Makro_Fleksas Paskelbta Sausis 28 Dalintis Paskelbta Sausis 28 Papeikimo anketos šablonas: 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje:Makro_Fleksas 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Check_Bass 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Tiesiog kimarinau savo darbo bazeje, kai jūsų pareigūnas perlipo bazes vartus mane surakines ir sušaude. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/edvuJA3 https://imgur.com/a/yiHvYgW Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Sausis 28 Dalintis Paskelbta Sausis 28 (redaguota) Buvo tavęs gražiai paprašyta atidaryti bazes vartus buvo gaudomas su bėga statusu o isipisinejai o tiesiog būtina atidaręs vartus https://streamable.com/04skv4 Redaguota Sausis 28 nario Check_Bass Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Makro_Fleksas Paskelbta Sausis 28 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 28 Neturejau staru tiesiog kimarinau bazeje, buvau surakintas ir be staru sušaudytas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Sausis 28 Dalintis Paskelbta Sausis 28 gavai už Pareigūno įsakymo nepaisymas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Makro_Fleksas Paskelbta Sausis 28 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 28 Pirmas dalykas, pasakiau kad naujokas aš, nežinau ar galima ileisti pašalinius dalykus, nieko nepaaiškinai, surakinai,peršokai tvora ir sušaudei. Bazeje mūsų buvo daug, i mane tiesiogiai kreiptasi nebuvo, padariau vtd ir buvau už nieka surakintas ir sušaudytas savo darbo bazeje. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Sausis 28 Dalintis Paskelbta Sausis 28 prieš 1 minutę, Makro_Fleksas rašė: Pirmas dalykas, pasakiau kad naujokas aš, nežinau ar galima ileisti pašalinius dalykus, nieko nepaaiškinai, surakinai,peršokai tvora ir sušaudei. Bazeje mūsų buvo daug, i mane tiesiogiai kreiptasi nebuvo, padariau vtd ir buvau už nieka surakintas ir sušaudytas savo darbo bazeje. Jeigu pasakiau kad gaudomas yra bazėje privalai atidaryti vartus kad galėtų pareigūnai nubausti Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Makro_Fleksas Paskelbta Sausis 28 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 28 Aš tau dar kart kartoju kad aš naujokas tu man šito nepaaiškinai, maniau kad pašaliniu bazeje negali būti, aš komandu pažiureti kas bega kas ne negaliu. Surakinai-Peršokai tvora-sušaudei. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Sausis 28 Dalintis Paskelbta Sausis 28 Kitą kartą ausinės usidek su akiniais geriau pamatysi Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Makro_Fleksas Paskelbta Sausis 28 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 28 Ausines manau garsui del akiniu neprieštarauju. Buvau sušaudytas ir pasodintas už nieka. Check_Bass sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Makro_Fleksas Paskelbta Sausis 28 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 28 Beje butu buve aiškiau jai bent starus už tai butum uždejas. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Check_Bass Paskelbta Sausis 28 Dalintis Paskelbta Sausis 28 prieš 1 minutę, Makro_Fleksas rašė: Beje butu buve aiškiau jai bent starus už tai butum uždejas. ar nematai kas parasyta? Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martin_Swan Paskelbta Sausis 28 Dalintis Paskelbta Sausis 28 Papeikimas atmestas, pareigūnas pateikė įrodymus. Check_Bass sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai