Lukas_Ping Paskelbta Vasaris 4 Dalintis Paskelbta Vasaris 4 1. Jūsų slapyvardis (Vardas_Pavardė): Lukas_Ping 2. Peikiamo ADMIN nario slapyvardis (@Vardas_Pavardė): @Hoperis_Code 3. Priežastys: Admin komandų naudojimas gamyklos grobimo metu, admin komandos naudojimas susišaudymo metu. 4. Vaizdinė medžiaga: https://streamable.com/ujkehe https://imgur.com/a/cGN5FQ0 Alex_Caruso, Mikulis_Mikul, Mantas_Cancel ir 1 kitas sureagavo į tai 1 3 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Hoperis_Code Paskelbta Vasaris 4 Dalintis Paskelbta Vasaris 4 Swx, galiu aš tau parašyt papeikimą už tai, kad tu šaudai į civilį žmogų, kuris tiesiog važiavo per gamyklos teritoriją? Gaujoje nebuvau, susišaudymo nebuvo, ačiū už dėmesį Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Lukas_Ping Paskelbta Vasaris 4 Autorius Dalintis Paskelbta Vasaris 4 "nebuvau gaujoje", bet dėviu gaujos spalvą ir važiuoju į gamyklą, labai paprastą mums yra atskirti, kai adminai, kaip fragų aukos laksto paskui laiminčią pusę ir kada nori, kur nori gali nueiti sukeliant nesąžiningą persvarą. Taipogi, bet kuriuo atveju, nors ir tavo pasakymu tą akimirką nebuvai gaujoj susišaudymo metu negali naudoti admin/vip komandų nepriklausomai nuo situacijos, kiek žinau, kad jeigu, kas šaudytų į mane ir padaryčiau /vt man už tai būtų atimtos VIP privilegijos, ar tu kaip adminas jau nebesiskaitai prie mūsų paprastų mirtingųjų ir tau yra užbrėžtos atskiros taisyklių ribos? Jeigu ir nebuvai gaujoje, galėjai apie tai informuoti, kai parašiau į /admins, o ne atrašyti "/admins ne tam", gal tokiu atveju būtume išvengė visos šios diskusijos. Alex_Caruso sureagavo į tai 1 Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Robke_Gang Paskelbta Vasaris 4 Dalintis Paskelbta Vasaris 4 Žalos padaryta tau asmeniškai nebuvo, išsiteleportavo nes nedalyvavo visiškai toje gamykloje ir likt gintis būtų tiesiog beprasmiška. Sakė labai pasistengs ateityje atsakyt normaliai jei pasikartos tokie prikolai. Atmesta. Nuoroda į atsakymą Dalintis per kitus puslapius Daugiau dalijimosi parinkčių...
Rekomenduoti pranešimai