Artis_Fake Paskelbta Sausis 31 Dalintis Paskelbta Sausis 31 1. Jūsų Vardas_Pavardė serveryje: Artis_Fake 2. Peikiamo asmens Vardas_Pavardė serveryje: @Giedrius_Klebonas @Aurimas_Lempizorijus @Justas_Boss 3. Kodėl peikiate šį darbuotoją?: Darbuotojai buvo narkotikų pasikrovimo vietoje ir sekė visa kelia iki LS su heliu ir kitu tarnybiniu transportu. 4. Vaizdiniai įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/Niv8iET Viename matosi helis nuo pasikrovimo praktiškai, Giedrius_Klebonas, Jezau_Jezau, Marius_Norkus ir 3 kiti(-ų) sureagavo į tai 6 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Giedrius_Klebonas Paskelbta Sausis 31 Dalintis Paskelbta Sausis 31 Kažinau aš nesekiau nuo pasikrovimo aš tik patikrinau Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Aurimas_Lempizorijus Paskelbta Sausis 31 Dalintis Paskelbta Sausis 31 Įrodyk, kad aš sekiau tave... Tavo paties įrodymuose matosi, kad laukiau LS miesto ribose, kur jau yra normalu stebėti fūristų atvykimus. Giedrius_Klebonas sureagavo į tai 1 Buvęs Policijos departamento direktorius nuo 2024-07-01 iki 2024-09-02 Buvęs Policijos departamento dir. pavaduotojas nuo 2025-12-02 iki 2025-12-17 Buvęs Policijos departamento direktorius nuo 2025-12-21 iki 2026-01-21 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Artis_Fake Paskelbta Sausis 31 Autorius Dalintis Paskelbta Sausis 31 Jūs žinot kas skrido, patys katik patvirtinat kad info iš helio gavot, nu tai žinot kas skrido, pažeidimas matosi kad pd, tai tikiu kad nubaus kažką kad tai nesikartotų Aurimas_Lempizorijus, Check_Bass, Slimas_Smile ir 1 kitas sureagavo į tai 4 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Martin_Swan Paskelbta Vasaris 1 Dalintis Paskelbta Vasaris 1 Tavo pateiktuose įrodymuose nesimato pareigūnų V_P, tad bausti jų neturiu už ką. Papeikimai pildomi vienam darbuotojui vienoje temoje. Jeigu vyks panaši situacija, visuomet gali parašyti į /sms, darbuotojus pastebėsiu. Atmesta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai