bugatti? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Sausis 27 Dalintis Paskelbta Sausis 27 Kaip didžiausias teisybės ieškotojas nelabai moki nekaltą vaidint tbh, vien kiek aš jailinau už šitus tavo prikolus. Atmesta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai